Bliv medlem og få indflydelse

DSCF5464 Foto: Andreas Findling-Rottem.

I Danmarks Sportsfiskerforbund kæmper vi hver dag for at forbedre mulighederne for at dyrke lystfiskeri i Danmark. Du kan blive en del af fællesskabet og få indflydelse på vores arbejde. I løbet af august kan du som individuelt medlem nemlig deltage i vores online regionsmøder og bidrage med dine ønsker til vores arbejde.

Regionsmøder for de individuelle medlemmer

 

I august kan du som individuelt medlem få indsigt i og indflydelse på vores arbejde. Det sker gennem vores online regionsmøder, hvor du kan komme i dialog med den delegerede for din region.

 

Møderne afholdes i:

 

Region Sjælland - onsdag d. 14. august kl. 19.00 - 22.00

 

Region Syddanmark - torsdag d. 15. august kl. 19.00 - 22.00

 

Region Midtjylland - torsdag d. 22. august kl. 19.00 - 22.00

 

Region Hovedstaden - mandag d. 26. august kl. 19.00 - 22.00

 

Region Nordjylland - torsdag d. 29. august kl. 19.00 - 22.00

 

Læs mere om de individuelle delegerede her.

Kunne du tænke dig at blive en del af vores fællesskab og samtidig få indflydelse på, hvad Danmarks Sportsfiskerforbund skal arbejde med fremadrettet? Så har du nu chancen.

Med din støtte arbejder vi hver dag for at skabe optimale betingelser for at dyrke lystfiskeri herhjemme. Men for at kunne udvikle vores politiske arbejde, har vi brug for flere i vores fællesskab.

Meld dig ind som individuelt medlem og deltag i et af vores 5 regionsmøder, der bliver afholdt i løbet af august. På møderne har du mulighed for at møde den delegerede for de individuelle medlemmer i din region samt repræsentanter fra forbundsbestyrelsen og sekretariatet.

Du kan læse mere om de individuelle delegerede her

Har du en fiskemakker, der stadig ikke er medlem, så prik ham eller hende på skulderen og opfordre til at tegne et medlemskab.

Sammen gør vi en forskel!

Fisk