Sportsfiskeren 7: Bahamas på budget og vinterfiskeri på hjemlige kyster

Forside.jpg

Årets finalenummer af Sportsfiskeren kommer vidt omkring. Vi inspirerer dig til dit vinterfiskeri i Danmark – og til en fiskerejse på budget under lunere himmelstrøg.

SPORTSFISKEREN 7, 2017

INDHOLD:

06 VELKOMMEN 
08 EN VINTERFISKERS BEKENDELSER 
14 LEDER: HAVBRUG BRYDER MILJØREGLER 
16 LÆNESTOLSFISKERI 
22 SPORTSFISKERNYT 
24 VINTERABORRER PÅ VRIKENDE WOBLERE 
30 VÆRD AT VIDE 
32 KONGEN AF VANDLØB – BENT LAUGE MADSEN 
36 STØT EN GOD SAG 
38 BUDGETTUR TIL BAHAMAS 
44 LOKALRAPPORTER 
54 FORBUNDETS NYE DIGITALE UNIVERS 
56 FANGSTJOURNALEN 
58 LAKSEÅERNE 2017 
64 SPORTSFISKERNYT 
66 WALK ON THE WILD SIDE 
70 VÆRD AT VIDE 
72 VINTERFLUER HELE ÅRET: TURBOFLAMMEN 
76 NYT FRA FISHING ZEALAND 
78 HAVØRREDERNES MOR 
82 AKTIVITETSOVERSIGT 

 

Sportsfiskeren 7 – årets sidste nummer – er på vej til din postkasse og kiosker i hele landet. I dette nummer kan du møde to personer, der begge har stor betydning for livet i de danske vandløb. Vi bringer et portræt af åmanden Bent Lauge Madsen, der har kæmpet vandløbenes sag i årtier og netop har udgivet sin (måske) sidste bog 'Naturhistorier fra bæk og å'. Du kan også møde ’havørredernes mor’, biologen Linda Bollerup Høgh. Hun er fiskemester hos Fyns Laksefisk og udsætter årligt en halv million små havørreder i de fynske åer, så det undrer ikke, at hun er populær hos fynske lystfiskere.

En vinterfiskers bekendelser
Vi er på vej ind i december, som kan være en god måned for vinterfiskeri på de danske kyster. Vandtemperaturen er sjældent nået langt ned, og samtidigt begynder havørrederne at svømme i store stimer. Det betyder, at du har gode chancer for flere fisk på samme plads, når du først har haft kontakt med én havørred. Få del i Bjarke Dehlis bekendelser om vinterfiskeriet i Sportsfiskeren 7.

Budgettur til Bahamas
Måske har du leget med tanken om en gør det selv-fiskerejse på budget, men mangler lige det sidste skub for at kaste dig ud i det. Jonas Høholt og Søren Eriksen har gjort det. De planlagde en fiskerejse for to til Bahamas, og i Sportsfiskeren 7 afslører de både deres fangster og de bedste råd til en gør det selv-rejse.

Læs bladet online
Hent Sportsfiskeren 7 i din postkasse fra 25. november, eller køb det i kiosker landet over. Som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund kan du desuden læse magasinet online via din profil på Sportsfiskeren.dk. Næste nummer af Sportsfiskeren udkommer midt i februar 2018.

Bahamas.jpg
Søren Eriksen med en flot bonefish fanget på Bahamas. Foto: Jonas Høholt