Fremgang for tørfluerne ved Aalestrup Open

Alle vindere med navneÅrets udgave af fluebindingskonkurrencen Aalestrup Open blev igen et tilløbsstykke og der blev i alt indleveret 46 velbundne fluer fordelt på de seks klasser, som det fremgår af resultatlisten, hvilket er én flue mere end i 2016. Tør- og vådfluer var bedst repræsenteret, mens Amalie Nielsen, der forleden blev juniordanmarksmester på FFFDs fluemesse i Kolding, stillede op solo i juniorklassen.
 

Friluftsrådet støtter aktive ældre i naturen

Er din forening medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund? Og er I en eller flere aktive ældre i foreningen? Ja, så har I nu muligheden for at søge støtte fra Velux Fonden og Friluftsrådets program 'Aktiv af natur'.

OSK blev 75 år

Mange kiggede forbi ved Odense Sportsfiskerklubs (OSK) 75 års fødselsdag.Fynsk brunsviger med saltfisk ovenpå. Mere rigtigt kan det ikke være, når Fyns største sportsfiskerforening, Odense Sportsfiskerklub (OSK) fejrer 75 års fødselsdag.

Flere medlemmer og ny formand i Brede Å Lystfiskerforening

Arne Lorenzen ny formand i Brede Å LystfiskerforeningPå generalforsamlingen i Brede Å Lystfiskerforening kunne formanden Jens Peter Jensen fortælle de 25 fremmødte om en stigning i antallet af seniormedlemmer fra 100 til 110, men til gengæld var antallet juniorer dog faldet fra 12 til 10.

Tidligere formand i Vejle Sportsfiskerforening Kurt Jørgensen er død

Vejle Sportsfiskerforenings mangeårige formand Kurt Jørgensen søndag aften døde af en ondartet lungebetændelse, som han havde døjet med i nogen tid.

Foreningens nuværende formand Niels Risak skriver:  Vi er mange, der vil savne ham for bordenden mandag formiddag i klubhuset, og Kurt vil blive husket og savnet i Vejle Sportsfiskerforening, som han viede en stor del af sit liv til.

Generalfprsamling i Horsens og Omegns Sportsfiskerforening

Horsens og Omegns Sportsfiskerforening (HOS) afholdte generalforsamling i klublokalerne tirsdag den 7. marts med 37 fremmødte medlemmer.

Der blev indledt med foreningens slagsang, der kan findes på hjemmesiden. Formand Hans Nielsen kunne i beretningen notere medlemsfremgang og sund økonomi. Eneste minus er, at det går trægt med at skaffe juniormedlemmer på trods af store anstrengelser.

Mød Fiskerikontrollen i Roskilde

Torsdag den 16. marts afholder Roskilde og Omegns Lystfiskerklub (ROLK) en åben klubaften, hvor Fiskerikontrollen kommer på besøg og fortæller om arbejdet med at sikre, at reglerne for fiskeriet overholdes.

Generalforsamling og beskærerdag i Varde

Ud over beskæring udlægger Praktisk Udvalg også broer over grøfter og bække for at lette færdslen langs åen.På tirsdag den 21. februar afholder Varde Sportsfiskerforening sin årlige generalforsamling med start kl. 19. Det foregår i Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55. Dagsorden efter vedtægterne.

OSK med egen bålhytte

Odense Sportsfisker Klub har fået en fin bålhytte ved klubhuset - for egne penge og med støtte fra Friluftsrådet samt Fiskeskolen Fyn.- Nogle gange er man bare mere end heldig, går de og siger til hinanden i Odense Sportsfisker Klub (OSK).

Kom og bind en flue

Alle og enhver kan - ganske gratis - deltage i Svendborg Sportsfiskerforenings Fluebinder Workshop.

Mandage og tirsdage i januar, februar og marts vil foreningens klubhus være åbent for alle, der kunne tænke sig at binde fluer.

Udgiv indhold