Lav et event på Lystfiskeriets Dag 2023

Lystfiskeriets Dag 2022 Web

Lørdag den 13. maj står den på fiskeoplevelser over hele landet i anledning af Lystfiskeriets Dag. Lav et event i din forening eller fiskesø, og vær med til at sprede fiskeglæden.

Hvert år indbyder lystfiskerforeninger og fiskesøer til fiskeoplevelser over hele landet, når Danmarks Sportsfiskerforbund fejrer Lystfiskeriets Dag. I år markerer vi dagen lørdag den 13. maj.

På Lystfiskeriets Dag har børn og voksne deres debut som lystfiskere i selskab med erfarne lystfiskere.

Som arrangør på Lystfiskeriets Dag er I med til at udbrede kendskabet til lystfiskeri. Samtidig får jeres forening eller fiskesø en synlighed i lokalområdet, og I møder mennesker, som I normalt ikke kommer i kontakt med. Måske bliver nogle af dem med tiden en del af jeres forening eller tilbagevendende kunder i fiskesøen.

Sæt jeres aftryk på Lystfiskeriets Dag
Hovedformålet med Lystfiskeriets Dag er at give deltagerne en fiskeoplevelse, som de vil huske. Derfor vælger mange arrangører at tilbyde deltagerne en totaloplevelse med f.eks. både fiskeri, bålhygge og smagsprøver på fisk.

Men I har stor frihed til at sætte jeres eget præg på Lystfiskeriets Dag.

Her kan I finde tips og inspiration til både planlægning og markedsføring af jeres event.

Bliv arrangør
For at blive arrangør på Lystfiskeriets Dag, skal I tilmelde jeres arrangement hos Danmarks Sportsfiskerforbund senest den 2. april 2023.

Læs mere om tilmelding her