Mere om

Fiskegenrer

Spinnefiskeri

Fiskevande

Kyst

Denne artikel

Noahs første havørred

Publiceret den 29.08.2016 - 23:28

Noah Damborg med sin første havørred, fanget på sommertur til Æbelø.I sommerferien var hele familien Damborg fra Aarup på en gåtur til Æbelø på Nordfyn.

- Vi havde medbragt et par stænger i håb om lidt fiskeri, inden næste lavvande gjorde det muligt at krydse tilbage til Fyn. Ved fyret fiskede en håndfuld fluefiskere, som ikke havde fanget det helt store.

Vi satte et par blink på og prøvede alligevel lykken. Min søn, Noah, som ikke havde fisket efter havørreder før, vadede lidt ud i vandkanten i sine sandaler og kastede ufortrødent et Stripperblink ud, fortæller Jakob Damborg og fortsætter:

- Efter godt 10 kast stod stangen spændt! Jeg troede først, det var en af de hornfisk, jeg selv havde haft kontakt med, men nej. Stangen stod som en flitsbue og fisken tog line af hjulet.

Efter en god fight kunne vi kane en flot havørred på 66 cm og godt 3 kg ind på stranden. Noahs første havørred: Jeg behøver ikke nævne, at han var pavestolt, og ville bære den hele vejen hjem til bilerne..., tilføjer Jakob Damborg, Fuglebakken 19 i Aarup.