Stor deltagelse ved natkystkonkurrence

Mette Buhl Jensen fangede tre havørreder over mindstemåletVejret var med arrangørerne, og hele 44 lystfiskere havde valgt at deltage, da der blev afviklet natkystkonkurrence den 10.-11. juni på den sjællandske nordkyst.


Bornholmerlaksen gik til Christiansø

 Jens Jensen - 20,8 kilo/116 cmHvert år dyster de lokale trollingfisker på øen om at fange sæsonens største laks. Noget som har haft tradition i Øens Trollingklub i nu mere mange år.

Natkystkonkurrence i Nordsjælland

Tag med på natkystfiskeri den 10. juniHar man mod på at prøve natfiskeriet på kysten og tilmed få chancen for at score en god præmie, kan man tilmelde sig den natkystfiskekonkurrence, der starter lørdag den 10. juni, kl. 20.00 og slutter søndag kl. 8.00.


Stor torsk på 13 kilo til Havkonkurrence

De 2 glade gæstefiskere fra Team NO-Luck med konkurrencens største fisk - Skipper Kent Morel tog billedet af torsken på 13 kilo.Nordjydsk Småbådsklub (NJSK) har for tredje gang holdt den populære NJSK Havkonkurrence i weekenden den 21-22. maj 2017.

Hornfiskefestival 2017

Deltag i Hornfiskefestivalen d. 20.-21. maj i Kalundborg og se, om det er dig, der løber med én af de flotte præmier for den længste hornfisk.

Til Hornfiskefestivalen kåres den længste hornfisk i tre klasser, og der er flotte præmier fra Abu Garcia og Smoke It All til alle vinderne.

Der konkurreres i tre kategorier; en børnekategori, en juniorkategori og en kategori for voksne.

Gedde premiere ved Mjels Sø

Guido med gedden, der rakte til tredjepladsenNordborg Sportsfiskerforening på Als afholdt 6. maj geddepremiere ved Mjels Sø, hvor deres trofaste tysk medlem Guido selvfølgelig deltog. Han har om nogen knækket koden til søens store gedder og aborrer, og var tidlig på plads og fangede skam også en flot gedde på 98 centimeter, der dog kun rakte til tredjepladsen, fortæller han.

Konkurrence ved Vidå

Da Sportsfiskerforeningen Vidå sidste søndag afholdt fiskekonkurrence i Vidå, glimrede de store laks ved deres fravær, men det flotte solskinsvejr samt den ret lave vandstand i åerne bærer nok en del af skylden, fortæller formanden Jens Chr. Lund.

Ikke ret mange sild til sildefestival

Årets største lystfiskerbegivenhed i Hvide Sande ved udløbet fra Ringkøbing Fjord, Sildefestivalen, blev mindre ”skælsættende” end set ved mange tidligere lejligheder. Visse år har vinderne af den populære konkurrence fanger hundredvis af de blanke småfyre, men i år måtte vinderen Peter Malinowski nøjes med otte sild med en samlet vægt på 990 gr. Præmien var en uges sommerhusophold til en værdi af 7000 kr.

Konkurrence i godt vejr

Gert Lüders Jensen fangede årets største havørred ved Frederiksværk KonkurrencenFrederiksværk Konkurrencen, der blev afviklet søndag den 7. maj, havde samlet omkring 50 deltagere og de blev forkælet med godt fiskevejr, der tillod dem at fiske på såvel Nordkysten som i Roskilde Fjord.
Resultatet blev, at der blev indvejet ni havørreder, tre skrubber og 14 hornfisk.

Samme vinder af kystcup i Limfjorden 2017

Vindere og fangere af de største havørreder og hornfisk på konkurrencedagen. Forrest i billedet sidder Jesper med vinderfisken.   Kystcup i Limfjorden blev afholdt lørdag den 29. april for 16. gang.

Udgiv indhold