Nye kræfter i Grindsted Sportsfiskerforening

Publiceret den 15.02.2010 - 01:16

10-årige Mikkel får her overrakt geddepokalen af den afgående formand, Poul Erik Thrane. Foto af Lars Pedersen.Efter 19 år på posten som formand for Grindsted Sportsfiskerforening giver Poul Erik Thrane faklen videre til Jørgen Tholstrup, der tidligere har siddet i bestyrelsen i Grindsted Sportsfiskerforening. Jørgen Tholstrup har gennem sit mangeårige virke som bl.a. sekretær og næstformand i foreningen fået et stort kendskab til foreningen og dens medlemmer – hvorfor valget af ham til formandsposten er naturligt.

Den nyvalgte formand vil i de kommende år komme til at stå over for mange nye udfordringer, da Varde Å Projektet højest sandsynligt vil gøre Grindsted Å til et attraktivt lakse- og havørredvand – og derved også gøre Grindsted Sportsfiskerforening attraktiv at blive medlem af.

På generalforsamlingen skulle der desuden også vælges et nyt bestyrelsesmedlem ind i sportsfiskerforeningen. Her faldt valget på 25-årige Morten Rømer Holm, der tidligere har været formand i juniorafdelingen og derfor kender foreningen særdeles godt.

Man kunne I den afgående formand Poul Erik Thranes beretning om det forgangne år i foreningen høre om en fremgang i antallet af medlemmer. Dette tilskrives bl.a., at man i 2009 fik adgang til det fremragende geddevand i Engsøen, hvor man i det forgangne år har fanget flere gedder over de magiske 10 kg. Dette års geddepokal gik til Mikkel på 10 år, der i 2009-sæsonen fangede 3 gedder over 10 kg, med den største på 13 kg. For at se billedet af den store gedde klik her.

Den nyvalgte formand, Jørgen Tholstrup.I juniorafdelingen kunne juniorleder Steen Ellemose berette om et aktivt år 2009, hvor man i sommerhalvåret har gennemført mange fisketure og i vinterhalvåret klubaftener med fluebinding samt diverse andre aktiviteter. Ifølge Steen Ellemose vil man i 2010 satse mere på at arrangere korte ture til foreningens fiskevande, da man råder over noget af Danmarks mest alsidige bynære fiskevand.

Hvis du vil læse mere om Grindsted Sportsfiskerforening, kan du besøge deres hjemmeside på: www.gsff.dk