Nyheder

Publiceret den 15.05.2009 - 11:18

FLERE FRISKE FISKENYHEDER
Hvis du vil være opdateret med de vigtigste fiskenyheder, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev – tilmeld dig her 

FORTÆL DIN FISKEHISTORIE
Har du en god historie til sportsfiskeren.dk – eller måske til magasinet Sportsfiskeren?
Så er du altid meget velkommen til at skrive til lokalredaktøren i dit område – find din lokalredaktør her 

DANMARKS SPORTSFISKERFORBUND LIGE NU
Hvis du vil vide, hvad der sker i forbundet lige nu, så kan du gøre det på Twitter – se det her

23. august 2017

Endelig lykkedes det Gorm at få fat p en af de store på StevnsDet var en stor forløsning for Gorm Andersen fra København, da han efter mange ture til Stevns endelig fik fat på den store sommerkystørred søndag den 20. august. Forinden var gået mange ture, hvor mange godt nok havde givet fisk, men der manglede lige en af de store.

23. august 2017

Hos Miljøstyrelsen ligger der i øjeblikket 17 ansøgninger fra virksomheder, der vil etablere nye havbrug i de indre danske farvande. Det fremgår af en oversigt, som Søren Egge Rasmussen (EL) har fået oversendt som svar på et folketingsspørgsmål.

23. august 2017

Brian Vargas Møller-Iversen (Roslev) med sin første havørred på (tør)flue.I weekenden 19.-20. august var der premiere på Instruktørsammenslutningens nye 24 timers-kursus i havørredfiskeri ved Trend å. Det vil være de fleste bekendt, at den smukke å i Vesthimmerland byder på et fremragende fiskeri efter havørred, og det var specielt fiskeriet med skumbiller, der var i fokus.

22. august 2017

Festligt, fangende, fornøjeligt og forrygende succes ved årets Makrelfestival og DM i makrelfiskeri 2017. Sådan må superlativerne vist være, når man ser tilbage på to dage med skæl på fingre og i hår, og hvor deltagere og festivalgæster oplevede Odden Havn og havnemiljøet fra den bedste side.

Artikel af Martin B. Hedegaard 

22. august 2017

Pukkellaks fra Uggerby Å Den 11. august fiskede Peter Britton Rasmussen i Uggerby Å ved elværket i Bindslev. Her fik han et godt hug på en spinner. Fisken kom sikret på land, og den lignede ved første øjekast en undsluppen regnbueørred.

En af Peters venner, Kent Larsen, så billedet af fisken og kunne se, at det nok ikke var en regnbueørred, men i stedet en vildfaren Pukkellaks.

20. august 2017

På Naturens Dag den 10. september bliver der mulighed for at fiske i St. Jørgen søerneDen 10. september 2017 afvikler Friluftsrådet Naturens Dag, og i den forbindelse inviterer Fiskeringen i samarbejde med Sport Dres til lystfiskeri i St. Jørgen søerne i København under overskriften ”Fisk hvor du bor”.