Vellykket Ørredskole på Vindebyøre

Danmarks Sportsfiskerforbund afholdt 21.-23. april, atter ørredskole for medlemmer mellem 15-20 år. De fire forbundsinstruktører Martin Kristensen, Thomas Kjelgaard, Simon Lundorff og Dennis Lühtje drog fredag morgen mod Sydfyn for at stå i spidsen for endnu en udgave af DSF's ørredskole.

Laks gav alle sved på panden

Lasse Kjær var sammen med sin far Nils Ole og Robert Horup igen taget ud til Flads Å, hvor Nils og Robert dagen før begge havde fanget flotte premierelaks på 92 og 98 cm. Lasse håbede på at gøre dem kunsten efter, hvilket også lykkedes, idet han efter 6 år fangede sin anden laks på 90 cm og fordoble sin personlige rekord fra 4 til 8 kilo.

Fluebinding til å, sø, kyst og P&T

Fra slutningen af oktober frem til sidst i marts har juniorerne i Trend Å Lystfiskeriforening klubaften hver mandag. Hovenparten af tiden går med at fremstille forskelligt endegrej til sommerhalvørets mange fisketure til kyst, sø, P&T og selvfølgelig Trend Å m.fl. vandløb.

Far-og-søn-fiskeri

I starten af marts tog Peter M. Holmgren sig tid til lidt far-søn kvalitets-tid. Derfor tog han og sønnen Daniel på fisketur efter havørred i Isefjorden.

Første plads gav ikke noget, men Daniel fik her genopfrisket teknikken med bombarda og flue fra sidste vinter, hvor han fangede sin første havørred netop på bombarda. Desværre var havørreden sidste år under mindstemålet, så Daniel ville jo gerne….-fange en større!

Billigere junior- og ungdomskontingent i Kolding Sportsfiskerforening

Da man i Kolding Sportsfiskerforening i december havde flere medlemmer end budgetteret og mener, at prognosen for foreningens økonomi både i 2016 og 2017 ser fornuftig ud, har bestyrelsen derfor valgt at sænke kontingenterne for junior- og ungdomsmedlemmer. Således kan man fortsætte den positive udvikling i denne aldersgruppe.

Vejen juniorer på geddejagt i Slivsø

Den aktive juniorafdeling i Vejen og Omegns Sportsfiskerforening har netop afholdt  et spændende gedde-arrangement, der var delt op som en to-trins-raket.
 

Første på Bornholm

Daniel med sin blankfisk på 2 kg.Daniel Henriksson Hansen er en af den unge generation lystfisker på Bornholm og når man så bor i et havørredparadis så skal det også prøves af.

Daniel havde i den lokal klub lige bundet et par egne fluer i form af kobberbassen og de skulle straks prøves af sammen med hans fætter Mikkel Jensen.

Mattis første ørred

Mattis fik en fin start på sin efterårsferieMattis på 12 år startede sin efterårsferie med at tage til Tryggevælde Å mandag den 17. oktober sammen med sin far Jesper Nielsen. Hensigten var at fange aborre, gedde og måske en ørred.

NaturligVis

Skal de fremtidige generationer af danske børn have lyst til at passe på naturen, skal de ud og have fat i den med begge hænder. Det er konceptet bag det nye projekt NaturligVis, der fra næste år vil gøre det let for lærerne at finde frivillige jægere og lystfiskere, der kan bringe naturen ind i skoledagen. Projektet støttes af Nordea-fonden.

Børn får jagt og fiskeri på skoleskemaet 

Naturefterskolens Gotlandstur

Drengene fra Fiskelinjen klar til dådI sidste uge var Fiskelinien på Aalestrup Naturefterskoles på tur til den store svenske ø, Gotland, for at fiske havørreder, fortæller en af linjens lærere, Jakob Madsen.

Fiskeriet var særdeles godt og alle elever har nu fanget havørreder i løbet af den måned, skoleåret har været i gang.

Udgiv indhold