Odder Kystkonkurrence 2018

odder-plakat.jpg Årets konkurrenceplakat fra Odder Sportsfiskerforening.​

I år gentager Odder Sportsfiskerforening (OSF) succesen fra sidste år og afholder i uge 41 den 12.-14. oktober 2018 en åben kystkonkurrence for alle med trang til lystfiskeri.

Sådan fordeler præmierne sig:

  • 5 største havørreder
  • Største havørred fanget af en junior
  • Lodtrækningspræmier på deltagerbevis
  • Lodtrækningspræmie på indsendte stemningsbilleder

Vinderne skal være til stede ved præmieoverrækkelsen.

Kystkonkurrencen med Odder Sportsfiskerforening går ud på at fange den største havørred på stang fra Moesgård Strand i nord til Stenballe i Horsens Fjord, hvilket er hele nordsiden af Horsens Fjord. Der er masser af tid til at forsøge, da alle fisk fanget fra fredag kl 00:01 til søndag kl 15:00 kan deltage, så længe de holder mindstemålet for havørreder på 40 cm.

I år modtager alle deltagere følgende gaver: Vandtæt Rørflue-/sortimentæske fra Fisker Design eller Flueboks fra Aarhus Fishing Gear & Gavekort på 100 kr. fra Grejbiksen. Tilmeldingsgaverne udleveres ved indvejning og præmieoverrækkelsen.

Der vil ved indvejning i aftentimerne være mulighed for at kunne forpleje sig med øl, sodavand og pølser, samt brød fra grillen.

Deltagerbevis koster:
100 kr. for OSF-medlemmer
100 kr. for Juniorer (Op til 17 år)
150 kr. for ikke-medlemmer

Tilmelding og betaling sker via MobilePay til 28 55 65 50 med teksten ”Kyst 2018”. Hvis der betales for flere deltagere på én gang, bedes man skrive navnene på de tilmeldte.

Find yderligere oplysninger om konkurrencen her.