Mere om

Fiskevande

Kyst

Denne artikel

Kystpakken til din forening

Publiceret den 11.11.2010 - 22:59

Få spændende og inspirerende undervisning ude i foreningen fra nogle af landets skarpeste kystfiskere. I samarbejde med forbundets instruktører tilbyder Danmarks Sportsfiskerforbund alle medlemsforeninger en færdig pakke med tre målrettede aktiviteter omkring kystfiskeri efter havørred:  

·        Kystfluebinding – få en instruktør ud i foreningen til at instruere i fluebinding.

·        Kystfiskeforedrag – få ny inspiration til kystfiskeriet gennem et spændende foredrag.

·        Guidet kysttur – tag med en instruktør på kystfiskeri eller få en instruktør med på foreningsturen.

Kystpakken er tænkt som et forløb, der kan køres over tre forskellige dage i foreningen, men man kan sagtens nøjes med et enkelt arrangement, hvis ikke hele pakken har interesse.

Sådan booker du en pakke
Kontakt aktivitetskoordinator Martion B Hedegaard på Danmarks Sportsfiskerforbunds sekretariat på mabh@sportsfiskerforbundet.dk  eller tlf. 76 22 70 72, så finder vi de rette instruktører til din forening. For at gøre bookningen så let og smidig som muligt, bedes man ved henvendelse have to-tre aktuelle datoer klar for hver aktivitet.

Når der er indgået aftale om datoer for afviklingen af kystpakken, vil det nøjagtige indhold af hver af de tre aktiviteter blive tilpasset efter ønske mellem den aktuelle forening og instruktør.

Hvis foreningen vælger at bruge aktiviteterne i kursuspakken som åbne arrangementer med henblik på hvervning af nye medlemmer, så kan sekretariatet være behjælpelig med annoncering på sportsfiskeren.dk og ligeledes med en pressemeddelelsesskabelon. Foreningerne sørger selv for lokal annoncering, tilmeldinger og andre praktiske detaljer.

Pakken er næsten gratis
Det er gratis for foreningerne at bruge Danmarks Sportsfiskerforbunds instruktører og dermed kystpakken – dog skal foreningen dække den respektive instruktørs kørselsudgifter.

Det er ligeledes stadig muligt for foreningerne at kontakte instruktørerne direkte, hvis foreningerne har andre ønsker end ovenstående.

Kystpakken påtænkes på sigt udbygget med andre færdige fiskepakker.