Gratis fiskeri i Sct. Jørgen Søerne

I forbindelse med Naturens Dag 2017 søndag den 10. september, afvikler Fiskeringen i samarbejde med Sport Dres et gratis lystfiskeriarrangement – "Fisk hvor du bor". Det foregår i Sct. Jørgen Søerne i det indre København.

Der kan fiskes i Sankt Jørgens Sø, både det nordlige og sydlige bassin, undtagen "Svineryggen" i det sydlige bassin.

Tidspunkt: Søndag d. 10/9 2017 kl. 10.00 til 14.00.

Flot fremmøde og fine fangster ved børnekonkurrence i Vojens

Sønderjysk Sportsfiskerforening afholdt søndag d. 13 august igen deres årlige fiskekonkurrence i Fuglesøen i Vojens for skolebørn i byerne Vojens, Haderslev og Gram før skolestart.
 
De første mødte frem over en time før konkurrence start for at sikre sig favoritpladsen. Vejret viste sig fra den gode side med solskin og en svag vind fra vest. Der mødte 20 deltagere + deres forældre op for at deltage i det spændende arrangement, før skolebøgerne kaldte næste dag!
 

Fantastisk makrelfestival i Odsherred

Festligt, fangende, fornøjeligt og forrygende succes ved årets Makrelfestival og DM i makrelfiskeri 2017. Sådan må superlativerne vist være, når man ser tilbage på to dage med skæl på fingre og i hår, og hvor deltagere og festivalgæster oplevede Odden Havn og havnemiljøet fra den bedste side.

Artikel af Martin B. Hedegaard 

DM i Makrelfiskeri 2017

Odsherreds Sportsfisker Forening afholder d. 19. og 20. august Danmarksmesterskaber i makrelfiskeri. Der fiskes fra Odden Havn, i egen båd eller kutter. Danmarksmesteren er den, der fanger den tungeste makrel.

Oversigt over kategorier:

Hat trick ved Lillebælt

Forleden søgte jeg ud til Lillebælt for at se, om rygterne talte sandt om makreller langs kysterne. Da strømmen var i det rette hjørne sidst på eftermiddagen gik turen over til Strib. Efter nogen tid valgte jeg at traske lidt op og ned ad stranden mellem fyrtårnet og den nye Lillebæltsbro for at kigge lidt på forholdene.

Fiskekonkurrence for skolebørn i Haderslev Kommune

Igen i år afholder Sønderjysk Sportsfiskerforening fiskekonkurrence for skolebørn i Haderslev kommune i Fuglesøen. Datoen for arrangementer er søndag  den 13. august fra klokken 10 om formiddagen til klokken 14 om eftermiddagen.

Børnenes Lystfisker Akademi på Øresund

Selvom mange var begyndere, kom der fisk på dækBørnenes Lystfisker Akademi, der arrangerer fisketure for børn, har flere gange været med turbåd på Øresund denne sommer. Sidste gang var fredag den 14. juli, hvor det var børn og forældre fra Boligselskabet KAB, der var med.

Succesfuldt sommerkursus for de yngste juniorfiskere

Danmarks Sportsfiskerforbund har altid prioriteret arbejdet højt med at gøre børn og unge interesseret i lystfiskeri. I starten af skoleferien blev et helt nyt kursus sat i søen for de alleryngste, fortæller instruktør Martin Bruun Kristensen herunder:Tre af Danmarks Sportsfiskerfunds fremmeste ildsjæle, Jens-Ole Frier, Ingelise Frier samt Torben Thinggaard, inviterede i den første uge af skolernes sommerferie på nystartet sommerfiskeskole. Med succes!

Herlig start på sommerferien

Anton og Asger fik tre regnbueørreder på turen til havnenLasse Fjeldsted fra Sorø fortæller til Sportsfiskeren, at hans to fiskeglade sønner Anton og Asger tog hul på deres sommerferie med maner, da de i en lokal sø fandt en bestand af solaborrer. De små fisk var særdeles flotte, men med størrelser op til 15 cm gav de ikke den store fight.

Lystfiskeryngel i svøb

Der blev lagt masser af sjæl i kastetræningen, som sluttede med en lille konkurrence i præcisionskastI 25 år har først Ungdomsskolen i Aalestrup Kommune – og de seneste 10 år Vesthimmerlands Kommune - afholdt en populær sommerskole, hvor børn og unge tilbydes omtrentlig 30 forskellige aktiviteter i den første uge af skolernes sommerferie.

Udgiv indhold