Bornholmsk Firmadyst

Bor og arbejder man på solskinsøen så har de fleste også en relation til lystfiskeri, for en bekendt eller kollega er ofte en ligesindet i den her hobby. Det har nu været en tradition i mange år at afholde firmadyst på øen og som altid er det Bornholms Sportfiskerforening samt deres junior afdeling Laxene som står for arrangementet.

Vejle Fisker - Ørreddags konkurrence for 51. gang

Saltvandsfiskeren Vejle indbyder den anden weekend i april til sin store kystkonkurence ved Vejle Fjord. I indbydelsen skriver foreningen, at lystfiskere i 50 år har kappedes om at lande den største havørred og vinde flotte præmier, idet konkurrencen først gang blev afholdt i 1967. Konkurrenccen har også været en indikator på, hvordan ørredbestanden trives i fjoden.

Alsidig havørredkonkurrence i Mariager Fjord den 1-2. april

Den 1. til 2. april 2017 afholder Lystfiskerforeningen Waders en anderledes fiskekonkurrence i Mariager Fjord. Alle kan deltage i konkurrencen, om man fisker fra båd, kajak, flydering, tømmerflåde, vadefiskeri eller land. Eneste krav er at du skal kastefiske og kun med en fiskestang.

Aalestrup Open afvikles på lørdag

Aalestrup Open, der er en af landets ældste fluebindingskonkurrencer, samler både mange deltagere og tilskuereAalestrup Open er, som navnet siger, en åben konkurrence, hvor alle fluebindere kan deltage. Den har i mangfoldige år været afholdt den første lørdag i marts, men er i år flyttet til lørdag den 18. ds.

Garvede Bornholmer generobrer

Havørreden med deres vinder i årets klubdyst.Denne års klubdyst løb af stablen den 5. marts hvor 32 mand i waders var mødt op for at dyste om trofæet. Starten gik hos gæstgiverne som i år var Fluefiskerne Bornholm, hvor de selv var repræsenteret 12 mand stærke.

Vestjyllands smukkeste fjordkonkurrence

Tidligere vindere og fangere til Thylands Fjordcup i LimfjordenDen 1. og 2. april afholder Thylands Lystfiskerforening for tredje gang Thylands Fjordcup og det er for alle.

Klubdyst på Bornholm

Det som det hele drejer sig om, blankfiskLige nu hvor fiskeriet på øen viser sig fra sin gode side, i hver fald for nogen, så skal øens fiskeklubber til at få grejet klar til årets klubdyst.

Det for både hyggens skyld men så sandelig også for at finde de dygtigste blandt øens klubber.

Bornholmsk tradition med 50 års jubilæum

Deltagerbeviset 2017En begivenhed som næsten enhver bornholmsk kystfisker kender er Ørreddagen som hvert år afholdes Langfredag. Dagen falder i år på den 14. April 2017 og i anledningen af det runde jubilæum er der ekstra fine og flotte præmier på højkant til konkurrencen.

Ørreddagen er for alle og har altid haft det moto som øverste prioritet, mange benytter dagen til at mødes med venner og bekendte og fiske sammen.

Alsiske Kystfiskeres Forårskonkurrence 3.-5.marts

Foreningen Alsiske Kystfiskere indbyder alle til deres Forårskonkurrence, men da der kun sælges et begrænset antal deltagerkort i de lokale grejbutikker, skal man nok ikke vente alt for længe, hvis man vil have chance for at vinde 1. præmien på 4000,- for største havørred, 1000,- for største regnbueørred og 800,- for største torsk. Prisen for et deltagerkort er 100,- for seniorer og 50,- for juniorfiskere.

Geddedysten i Københavns søer

Deltag i det uofficielle geddemesterskab i Københavns søerTeam Fishtrip inviterer den 25. marts til en geddekonkurrence, der afvikles i søerne i København.

Arrangørerne har fået tilladelse til at fiske i tre af søerne med et begrænset deltagerantal, så er man interesseret, skal man ikke vente for længe med at købe billet.

Udgiv indhold