Nordjysk Lystfiskeriforening fejre 100 års jubilæum

Formand Hilmar Jensen bød velkommen til de mange gæster og medlemmer der var mødt op for at fejre foreningen. I baggrunden er den gennemrenoveret fiskehytte Lindbo som sikret holder de næste 100 år.Den 17.

Mariager Fjord fyldt med fede ørreder

Glenstrup sø befriet efter 900 år

Den 900 år gamle spærringen som i dag er væk, så fisk og natur kan bevæge sig frit.  Den 6. juni 2017 blev en ca. 900 år gammel spærring fra Glenstrup Sø til Limfjorden fjernet. En ålekiste måtte lade livet så fisk og smådyr igen kan vandre frit, skriver nordjyske.dk. Åbningen har skabt fri passage fra søen til Skals Å og videre til Limfjorden.

Havørred på 6,3 kilo fra Lindenborg Å

Henrik Villadsen med en drømmestart af en havørred fra Lindenborg Å.I Lindenborg Å er havørred sæsonen startet, men slet ikke med samme styrke som sidste år. Der er fanget flere havørreder på 2-3 kilo og senest er en af de større havørreder overlistet med en dansende orm på bunden.

Ørreder fik nyt hjem i Guldbækken

Elever fra den lokale skole, Lyngbjerggårdskolen, lægger de sidste sten i vandløbet så smådyr og fisk har de bedste forhold.Den 30. maj blev det store vandløbsprojekt i Guldbækken indviet med hjælp fra Lyngbjerggårdskolens 5. klasse og Rådmand for Miljø- og Energiudvalget, Lasse Olsen.

Stor torsk på 13 kilo til Havkonkurrence

De 2 glade gæstefiskere fra Team NO-Luck med konkurrencens største fisk - Skipper Kent Morel tog billedet af torsken på 13 kilo.Nordjydsk Småbådsklub (NJSK) har for tredje gang holdt den populære NJSK Havkonkurrence i weekenden den 21-22. maj 2017.

Fire vandfald er fjernet i Hallund Å

I pressemeddelelsen den 24. maj skriver Limfjordsrådet, at Hallund Å har fået en hjælpende hånd i april måned. Her er fjernet fire vandfald og udlagt 500 kubikmeter grus, som er blevet til 18 gydebanker. Hallund Å løber til Ryå som er Vendsyssels største og længste vandløb.

Det er Brønderslev Kommune der i samarbejde med Limfjordsrådets Sekretariat er i gang med at omsætte de statslige vandplaner til virkelighed.

Indvielse af vandløbsprojekt ved Skærum Å tirsdag d. 13 juni

Få sekunder før der åbnes op for vandet til det nye slyngede å forløb til gavn for natur og fisk. Sidste år blev det gamle Studsbjerg dambrug ved Skærm å nedlagt og vandløbet blev restaureret til gavn for fisk, smådyr og planter.

Indvielse af vandløbsprojekt i Guldbækken 30. maj

Det nye vandløbstrace som er klar til modtage vand, fisk og smådyr, som elsker grus og den fysiske variation.Siden 1. maj har Aalborg Kommune været i gang med et større vandløbsprojekt i Guldbækken ved Godthåb Hammerværk, fortæller Civilingeniør Klavs Bavnshøj Frederiksen fra Aalborg Kommune. Projektet er nu ved at være afsluttet.

Ny lystfiskerfestival i Aalborg

Lær at fange og spise en fisk - helt gratisNu går den for alvor i fisk på kulturhuset Trekanten. For i weekenden 20. og 21 maj holder kulturhuset en Lystfiskerfestival, der tilbyder alt for dem, der vil ud med snøren. Det bliver to dage for hele familien, med en hel del forskellige aktiviteter. Det er GRATIS at deltage i Lystfiskerfestivalen og du behøver ikke at melde dig til. De to dage kommer til indeholde en masse spænde ting, se mere herunder.

Udgiv indhold