Sportsfiskeren 1 lander snart

Forside SF1 2022

Årets forårsudgave af Sportsfiskeren er på trapperne og lander i postkasser og butikker fra tirsdag den 1. marts, men medlemmer kan allerede nu læse magasinet online. I Sportsfiskeren 1 kan du blandt andet læse om 10 hotte havørredpladser på Stevns, torskefiskeri med røven i vandskorpen og drømmen om at fange en dansk laks. God læselyst.

Udgivelsesoversigt 2022
Sportsfiskeren 1: 1. marts
Sportsfiskeren 2: 10. maj
Sportsfiskeren 3: 6. september
Sportsfiskeren 4: 22. november

Har du ikke modtaget Sportsfiskeren?
Hvis du mod forventning ikke modtager Sportsfiskeren, selvom du er medlem, så send navn, adresse og medlemsnummer til medlemsadministrator Anne Holbæk på ah@sportsfiskerforbundet.dk.

Sportsfiskeren 4 er på vej til din postkasse, og det kan også findes i kiosker og butikker landet over. Her får du en smagsprøve på, hvad du har i vente i årets vinterudgave af Danmarks vigtigste fiskemagasin.

Som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund kan du desuden læse magasinet online allerede nu.

IMG 2038

Drømmen om at fange en laks
Når laksesæsonen  åbner i april måned, valfarter lystfiskere fra nær og fjern til de danske lakseåer. Laksefiskeri er ikke det oplagte valg for den helt nystartede lystfisker, men har du styr på  spinnefiskeriet, tålmodighed og is i maven, er det måske alligevel dit lod, storlaksen trækker.

DSC 5181

Torskefiskeri med røven i vandskorpen
Max tog turen fra land til vand, da jagten på et sjovere og mere udfordrende torskefiskeri fik ham til at søge nye græsgange på dybere vand ved hjælp af sin flydering. Tag med på torskefiskeri med røven i vandskorpen.

DSC00599

10 hotte kystpladser på Stevns
Stevns er landskendt for sit unikke havørredfiskeri og lystfiskere fra nær og fjern besøger klintekysten i håbet om at fange en af de helt store overspringere. Kristoffer Ebdahl Rasmussen har de seneste 10 år flittigt dyrket kystfiskeriet på hele Stevns, og her giver han sit bud på de 10 hotteste pladser samt tips og tricks til fiskeriet langs klintekysten.

DSC 0016

Tips til Vestkystens pighvarrer
Pighvarrefiskeriet på den jyske vestkyst er blevet mere og mere populært, og det er ikke uden grund. Den store fladfisk er både sjov og udfordrende at fange, og så smager den samtidig himmelsk. Sportsfiskeren har talt med pighvarre-eksperten Rune Hageltorn for at få opskriften til et godt fiskeri.

DSC0120

Natvertikal: En lyssky sandartaffære
Når du ikke ud at fiske efter arbejde? Er fisketrykket rigeligt hårdt i dit sandartvand? Er sandarterne blevet sky og svære, eller opholder de sig måske for dybt i dagtimerne? I så fald kan et natligt eventyr i ly af mørket være løsningen på dine problemer.

236A6169

4 hotte havdestinationer i Nordnorge
Nordnorge er kendt for sit bælgende nordlys, den insisterende midnatssol og vigtigst af alt et hæsblæsende havfiskeri. Drømmer du om sej, torsk eller helleflynder i størrelse XXL, bør du pakke tasken og rejse nord for polarcirklen. Sportsfiskeren satte en af områdets skarpeste guider i stævne i Lofoten – og giver dig hans fire hotteste havdestinationer.

Indblik Web2

Indblik: Fremtidens lystfiskerforening
Foreningslivet er mange steder under pres. Det gælder også inden for lystfiskeri. Flere og flere finder nemlig fællesskaber og deler tips og tricks online. Men en ny rapport spår alligevel foreningerne en fin fremtid, så længe de har mod på forandring.