Kolding Å sæsonstart i bragende flot vintervejr

Kulden var præcist så bidende som forudsagt af DMI ved sæsonstarten i Kolding Å, hvor medlemmerne kunne fiske på strækningen fra motorvejen og ned til Vestre Ringvej. Alligevel så og mødte jeg en halv snes forventningsfulde fiskere i løbet af dagen – og midt på dagen fik solen endda så megen magt, at man kunne gemme hat og handsker i rygsækken – ligesom fiskene så vågnede op til dåd.

Fin film om seniorernes fluebinderkursus i Vejle Sportsfiskerforening

På Vejle Sportsfiskerforenings hjemmeside fortæller og henviser Thorkild Bech om den cirka 1 time lange film, som han har optaget om seniorernes fluebinderkursus. 

Som han selv blandt skriver, så er der kommet en sjov og lærerig film ud af det, som oser af hyggelig atmosfære og skildrer det store engagement krydret med det humør, der bliver lagt for dagen af foreningens 60+ seniorer, når de mødes onsdag formiddage i vinterhalvåret.

20 års fiskejubilæum på Ærø

Ina og Wolf Michael Hempler fra Nordtyskland har igen – denne gang for 20. gang – tilbragt en vinteruge med kystfiskeri på Ærø, hvor de oplevede et ”meget afvekslende vejrforhold!”, som de underdrevet karakteriserede opholdet.

Udover nogle farvede ørreder gav det dog også flere blanke grønlændere på den smukke ø midt i Lillebælt, skriver Ina og Wolf, der vedhæftede flere fine fangstfotos i deres mail til Sportsfiskeren.

Premiere ved Kolding Å kan blive en kold omgang

Mandag den 16. januar åbner Kolding Sportsfiskerforening fiskeriet for medlemmer i Kolding Å på strækningen fra Motorvejsbroen og ned til Vestre Ringvej. Fiskeriet er gennem årene faldet meget forskelligt ud; nogle år har engdalen været helt oversvømmet, og andre gange har vejret været så koldt og barsk, at kun få har vovet sig ud.

Åbent arrangement i Brede Å Lystfiskerforening med Rene Gerken

Onsdag den 25. januar inviterer Brede Å Lystfiskerforening alle til foreningens flotte klubhus på Mølleparken 251 i Løgumkloster, hvor den kendte guide, fiskerejsearrangør og kasteinstruktør René Gerken klokken 19 fortæller spændende lystfiskerhistorier fra hele verden.

Billigere junior- og ungdomskontingent i Kolding Sportsfiskerforening

Da man i Kolding Sportsfiskerforening i december havde flere medlemmer end budgetteret og mener, at prognosen for foreningens økonomi både i 2016 og 2017 ser fornuftig ud, har bestyrelsen derfor valgt at sænke kontingenterne for junior- og ungdomsmedlemmer. Således kan man fortsætte den positive udvikling i denne aldersgruppe.

Endnu en flot regnbueørred fra Kolding Fjord

Sammen med min fiskemakker Hans-Jürgen Lönne var jeg lørdag taget ud til Agtrup Vig i Kolding Fjord for at se, om der måske skulle vanke en blank overspringer i julegave. Forholdene var perfekt efor pladsen med jævn sydvestlig vind, en skrå pålandsvind,spredte skyer og solskin samt klart, men uroligt vand.

Fascinerende optagelse fra elfiskeri i Brede Å vandsystem

Brede Aa Lystfiskerforening har lagt en stribe fotos samt en 12 minutter lang video om foreningens elfiskeri ud på facebook.

Vejen juniorer på geddejagt i Slivsø

Den aktive juniorafdeling i Vejen og Omegns Sportsfiskerforening har netop afholdt  et spændende gedde-arrangement, der var delt op som en to-trins-raket.
 

Næsten 1000 laks og havørred hjulpet opstrøms i Kongeåen

Over fem lørdage har en flok frivillige fra Sydvestjydsk Sportsfiskerforening elektrofisket i Kongeåen på strækningen nedenfor spærringen ved Jedsted, hvor de blev 977 laks og havørreder.

Udgiv indhold