Alsiske Kystfiskeres Forårskonkurrence 3.-5.marts

Foreningen Alsiske Kystfiskere indbyder alle til deres Forårskonkurrence, men da der kun sælges et begrænset antal deltagerkort i de lokale grejbutikker, skal man nok ikke vente alt for længe, hvis man vil have chance for at vinde 1. præmien på 4000,- for største havørred, 1000,- for største regnbueørred og 800,- for største torsk. Prisen for et deltagerkort er 100,- for seniorer og 50,- for juniorfiskere.

Geddedysten i Københavns søer

Deltag i det uofficielle geddemesterskab i Københavns søerTeam Fishtrip inviterer den 25. marts til en geddekonkurrence, der afvikles i søerne i København.

Arrangørerne har fået tilladelse til at fiske i tre af søerne med et begrænset deltagerantal, så er man interesseret, skal man ikke vente for længe med at købe billet.

Klar til påskekonkurrence

Sidste års påskekonkurrence blev vundet af Rasmus Folke Olsen med en havørred på 4,9 kg - renset.Påskekonkurrencen, en af Fyns mest traditionsrige fiskekonkurrencer, nærmer sig, og arrangøren, Faaborg Sportsfiskerklub, er ved at have det meste klar.

Vellykket torskefestival

Kenn Holm fangede dagens største torsk på 16,8 kgSøndag den 8. januar afviklede Sport Dres sin årlige Torskefestival på Øresund, og resultatet med over 200 fisk til indvejning var rigtig godt på en dag med stille, diset vejr.


Mange fangster midt i storbyen

Marius fangede dagens største torsk og vandt et fiskehjulDe centrale dele af Københavns Havn lagde torsdag den 29. december bolværk til et vellykket arrangement, hvor alle kunne deltage i en fiskekonkurrence og samtidig få øjnene op for de fiskemuligheder, der er i havnen.

Dobbelthug og ny PR

Peters laks på 13 kg var ny personlig rekordPeter Ozol-Lennert fra Lyngby er ved at klargøre sin egen trollingbåd, men indtil den er sejlklar, har han haft lejlighed til at komme ud på Østersøen med Team Blue Bird med Brian Milkowski ved roret.


Nytårstorskekonkurrence i Københavns Havn

Den 2Alexander Lindholmer Nepper fanger jævnligt gode torsk i Københavns Havn9. december 2016, kl. 10.00 – 16.30 danner Københavns Havn rammen om en fiskekonkurrence, hvor det gælder om at fange den største nytårstorsk.


Juniorer fra Kolding og Jels til fisketræf

Sidst i oktober havde de tre sportsfiskerforeninger i Ribe, Jels og Kolding arrangeret en fælles geddedyst ved Jels Søerne.

Åben Å konkurrence i Køge

Tryggevælde Å er rammen om konkurrencen den 13. novemberSøndag den 13. november inviterer Køge Sportsfiskerforening og Aktiv Fritid i Køge alle lystfiskere til efterårskonkurrence i Tryggevælde Å.

Gule ærter med laks og Rædsel

”Gule ærter-festen” er en uhøjtidelig, intern hygge-konkurrence for medlemmer af Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforening med lange traditioner, der går mindst 25 år tilbage i tiden, fortæller Per Frost Vedsted fra bestyrelsen.

I år løb ”Gule-ærter-festen" af stablen lørdag 15.oktober med 45 veloplagte deltagere, der indvejede 7 laks og 1 havørred - og de glade vindere blev:

Udgiv indhold