Sportsfiskeren #1 er på vej

Sportsfiskeren 7

ForsideÅrets sidste udgave af Sportsfiskeren er sendt ud til alle medlemmer af Danmarks Sportsfiskerforbund og vil desuden være at finde i kioskerne. I dette nummer af Sportsfiskeren kommer du med på et væld af spændende fiskerejser i et stort rejsetema. Men du får også gode fif til kystfiskeriet efter havørreder i de kolde måneder.

 

 

 

 

 


Og så kan du forresten også læse meget mere om:

Redaktør på vej mod nye eventyr

Danmarks Sportsfiskerforbunds redaktør og kommunikationsmedarbejder Jakob Sørensen har efter fire år i jobbet valgt at søge nye udfordringer. Fra den 1. november bliver han tilknyttet det danske fisketøjs-mærke Geoff Anderson, hvor hans store viden og indsigt som lystfisker vil komme forbrugere og fiskebranchen til gode. 

DSF og Europa

Danmarks Sportsfiskerforbund er medlem af den europæiske paraplyorganisation European Anglers Alliance – EAA. Mange af de regler, som påvirker lystfiskerne, har sit udspring i EU-lovgivning, og derfor er det europæiske arbejde vigtigt.

Anbefaling til skånsomt lystfiskeri

NaturErhvervstyrelsen udsendte sidst i marts et forslag med anbefalinger om skånsom fangst, håndtering, genudsætning og aflivning af fisk.

Anbefalingerne udspringer af Det Dyreetiske Råds udtalelse om lystfiskeri fra 2013, hvor rådet påpegede behovet for nogle generelle anbefalinger til, hvordan man kan fiske på en måde, så man belaster fiskene mindst muligt.

Læs Sportsfiskeren online

Som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund modtager du medlemsmagasinet Sportsfiskeren, men du kan også læse Sportsfiskeren online, hvis du er på ferie eller ikke lige har det magasinet ved hånden. Du logger ind på http://medlem.sportsfiskerforbundet.dk og vælger fanebladet SPORTSFISKEREN ONLINE. 

Sportsfiskeren i december

Bladet ligger klar til forsendelse hos Post Danmark.

Husk, at postvæsenet giver sig selv tre dage til levering af magasinet. Sportsfiskeren vil desuden være at finde i kioskerne i først i december. I dette nummer af Sportsfiskeren kan du komme med på jagt efter stortorsk i Norge eller store blåfinnede tun ved Gibraltar.

Og så kan du forresten også læse meget mere om:

Webupdatere søges

Nu har du mulighed for at blive en del af Sportsfiskeren-teamet.Danmarks Sportsfiskerforbund søger to webupdatere - studentermedhjælpere - til at assistere omkring opdatering på vores online medier Sportsfiskeren.dk, Fiskekort.dk, Facebook og Youtube.

Sportsfiskeren 09/14

Sportsfiskeren 09/14

Sportsfiskeren 09/14

Sportsfiskeren i oktober

Sportsfiskeren i oktober.Bladet ligger klar til forsendelse hos Post Danmark senest den 19. september.

Husk, at postvæsenet giver sig selv tre dage til levering af magasinet. Sportsfiskeren vil desuden være at finde i kioskerne i slutningen af september. I dette nummer af Sportsfiskeren kan du komme med på geddefiskeri på kysten eller på jagt efter skrubber med fluestangen. Og så kan du forresten også læse meget mere om blandt andet:

Udgiv indhold