Superb havørred fra Varde Å

IMG_0950.jpg

Jeg syntes lige at jeg vil dele mit livs fisk med jer skriver unge Simon Knudsen fra Varde Sportsfiskerforening og fortsætter:
 
Den 19. september besluttede min fiskekammerat og jeg spontant at tage en tur ud til Varde Å, da vi havde set at vandstanden var faldet væsentligt efter alt den regn, der faldt i forrige uge. 
 
Vi besluttede at køre ud til Karlsgaarde-stykket, også kaldet "Hvide Banke". Vi gik et godt stykke op for at fiske nedstrøms med en orm. 
 
Efter en times fiskeri, hvor der ikke rigtig skete noget, besluttede jeg mig for at skifte til en spinner (Mepps 5 kobber) for at se, om det kunne få fiskene til at hugge. 
 
Fiskene var svære at få i tale og jeg havde egentlig ved at give op.. Min kammerat og jeg stod og hyggesnakkede lidt, imens var der pludselig noget, der har taget min agn meget forsigtigt!
 
Til at starte med virkede den krogede fisk ikke særlig stort, men da jeg fik strammet linen mere og mere op, kunne jeg godt mærke, at den måske ikke var helt lille alligevel. 
 
Den kom kort tid   til overfladen og slog med halen og så var jeg ikke længere i tvivl.. det var en kæmpe havørred! 
 
Efter 10-15 minutters meget hektisk fight, min fik kammerat endelig nettet fisken. Da den omsider var kommet på land, virkede den meget større end nede i vandet. Det var en han-havørred, som  målte 89 cm. og vejede 9 kilo. 
 
Mit livs fisk, slutter den stolte fanger. Så vidt vides er det den største havørred fra Varde Å i år.