Nyheder

 • Drømmefisken fra Isefjorden

  Den havørred, Jens Grønlund fra København, fangede på flue i weekenden, i den nordvestlige del af Isefjorden, overgår selv de mest optimistiske kystfiskeres sødeste og ikke mindst, vildeste drømme. Det var en kæmpe!

  Den blev ikke vejet, men med sine 98 cm er der tale om én af de største fluefangede havørreder, fanget på kysten i Danmark.

 • Alsiske Kystfiskeres Forårskonkurrence 3.-5.marts

  Foreningen Alsiske Kystfiskere indbyder alle til deres Forårskonkurrence, men da der kun sælges et begrænset antal deltagerkort i de lokale grejbutikker, skal man nok ikke vente alt for længe, hvis man vil have chance for at vinde 1. præmien på 4000,- for største havørred, 1000,- for største regnbueørred og 800,- for største torsk. Prisen for et deltagerkort er 100,- for seniorer og 50,- for juniorfiskere.

 • Igen forurening i Dalby Møllebæk

  Det lille fine vandløb, Dalby Møllebæk, der løber ud på sydsiden inderst i Kolding Fjord, har flere gange været forurenet og forleden skete det så igen.

  Dagbladet Jydske Vestkysten kan således fortælle, hvordan Trekantsområdets Brandvæsen måtte rykke til et opsamlingsbassin i Kolding Syd, hvorfra vand forurenet med olie løb ud i Dalby Møllebæk.

 • Kystgedde og storørred

  Ole Rådhedes OLR-woblere kan også fange gedderEfter 14 dage med influenza var det i stedet fiskefeber, der havde ramt Ole Rådhede og lokket ham med på kysten ved Stevns lørdag den 18. februar sammen med sin makker Jan.


  Fremme ved pladsen kunne de se, at vandstanden var 40-50 cm under normalen, men alligevel gik der ikke længe, inden de havde kontakt med de første fisk.

 • God kompensation for tabt storørred

  To flotte fisk fra en god dag på Stevns.Det blev en fantastisk kysttur til Stevns for Alan Lund Garner fra Vallensbæk, da han fiskede ved klinten lørdag den 18. februar sammen med sin kammerat Carsten.


  Først var Alan godt på vej til at forbedre sin personlige rekord, da en stor havørred huggede på hans wobler. Efter 3-4 minutter var den kun 10 meter fra land og fremviste et imponerende haleror, men desværre stak den af med wobleren.


 • Fantastisk debut på Stevns

  Det var Olivers første havørred over mindstemåletDet var deres første tur til Stevns, da Claus Wesselhoff Petersen og Oliver Bjerre besøgte klintekysten fredag den 17. februar. For Claus blev det en ren nultur, men det gjorde ikke så meget.

 • Bornholm levere sølvet

  Fiskeriet på øen har været lidt op og ned den sidste tid, men et vejrskifte er aldrig helt forkert og kan ret så ofte give pote!

 • Gode dage ved Stevns

  Ramazan har et godt tag på de sølvblanke ved StevnsRamazan Cetin fra København benytter enhver ledig time til at komme ud til kysten i sin jagt på de sølvblanke havørreder, og onsdag den 15. februar var chancen der.

  Dagen bød på flot vintervejr ved Stevns Klint, og resultatet var otte havørreder oppe til afkrogning. Dagens største målte 47 cm.


 • Godt med torsk trods hård strøm

  Der bliver fanget mange gode spisefisk ombord på JuventusTurbådene på Øresund melder samstemmende om mange torsk på ekkoloddet, og med høj sol og svag vind har betingelser for deltagerne været fine.


  Skipper Anders Christiansen fra MS Juventus melder om torsk op til 11 kg og mange gode spisefisk på 3-5 kg. 
På Jaws har man fået torsk op til 14 kg i uge 6, hvor strømmen var hård nordgående.
-

 • Fishing Zealand søger fem nye fiskeguider

  Nu har du chancen for at blive fiskeguideGår du med en drøm at blive certificeret som fiskeguide, så har du nu chancen for at gøre drømmen til virkelighed.


  I takt med at flere kommuner har tilsluttet sig Fishing Zealand, og interessen for lystfiskeri vokser, forventer Fishing Zealand, at der bliver brug for flere guider.

dsfshop.dk

Beskyt de små vandløb

Bliv medlem nu

Lokalforeninger

Medlemsside

Aktivitetskalender

Miljø & Vandpleje

Kontante fordele

Tilmeld nyhedsbrev

Tip din lokalredaktør

Facebook

Presserum

Sportsfiskeren Online

 

Sagsbehandling

Udgiv indhold