Foreningsture fra Korsør til Karup

Jesper Thykjær fra Korsør Lystfiskerforening fortæller ivrigt, at foreningen har haft stor succes med at arrangere ture til Jylland, nærmere bestemt til Karup Å.

Hver gang deltager 8-10 foreningsmedlemmer, som lejer sig ind i Skiveforeningens klubhus. I år har KLF afholdt 5 ture til den midtjydske perle.

Skive-foreningen køber Hagebro Kro

Den i lystfisker-kredse landskendte Hagebro Kro ved bredden af Karup Å har i en årrække levet en omtumlet tilværelse For nylig kastede de nuværende forpagtere håndklædet i ringen med det resultat, at ejeren valgte at sætte den gamle, hyggelige kro til salg.
 

ROLK gav smagsprøver ved Fiskens Dag

Pia Rangan gav smagsprøver på tang fra fjordenDen 16. september var det Fiskens Dag på Roskilde Havn, hvor Roskilde Oplevelseshavn (ROH) og Roskilde og Omegns Lystfiskerklub (ROLK) i fællesskab stod bag en lang række aktiviteter.

Fisk gratis i Varde Å resten af sæsonen

Brudesengen er en af de klassiske fiskepladser i Varde ÅHvis du melder dig ind i Varde Sportsfiskerforening for 2018 allerede nu, kan du fiske gratis i foreningens fiskerige vande resten af sæsonen 2017, dvs. til og med den 31. oktober.

Stor INTERNATIONAL FISKEKONKURRENCE i Kolding

I weekenden fredag den 29. september til søndag den 1. oktober indbyder Kolding Sportsfiskerforening for ikke mindre end 47. gang til deres store Internationale Fiskekonkurrence med mange flotte præmier.

Røg over Herslev Strand

Keld havde medbragt alle ingredienserne til et perfekt måltidLørdag den 9. september havde Lejre Kommune inviteret alle til arrangementet ”Røg over Herslev Strand”. Her var der om formiddagen instruktion i lystfiskeri og efterfølgende fisketur ud for Boserup Skov. Bagefter blev der røget fisk – og hele arrangementet var gratis.

Travl weekend for forening i Nordsjælland

Ved arrangementet på Skovskolen kommer Kern Lund og binder fluerFor Ølsted og Frederiksværk Sportsfiskerforening bliver der nok at se til i den kommende weekend, hvor de lørdag den 9. september deltager med en bod på den lokal Krudtværksfestival i Frederiksværk. Her vil de fortælle om foreningens arbejde med bl.a.

Juniortræf i ROLK

ROLK tager de nye juniormedlemmer med på rådI Roskilde og Omegns Lystfiskerklub (ROLK) har man haft den glæde, at der hele tiden kommer nye juniorer i klubben, og dem vil man gerne tage med på råd omkring klubbens junioraktiviteter samtidig med, at de får en chance for at lære hinanden bedre at kende.

Derfor har de to juniorledere Michael og Simon planlagt et juniortræf ved klubhuset tirsdag den 5. september kl. 18.30-20.30.

Bliv medlem af Viborg Sportsfiskerforening til spotpris

En af landets dygtigste fiskepiger, Ingelise Frier, med 5,5 kg.s havørred fra VFFs del Simested ÅEfter aftale med Danmarks Sportsfiskerforbund kan vi igen i år åbne for et forrygende godt tilbud, skriver Jørgen Buch, formand for Viborg Sportsfiskerforening (VSF), på foreningens hjemmeside.
 

Venteliste for nye medlemmer ved Trend Å

Trend Å i Vesthimmerland har oplevet stigende opmærksomhed de senere år takket være en solid opgang af havørreder og dermed gode chancer for fangst trods vandløbets lidenhed. Den har bl.a. opnået et berettiget renomme som en af de mest pålidelige tørflueåer for havørred i landet.
 

Udgiv indhold