Fin film om seniorernes fluebinderkursus i Vejle Sportsfiskerforening

På Vejle Sportsfiskerforenings hjemmeside fortæller og henviser Thorkild Bech om den cirka 1 time lange film, som han har optaget om seniorernes fluebinderkursus. 

Som han selv blandt skriver, så er der kommet en sjov og lærerig film ud af det, som oser af hyggelig atmosfære og skildrer det store engagement krydret med det humør, der bliver lagt for dagen af foreningens 60+ seniorer, når de mødes onsdag formiddage i vinterhalvåret.

Mød manden bag Havørredens hemmeligheder

Mød manden bag kameraet, Niels VestergaardTorsdag den 9. februar kan man møde Niels Vestergaard, der er manden bag videoserien Havørredens hemmeligheder, ved et arrangement på restaurant Store Børn på Roskilde Havn.


ROLK i god udvikling

Uffe Clemmensen fremviser et håndgribeligt resultat af foreningens arbejde2016 var et rigtig godt år for Roskilde og Omegns Lystfiskerklub (ROLK). Det var nemlig både præget af mange vellykkede arrangementer i foreningen og af en pæn medlemsfremgang.

Gydevandring for medlemmer

Unikt Årsskrift til alle medlemmer og lodsejere

Selvom Viborg Sportsfiskerforening (VSF) for en del år siden droppede sig smukke klubblad og nu i stedet orientere medlemmerne via hjemmesiden, har den aktive midtjyske forening valgt fortsat at udgive sit Årsskrift i papirudgave og ligesom de foregående år er det 48 sider store, farvestrålende magasin af ypperlig kvalitet.

Billigere junior- og ungdomskontingent i Kolding Sportsfiskerforening

Da man i Kolding Sportsfiskerforening i december havde flere medlemmer end budgetteret og mener, at prognosen for foreningens økonomi både i 2016 og 2017 ser fornuftig ud, har bestyrelsen derfor valgt at sænke kontingenterne for junior- og ungdomsmedlemmer. Således kan man fortsætte den positive udvikling i denne aldersgruppe.

Sprudlende aktivitet i Trend Å Lystfiskeriforening

Efter en solid gang stegt flæst med persillesovs var 40 medlemmer i fin form til generalforsamlingDet har været et flittigt år for bestyrelsen – på den fede måde.

Sådan startede Thomas Dalgaard, formand for Trend Å Lystfiskeriforening (TÅL) forleden sin beretning på årets generalforsamling til 40 fremmødte medlemmer i et tætpakket klubhus.

Pensionister til julefrokost

Den traditionelle julefrokost for pensionisterne i Horsens og Omegns Sportsfiskerforening blev afholdt onsdag den 30. november.

Næstformanden i HoSF har sendt følgende beretning:

Klokken 13 var der samling på 42 forventningsfulde pensionister, der kom til at tilbringe adskillige timer i godt, fornøjeligt selskab støttet af Viktors gode mad og en brændevinsdonation fra Christian Møller.

Juniorer fra Kolding og Jels til fisketræf

Sidst i oktober havde de tre sportsfiskerforeninger i Ribe, Jels og Kolding arrangeret en fælles geddedyst ved Jels Søerne.

Generalforsamling på torsdag i Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforening

Der afholdes generalforsamling torsdag 1. december 2016 kl. 19:00. Det foregår i Bjerringbro Idrætspark, kantinen, Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro.

Bestyrelsen har valgt at flytte arrangementet til Idrætsparken, idet Højskolen er optaget. Vi skal være i kantinen, der ligger op mod svømmehallen. - Den traditionelle menu med franskbrød m/rullepølse og æblekage er der ikke pillet ved.

Udgiv indhold