Velkommen til Lystfiskeriets Dag 2015

Publiceret den 20.03.2015 - 08:52

 

Fælles fiskeoplevelser for familien på Lystfiskeriets Dag 2015

Lystfiskeriets Dag 2015 afholdes den tredje søndag i maj - den 17. maj. 

Familien skal styrkes og børnenes fokus skal rettes mod en dag i det fri. Vi skal op af stolene og ud i virkeligheden for at samle på ægte oplevelser i naturen. Pak madkurven og fiskestangen på Lystfiskeriets Dag, og prøv en dag i det fri. Måske fanger du din første fisk.

Danmarks Sportsfiskerforbund og lokale lyst- og sportsfiskerforeninger er igen gået sammen om at skabe de bedste rammer for en dag i familiens tegn. En dag man forhåbentlig ikke glemmer lige med det samme. 

Lystfiskeriets Dag er en landsdækkende temadag omkring lystfiskeri arrangeret af Danmarks Sportsfiskerforbund i samarbejde med forbundets lokale lyst- og sportsfiskerforeninger samt fiskesøer over hele landet. På dagen kan alle interesserede under kyndig vejledning prøve kræfter med lystfiskeri på en række arrangementer over hele Danmark.

Klik ind på kortet herunder og find et arrangement i nærheden af dig. Listen vokser løbende frem mod Lystfiskeriets Dag.
 

Knæk og bræk
Danmarks Sportsfiskerforbund

  

For arrangører: tilmeld dit arrangement til Lystfiskeriets Dag den 17. maj 2015 på dette tilmeldingsskema, udfyld formularen og afslut med at trykke send.

Se, hvordan det gik på Lystfiskeriets Dag i 2014

 

 

 

MELD DIG IND I DANMARKS SPORTSFISKERFORBUND