Fed fluefanget Limfjordsørred

Den eneste havørred som Steffen tog med hjem var den velnærede og smukke limfjordørred på 3,35 kilo. Alle andre fik lov at svømme videre.Fredag den 14. april var Steffen Winblad ude at lufte sin fluestang i Limfjorden. Han fiskede i den sydvestlige del af Limfjorden - Sydthy.

Mange havørreder til Mariagerfjord havørredkonkurrence 2017

De glade fangere og vindere af havørred konkurrencen i Mariagerfjord.Den 1. og 2. april afholdt Lystfiskerforeningen Waders en anderledes fiskekonkurrence i Mariager Fjord, kaldet “ Mariagerfjord havørredkonkurrence”.

I 24 timer kæmpede 70 deltagere om at fange den tungeste havørred i Danmarks smukkeste fjord fra land eller vand.

7,5 kilo havørred fra Limfjorden

Troels Skorup Morgen med sin drømme havørred på 7,5 kiloEr der store havørreder i Limfjorden? Det tænker rigtig mange lystfiskere når de står ude i fjorden og slapper af med deres store passion - havørredfiskeri. De store fanges hvert år, men ikke ret mange kommer til flertallets kendskab. Denne lokalredaktør har fanget en af disse nyheder og ovenikøbet med et godt billede af havørreden.

29 havørreder til Thylands Fjordcup

Hans Jørgen Nørgaard med en rigtig smuk og tyk havørred på 1,89 kilo, der rakte til en 4. plads.  Lørdag d. 1. og søndag d. 2. april afviklede Thylands Lystfiskerforening for 3. år i træk konkurrencen Thylands FjordCup i den vestlige del af Limfjorden.

1,26 kilo tung Søtunge

Claus Olsen med sin rekord tunge søtunge på 1,26 kiloClaus Olsen fik under en fiskekonkurrence en endnu større gevinst, da en forventet havørred, viste sig at være en stor tung søtung og sandsynligvis ny dansk rekord.

Nyt æresmedlem er udnævnt og hædret

Ingolf Jensen (tv) får overrakt beviset på, at han er æresmedlem af Lystfiskerforeningen for Frederikshavn og Omegn af formand Rene Carlsen (th).På Lystfiskerforeningen for Frederikshavn og Omegns ordinære generalforsamling den 23. marts 2017, blev der udnævnt et nyt æresmedlem.

Regulerer skarver i minivandløb

Skarver spiser rigtig mange fisk for de har brug for mindst 500 gram hver dag. Lystfiskerforeningen Binderup Å passer på deres unikke bæk- og havørreder. Først fjernede de træpælene ved udløbet som skarverne bruger til at sidde på, og nu går de skridtet videre.

Spækket søørred

Mads Gregersen med en sublim og gudesmuk søørred fra Gudenåsystemet.Søørredbestanden i de danske søer er de seneste år vokset markant. En af dem som har opdaget det er Mads Gregersen fra Horsens. For nylig fik han et synligt bevis på, at søørrederne stortrives ved at fange et pragteksemplar på knap 60 cm.

Svenske havørreder i bidehumør

David med en smuk blank havørred med løse skæl.Et hold på 4 jyske kollegaer var den 22. marts draget til svenskekysten i håbet om en stærk blankfisk med løse skæl. På 3 dages fiskeri lykkedes det holdet at lande hele 64 havørreder hvoraf en del var i god kondition. Sol og perfekte vindforhold gjorde det kun endnu bedre, beretter en glad sportsfisker, David Mikkelsen. 


Genkendelig havørred fanget to gange

Peter Birchs ”bokser” havørred fra Mariager Fjord.Peter Birch Christensen var den 15. marts ude at teste den nye ArcticSilver Zense fluestang i Mariager Fjord. Fluestangen levede op til hans forventninger, og den fangede også fire havørreder, hvor én af dem havde et letgenkendeligt udtryk. Den mangler nemlig en del af overmunden, som om den har fået et ordentlig tryk på næsen (se foto). 

 

Udgiv indhold