Vellykket torskefestival

Kenn Holm fangede dagens største torsk på 16,8 kgSøndag den 8. januar afviklede Sport Dres sin årlige Torskefestival på Øresund, og resultatet med over 200 fisk til indvejning var rigtig godt på en dag med stille, diset vejr.


Mange fangster midt i storbyen

Marius fangede dagens største torsk og vandt et fiskehjulDe centrale dele af Københavns Havn lagde torsdag den 29. december bolværk til et vellykket arrangement, hvor alle kunne deltage i en fiskekonkurrence og samtidig få øjnene op for de fiskemuligheder, der er i havnen.

Dobbelthug og ny PR

Peters laks på 13 kg var ny personlig rekordPeter Ozol-Lennert fra Lyngby er ved at klargøre sin egen trollingbåd, men indtil den er sejlklar, har han haft lejlighed til at komme ud på Østersøen med Team Blue Bird med Brian Milkowski ved roret.


Nytårstorskekonkurrence i Københavns Havn

Den 2Alexander Lindholmer Nepper fanger jævnligt gode torsk i Københavns Havn9. december 2016, kl. 10.00 – 16.30 danner Københavns Havn rammen om en fiskekonkurrence, hvor det gælder om at fange den største nytårstorsk.


Juniorer fra Kolding og Jels til fisketræf

Sidst i oktober havde de tre sportsfiskerforeninger i Ribe, Jels og Kolding arrangeret en fælles geddedyst ved Jels Søerne.

Åben Å konkurrence i Køge

Tryggevælde Å er rammen om konkurrencen den 13. novemberSøndag den 13. november inviterer Køge Sportsfiskerforening og Aktiv Fritid i Køge alle lystfiskere til efterårskonkurrence i Tryggevælde Å.

Gule ærter med laks og Rædsel

”Gule ærter-festen” er en uhøjtidelig, intern hygge-konkurrence for medlemmer af Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforening med lange traditioner, der går mindst 25 år tilbage i tiden, fortæller Per Frost Vedsted fra bestyrelsen.

I år løb ”Gule-ærter-festen" af stablen lørdag 15.oktober med 45 veloplagte deltagere, der indvejede 7 laks og 1 havørred - og de glade vindere blev:

Fisk, fang og fotografer

Tidligere vinder af fisk-foto-konkurrencen – med gedde på 108 cm.En noget anderledes fiskekonkurrence kan prøves søndag den 16. oktober. I al sin enkelhed går det ud på at fiske, fange en gedde og fotografere fangsten.

Største ”seatrout” på over 5 kg

Der sneg sig lige nogle rigtig store efterårshavørreder ind ved grejbutikken Go Fishings ”Seatrout Open” 7.-9. oktober – endda én på over 5 kg.

I alt 440 lyst/sportsfiskere deltog i konkurrencen, og de indvejede tilsammen 148 havørreder.Vinderlisten:

Rene Sørensen, Århus V – 5,155 kg og 79 cm. Bombarda/flue, Østkysten
Benjamin Jessen, Varde – 3,830 kg og 70 cm. Flue, Kolding Fjord

International Fiskekonkurrence i Kolding trak mange deltagere

Traditionen tro afholdt Kolding Sportsfiskerforening første weekend i oktober sin InternationaleFiskekonkurrence – for 46. gang! Som altid var rammen om arrangementet foreningens flotte klubhus ude ved Harte Dons Søerne. Konkurrencen omfattede foreningens fiskevande, Kolding Å og Harte Dons Søerne samt fjorden og kysten ved Lillebælt. 

Udgiv indhold