Godtfolk og sæler til  premiere ved Karup Å

Der var ikke meget forår i luften og vinden var strid og kold, da den nye sæson blev startet ved Karup Å. Til gengæld var der en solid vandføring efter de foregående dages regn, så forventningerne var ganske høje blandt de mange fremmødte lystfiskere.
 

Største på knap 3 kg i Odense

Tonni Mikkelsen med havørreden på lige knap 3 kg, som gav førstepræmien ved Odense-premierefiskeriet.Mange deltagere, bedste vejr i mange år, men ikke så mange fisk.

Sådan kan den korte konklusion på resultatet af premierefiskeriet i Odense Å og Inderfjord lørdag den 4. marts være.

Lørdag går det løs i Odense

Sidste år vandt Frederik Augustesen premiere-konkurrencen i Odense med denne flotte overspringer på 5,650 kg og 74 cm.

Lørdag morgen går det igen løs i Odense Inderfjord og Odense Å. Begge områder har været lukket for alt fiskeri efter ørreder hele vinteren – medens man i åen har kunnet fiske efter for eksempel gedder.

Forårspremiere ved Viborg-åerne

Perfekt overspringer fra Skals Å fanget den første lørdag i martsDer er gratis kaffe og rundstykker samt en lille en til næsen, når Viborg Sportsfiskerforening inviterer alle morgenfriske medlemmer til premiere-komsammen onsdag den 1. marts kl. 9.00, fortæller formand Jørgen Buch.

Det er ikke en aprilsnar

Har du glædet dig til at købe dagkort på Langå Sportsfiskerforenings fiskevand omkring Langå, så må du desværre vente en uge mere end sidste udmelding her på sportsfiskeren.dk.

Startdatoen er her i 2017 lørdag den 1. april.

På trods af sportsfiskeren.dk havde kontakt til både Langå Sportsfiskerforening og Langå Camping, så var datoen på sportsfiskeren.dk den 13. februar desværre forkert.

Premiere og dagkortsalg ved Langå

Igen i år har der været forespørgsler om sæsonstarten og starten på dagkortsalget på Langå Sportsfiskerforenings (LSF) strækninger af Gudenåen og Lilleåen omkring Langå.

Igen i år er det således at onsdag den 1. marts er startdatoen for medlemmerne af LSF; mens dagkortsalget først starter den sidste lørdag i marts. Hvilket her i 2017 er lørdag den 25. marts.

God premieruge i Lindenborg Å

Niels Peter Arildskovs smukke blankfisk på knap 2 kilo fra Lindenborg Å En mild vinter med kun lidt sne, en god portion regn og kraftigt blæsevejr (Urd), har betydet flere blanke havørreder i premiereugen i Lindenborg Å.

16. januar

Sæsonåbning ved Hoptrup Å og Slivsø

 

  Sønderjysk Sportsfiskerforening indførte for nogle år den regel, at premieren i Hoptrup Å skal lægges en søndag, hvor fleste mulige af medlemmerne har mulighed for at deltage. En god og sympatisk regel, som andre foreninger måske også kunne tage op?

Kolindsundpremieren 2017

Lars Pedersen, formand for Sportsfiskerforeningen for Grenaa og Omegn fotæller til Sportsfiskeren.dk.

Så er premieren overstået. Den 16. januar er der indtil nu indrapporteret knap 15 fisk. Én fin grønlænder på 48cm. Én regnbueørred, ellers kun nedfaldsfisk og en undermålsgrønlænder.


Glo-premiere og fiske-premiere

Der var kun 5 parkerede biler at se langs den nedre del af Trend Å, da jeg i mandags kørte til glo-premiere sidst på formiddagen. Højtryksvejr med hård nattefrost som optakt til en solrig dag afholdt mange fra at tage en fridag og det var stort set kun pensionister, som troppede op i klubhuset midt på dagen til en hyggesnak og en tallerkenfuld  af Leon Madsens varme suppe med boller.
 

Udgiv indhold