Nyheder

Publiceret den 15.05.2009 - 11:18

FLERE FRISKE FISKENYHEDER
Hvis du vil være opdateret med de vigtigste fiskenyheder, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev – tilmeld dig her 

FORTÆL DIN FISKEHISTORIE
Har du en god historie til sportsfiskeren.dk – eller måske til magasinet Sportsfiskeren?
Så er du altid meget velkommen til at skrive til lokalredaktøren i dit område – find din lokalredaktør her 

DANMARKS SPORTSFISKERFORBUND LIGE NU
Hvis du vil vide, hvad der sker i forbundet lige nu, så kan du gøre det på Twitter – se det her

26. maj 2017

Midt i maj måned genudsatte ingeniør Jens Gregersen fra Løvenholm i Norddjurs Kommune en kæmpelaks på 119 cm.i Skjern Å.

Jens svinger hvert år den lange fluekæp en uges tid ved det herlige, hurtigtstrømmende vandløb sammen med et par gode venner og den store, blanke laks stod foran en stor alknude nedstrøms Sdr. Felding, da den faldt for hans vimsende banan-flue.

26. maj 2017

Hovedparten af de fremmødte juniorer stillede op til gruppefotografering med deres fine fangsterTre juniorpiger og 12 –drenge samt et tilsvarende antal voksne dyrkede familiefiskeriets glæder i det fineste forårsvejr, da ”Smoltene” fra juniorafdelingen i Trend Å Lystfiskeriforening indbød til Lystfiskeriets Dag sammen med ejer

26. maj 2017

Her er lige en lille beretning om godt fiskeri i Bjerringbro-foreningens fine fiskevand ved Gudenå, skriver medlem Claus Thyregod.
 
20 gedder på en sort rørflue er det blevet til denne sæson - og blandt dem to store gedder på 105 cm og 117 cm fanget fra min pontonbåd.
 

23. maj 2017

Fluevesten faldt i god smag hos de nyklækkede majfluerneGels Å Sammenslutningens strækninger af åen forbindes normalt med fiskeri efter store, massive havørreder, hvoraf de første og største trækker op i Gels Å allerede sidst i maj.

23. maj 2017

Danmarks Sportsfiskerforbund sender sammen med 14 danske og svenske kommuner, Länsstyrelsen Skåne samt en række andre NGO’er fælles erklæring til den svenske og den danske regering om at beskytte naturen i Øresund.

Øresund rummer trods sin beskedne størrelse et mylder af arter og unik natur. Den bør beskyttes bedre, og derfor er 14 danske og svenske kommuner i Øresundsvandsamarbejdet, samt en række NGO’er gået sammen om en fælles erklæring til den danske og svenske regering.

22. maj 2017

En time før lukketid taltes mere end 35 biler foran Sønderjysk Sportsfiskerforenings egen Put &  take vand, Dyringkær. Formanden Preben Nielsen var da også mere end glad for den store interesse for arrangementet, som trak mere end 97 registrede deltagere i løbet Fiskeriets Dag,