Jubel ved Storå

Søren Juel laks Storå 16 april 2017 121 cm 17,6 kg_b.jpg

Forventningerne var naturligt nok store før premieren ved Storå efter de foregående række af jubelsæsoner  - og den dejlige å levede kort fortalt op til selv de dristigste forventninger med nye indrapporteringer time for time af store, smukke laks. Efter tre dages premierefiskeri er der fanget ca. 75 laks og desuden genudsat mindst en halv snes stykker, så det er svært at få armene ned.
Desto mere som årets hidtil største laks også kommer fra Storå: Som det fremgår af billedet en sølvblank drømmefisk på hele 17,62 kilo fordelt på 121 cm fanget på HOFs vand af erfarne Søren Juel.
 
Torben Høj Nielsen fra Holstebro og Omegns Fiskeriforening (HOF) glæder sig over den fornemme start og han understreger, at det fryder ham ekstra, at de tre store vandløb Storå, Skjern Å og Varde Å alle har haft en helt ekstraordinær premiere og følges pænt ad i fangststatistikkerne. Torben var ved åen både søndag og mandag, hvor der var rigtig mange mennesker i sving og han understreger, at der trods det store fisketryk var trivsel og en god, afslappet stemning over alt hvor han kom frem – et fornemt eksempel på den harmoniske ”Storå-ånd”, som karakteriserer fiskeriet og samværet ved det nordvestjyske lakse-mekka. 
 
Der var også fine laks til både medlemmer af Vemb Lystfiskerforening og Lystfiskerforeningen af 1926 på deres stræk af Storå – Følg selv med på www.svstoraa.dk.