Generalforsamling og beskærerdag i Varde

Ud over beskæring udlægger Praktisk Udvalg også broer over grøfter og bække for at lette færdslen langs åen.På tirsdag den 21. februar afholder Varde Sportsfiskerforening sin årlige generalforsamling med start kl. 19. Det foregår i Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55. Dagsorden efter vedtægterne.

OSK med egen bålhytte

Odense Sportsfisker Klub har fået en fin bålhytte ved klubhuset - for egne penge og med støtte fra Friluftsrådet samt Fiskeskolen Fyn.- Nogle gange er man bare mere end heldig, går de og siger til hinanden i Odense Sportsfisker Klub (OSK).

Kom og bind en flue

Alle og enhver kan - ganske gratis - deltage i Svendborg Sportsfiskerforenings Fluebinder Workshop.

Mandage og tirsdage i januar, februar og marts vil foreningens klubhus være åbent for alle, der kunne tænke sig at binde fluer.

  Generalforsamling i Varde

  Varde Sportsfiskerforening (VSFF) indkalder til den årlige generalforsamling tirsdag d. 21. februar kl. 19.00.

Det foregår som vanligt i Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55 i Varde.

Husk at forslag, som ønskes behandlet på generalforsamling, skal være formanden i hænde senest 14 dage før. Benyg gerne mailadressen formand@vsff.dk.

Fin film om seniorernes fluebinderkursus i Vejle Sportsfiskerforening

På Vejle Sportsfiskerforenings hjemmeside fortæller og henviser Thorkild Bech om den cirka 1 time lange film, som han har optaget om seniorernes fluebinderkursus. 

Som han selv blandt skriver, så er der kommet en sjov og lærerig film ud af det, som oser af hyggelig atmosfære og skildrer det store engagement krydret med det humør, der bliver lagt for dagen af foreningens 60+ seniorer, når de mødes onsdag formiddage i vinterhalvåret.

Mød manden bag Havørredens hemmeligheder

Mød manden bag kameraet, Niels VestergaardTorsdag den 9. februar kan man møde Niels Vestergaard, der er manden bag videoserien Havørredens hemmeligheder, ved et arrangement på restaurant Store Børn på Roskilde Havn.


ROLK i god udvikling

Uffe Clemmensen fremviser et håndgribeligt resultat af foreningens arbejde2016 var et rigtig godt år for Roskilde og Omegns Lystfiskerklub (ROLK). Det var nemlig både præget af mange vellykkede arrangementer i foreningen og af en pæn medlemsfremgang.

Gydevandring for medlemmer

Unikt Årsskrift til alle medlemmer og lodsejere

Selvom Viborg Sportsfiskerforening (VSF) for en del år siden droppede sig smukke klubblad og nu i stedet orientere medlemmerne via hjemmesiden, har den aktive midtjyske forening valgt fortsat at udgive sit Årsskrift i papirudgave og ligesom de foregående år er det 48 sider store, farvestrålende magasin af ypperlig kvalitet.

Billigere junior- og ungdomskontingent i Kolding Sportsfiskerforening

Da man i Kolding Sportsfiskerforening i december havde flere medlemmer end budgetteret og mener, at prognosen for foreningens økonomi både i 2016 og 2017 ser fornuftig ud, har bestyrelsen derfor valgt at sænke kontingenterne for junior- og ungdomsmedlemmer. Således kan man fortsætte den positive udvikling i denne aldersgruppe.

Udgiv indhold