Spulepumpe skal lave flere ørreder

Drømmen om bedre forhold for de gydende fisk i vores vandløb, kan nu blive til virkelighed fortæller René Carlsen formand for Lystfiskerforeningen for Frederikshavn og Omegn. Vi har fået tilsagn om tilskud til en spulepumpe der kan fjerne sand fra gydebanker i vores vandløb.

9,1 kilo solskinshavørred fra Ryå

Steen Rubæk med sit livs havørred på 9,1 kilo fanget i solskin på en spinner. Steen Rubæk var mandag den 3. juli taget til Ryå på et af de nedre stræk af Brønderslev Lystfiskeriforenings fiskevand og tilmed i skønt solskinsvejr. Det kom han ikke til at fortryde for omkring kl.

Faunapassage ved Åsted mølle

En 4 meter høj fisketrappe har spærret for fisk og fauna i årtier. I skrivende stund får bjergvandløbet Åsted Å sine lænker låst op. Vandløbet er nemlig ved at blive lagt uden om en 4 meter høj fisketrappe og en gammel Møllesø.  Projektet er blevet til i et godt samarbejde med lodsejere og hensyntagen til den gamle historiske Mølle.

Smuk havørred fra Mariager Fjord

Lars med sin gudesmukke havørred på 4,8 kilo.Mariager Fjord er Danmarks smukkeste fjord og forleden blev den endnu smukkere, da Lars Løve Lund fra Århus snuppede denne skønhed i Mariager Fjord ved foden af Bramslev bakker.

Flue i eksprestempo gav 7,2 kilo havørred

Martin Trier Lund med sin største havørred til dato, 7,2 kilo fordelt 85 cm.Selvom sommeren lader vente på sig, det blæser og vandet er grumset er der stadig gode chancer for store fiskeoplevelser? Det var lige netop hvad Martin Trier Lund fra Gistrup fandt ud af den 2. juli, da han besøgte Lindenborg Å.

Mariager Fjord fyldt med fede ørreder

Glenstrup sø befriet efter 900 år

Den 900 år gamle spærringen som i dag er væk, så fisk og natur kan bevæge sig frit.  Den 6. juni 2017 blev en ca. 900 år gammel spærring fra Glenstrup Sø til Limfjorden fjernet. En ålekiste måtte lade livet så fisk og smådyr igen kan vandre frit, skriver nordjyske.dk. Åbningen har skabt fri passage fra søen til Skals Å og videre til Limfjorden.

Havørred på 6,3 kilo fra Lindenborg Å

Henrik Villadsen med en drømmestart af en havørred fra Lindenborg Å.I Lindenborg Å er havørred sæsonen startet, men slet ikke med samme styrke som sidste år. Der er fanget flere havørreder på 2-3 kilo og senest er en af de større havørreder overlistet med en dansende orm på bunden.

Ørreder fik nyt hjem i Guldbækken

Elever fra den lokale skole, Lyngbjerggårdskolen, lægger de sidste sten i vandløbet så smådyr og fisk har de bedste forhold.Den 30. maj blev det store vandløbsprojekt i Guldbækken indviet med hjælp fra Lyngbjerggårdskolens 5. klasse og Rådmand for Miljø- og Energiudvalget, Lasse Olsen.

Stor torsk på 13 kilo til Havkonkurrence

De 2 glade gæstefiskere fra Team NO-Luck med konkurrencens største fisk - Skipper Kent Morel tog billedet af torsken på 13 kilo.Nordjydsk Småbådsklub (NJSK) har for tredje gang holdt den populære NJSK Havkonkurrence i weekenden den 21-22. maj 2017.

Udgiv indhold