Fine fangster på familiefiskedagen

Hovedparten af de fremmødte juniorer stillede op til gruppefotografering med deres fine fangsterTre juniorpiger og 12 –drenge samt et tilsvarende antal voksne dyrkede familiefiskeriets glæder i det fineste forårsvejr, da ”Smoltene” fra juniorafdelingen i Trend Å Lystfiskeriforening indbød til Lystfiskeriets Dag sammen med ejer

Flot tilslutning til Lystfiskeriets Dag hos Sønderjysk Sportsfiskerforening

En time før lukketid taltes mere end 35 biler foran Sønderjysk Sportsfiskerforenings egen Put &  take vand, Dyringkær. Formanden Preben Nielsen var da også mere end glad for den store interesse for arrangementet, som trak mere end 97 registrede deltagere i løbet Fiskeriets Dag,

LYSTFISKERIETS DAG ved Dyringkær Put and Take i Haderslev

Søndag den 21. maj kan alle med en lystfisker gemt i maven prøve fiskeriet i Dyringkær Put and Take ganske gratis på LYSTFISKERIETS DAG mellem klokken 9.00 og 13.00.

Sønderjysk Sportsfiskerforening
er vært ved arrangementet, der afholdes ved Dyringkær Put And Take Sø på adressen Ribe Landevej 152, 6100 Haderslev (følg skiltene).

LYSTFISKERIETS DAG 21. maj ved Kolding Slotsø

Gedde på 4,8 kilo fanget af Mille på Lystfiskerets Dag ved Slotssøen i 2015Også i år danner Kolding Slotsø ramme om LYSTFISKERIETS DAG den 21. maj fra kl. 10.00 til 15.00.

Fiskeri efter havets balletdansere

En af deltagerne ved sidste års Lystfiskeriets Dag ved Skårupøre Sund, William, med en virkelig flot hornfisk, havets balletdanser, som den kaldes.Alle og enhver er velkomne til at komme og lære, hvordan man fanger en hornfisk, også kaldet havets balletdanser, når

Hornfiskefestival 2017

Deltag i Hornfiskefestivalen d. 20.-21. maj i Kalundborg og se, om det er dig, der løber med én af de flotte præmier for den længste hornfisk.

Til Hornfiskefestivalen kåres den længste hornfisk i tre klasser, og der er flotte præmier fra Abu Garcia og Smoke It All til alle vinderne.

Der konkurreres i tre kategorier; en børnekategori, en juniorkategori og en kategori for voksne.

Sportsfiskerforeningen Aabenraa og Rødekro Fiskepark inviterer til Lystfiskeriets Dag

Søndag den 31. maj er der fiskedag for hele familien, hvor alle kan lære at fiske. Således også ved Rødekro Fiskepark, der sammen med Sportsfiskerforeningen Aabenraa inviterer til familiedag og børnekonkurrence. Der vil være hjælpere til alle nybegyndere, og fiskestænger kan lejes for 50,- kroner.

Far, jeg har fisk!

”Når hornfisken strømmer ind på kysterne, er der mange af os havørredfiskere, der bliver irriteret. Men hvad man ikke kan gøre noget ved, må man vende til noget godt”, fortæller Morten Jacobsen, -ét af vores Forbundsbestyrelsesmedlemmer. Derfor overtalte Morten Jacobsen sin 10-årige søn, Elliott, til en tur på kysten efter trompetål.

Knapt 100 børn til ”Put i Påsken”

I år var fjerde år, put&take-søer på Sjælland og Fishing Zealand arrangerede gratis fiskeri for børn i påsken.

Fishing Zealand lægger vægt på, at det er vigtigt at give børn mulighed for at stifte bekendtskab med lystfiskeri og natur. ”Derfor er vi glade og stolte af, at vi har haft godt og vel 90 børn på gratis fisketur i påsken”, fortæller Claus Eklundh, der var headmaster for arrangementerne.

Glade børn fik en fiskeoplevelse

Børnene var naturligvis stolte over deres fangsterI påskedagene stod Fishing Zealand bag fire arrangementer, hvor børn kunne fiske gratis i ørredsøer på Sjælland. Det ene arrangement fandt sted ved Ladegårdssøen ved Frederiksværk, hvor Ølsted og Frederiksværk Sportsfiskerforening havde sørget for friske fisk i søen.

Udgiv indhold