Karup Å konkurrencen i weekenden

Karup Å startede langsomt op i år, men nu er åen kommet i gear, og der fanges fisk dagligt, fortæller henrik Bønnelykke fra Karup Å Sammenslutningen.


Se blot fangstjournalen.

11-13 august, hvor årets Karup Å konkurrence, "Fra udløb til udspring", løber af stablen.


Stor regnbue fra Gunderup Fiskesø

Gunderup Fiskesø vest for Farsø i Vesthimmerland er kendt jævnlige fangster af velvoksne regnbueørreder og ejer, Karl Emil Nielsen fortæller, at nu er chancen for at fange en af kæmperne øget, idet
Den populære put-&-take har fået en ny leverandør af fisk.
 

Tre nordjyder på sjællandsk eventyr

Simon Sørensen fra Strandby i Vesthimmerland har sendt redaktionen denne hotte beretning og en stak foto fra en vellykket tur til Hove Put-&-take – der brander sig som Sjællands smukkeste fiskesøer:
 
Vi startede fredagen med, at min makker, Mark, og jeg mødtes og fyldte bilen godt op med grejer og forfoder til fiskene. Derpå kørte vi ud for at hente vor fælles fiskeven, Michael,  inden vi satte kurs mod færgehavnen i Aarhus.
 

Havørred på over 10 kg fra Simested Å

Så lykkedes det at komme over de magiske 10 kg, og så vidt vi ved, er det Danmarks største havørred i år, oplyser formanden for Viborg Sportsfiskerforening, Jørgen Buch.
 
Havørreden blev fanget på Viborg Sportsfiskerforenings 10 kilometer lange stykke af den smukke å den 27. juli, og den flotte fisk blev snuppet af vort medlem, Ivan Andersen.
 

Dusør for forsvundet målerudstyr ved Simested Å

Sportsfiskeren.dk har tidligere sammen med Viborg Sportsfiskerforening informeret om, at der i foråret blev mærket 40 nedgængere og 50 smolt i Simested Å. De fik indopereret en lille sender, som sendte signal til nogle lytteposter, der var placeret forskellige steder langs fiskenes vandringsruter i Limfjorden.
 

PR forhøjet tre gange med et kilo

Peters flotte fisk er ikke den største fra Karup Å i år – men det er tæt på.Peter Bjerregaard fra Aalborg er en erfaren fisker med mange år på waders-bagen og desuden formand for en lille himmerlandsk forening. Han fortæller, at han nu tre gange han forbedret sin havørred-rekord med et kilo hver gang – og fra tre forskellige vandløb.
 

93 ulovlige åleruser i Ringkøbing Fjord

Parti fra Stauning Havn ved Ringkøbing Fjord.- Der er ikke dokumentation for, at tyvfiskerne er hjemmehørende netop her.Fiskerikontrollen siden 10.

Venteliste for nye medlemmer ved Trend Å

Trend Å i Vesthimmerland har oplevet stigende opmærksomhed de senere år takket være en solid opgang af havørreder og dermed gode chancer for fangst trods vandløbets lidenhed. Den har bl.a. opnået et berettiget renomme som en af de mest pålidelige tørflueåer for havørred i landet.
 

Tjek vandstand og temperatur i Storå

Holstebro Kommune har i mange år målt vandstanden i Storåen.

Nu måler man også vandtemperaturen. Og på nettet har kommunen lagt en oversigt over temperaturerne for de seneste 30 dage, beretter Jimmy Käehne fra Holstebro-foreningens bestyrelse.
 

70 cm havørred på slumflue

Andreas Sloth fra Ulbjerg nord for Viborg har været juniormedlem af Trend Å Lystfiskeriforening de sidste par år og han har sendt nedenstående linjer til redaktionen:
 

Udgiv indhold