Sportsfiskerforeningen ALS afholder FISKEWEEKEND - med favoralbelt tilbud til nye medlemmer

Så er foråret lige på trapperne og Sportsfiskerforeningen ALS indbyder igen til deres store fiskekonkurrence FISKEWEEKEND i dagene 7. til 9. april.

Tilbud til nye medlemmer

Vejle Fisker - Ørreddags konkurrence for 51. gang

Saltvandsfiskeren Vejle indbyder den anden weekend i april til sin store kystkonkurence ved Vejle Fjord. I indbydelsen skriver foreningen, at lystfiskere i 50 år har kappedes om at lande den største havørred og vinde flotte præmier, idet konkurrencen først gang blev afholdt i 1967. Konkurrenccen har også været en indikator på, hvordan ørredbestanden trives i fjoden.

Havørred efter fyraften

Fra Aabenraa har Preben Larsen sendt os denne spændende fangstberetning:

Egentlig var det ikke planen, at jeg ville ud at fiske i weekenden, da det var min arbejds-weekend. Men da jeg kom hjem og opdagede, at konen var kørt på besøg hos sin mor, så jeg mit "snit" til en hurtig tur ud til Aabenraa Fjord før aftensmad. Da jeg kom ned til stranden var planen at affiske en strækning på omkring 6-700 meter frem og tilbage, hvilket gerne tager halvanden time.

Flere medlemmer og ny formand i Brede Å Lystfiskerforening

Arne Lorenzen ny formand i Brede Å LystfiskerforeningPå generalforsamlingen i Brede Å Lystfiskerforening kunne formanden Jens Peter Jensen fortælle de 25 fremmødte om en stigning i antallet af seniormedlemmer fra 100 til 110, men til gengæld var antallet juniorer dog faldet fra 12 til 10.

Tidligere formand i Vejle Sportsfiskerforening Kurt Jørgensen er død

Vejle Sportsfiskerforenings mangeårige formand Kurt Jørgensen søndag aften døde af en ondartet lungebetændelse, som han havde døjet med i nogen tid.

Foreningens nuværende formand Niels Risak skriver:  Vi er mange, der vil savne ham for bordenden mandag formiddag i klubhuset, og Kurt vil blive husket og savnet i Vejle Sportsfiskerforening, som han viede en stor del af sit liv til.

Formanden snuppede selv vinderfisken

Da foreningen Alsiske Kystfiskere (Syddanske Lystfiskere) afholdt forårets første konkurrence, der var åben for alle, kunne man notere sig for 109 deltagere. Heriblandt var der traditionen tro igen faste gæster fra Ærø, hvilket foreningens formand Claus Smidemann glædede sig over ved konkurrencens start.

Åbent infoaften om signalkrebs hos Sønderjysk Sportsfiskerforening

Tirsdag den 28. februar klokken 19 afholder Sønderjysk Sportsfiskerforening en informationsaften om signalkrebs i kluhuset på Råstedvej 10 i Gram (mellem Ribe og Haderslev).

Alle interesserede er velkomne til at komme, fortæller formanden Preben Nielsen.

Alsiske Kystfiskeres Forårskonkurrence 3.-5.marts

Foreningen Alsiske Kystfiskere indbyder alle til deres Forårskonkurrence, men da der kun sælges et begrænset antal deltagerkort i de lokale grejbutikker, skal man nok ikke vente alt for længe, hvis man vil have chance for at vinde 1. præmien på 4000,- for største havørred, 1000,- for største regnbueørred og 800,- for største torsk. Prisen for et deltagerkort er 100,- for seniorer og 50,- for juniorfiskere.

Igen forurening i Dalby Møllebæk

Det lille fine vandløb, Dalby Møllebæk, der løber ud på sydsiden inderst i Kolding Fjord, har flere gange været forurenet og forleden skete det så igen.

Dagbladet Jydske Vestkysten kan således fortælle, hvordan Trekantsområdets Brandvæsen måtte rykke til et opsamlingsbassin i Kolding Syd, hvorfra vand forurenet med olie løb ud i Dalby Møllebæk.

Man skal aldrig give op!

For få dage siden  skrev jeg her på siden om fiskekonkurrencen NASS-Cup, der blev afholdt lørdag den 21. januar med hele 54 deltagere og kun en enkelte havørred på land.

Men før nogen helt afskriver kystfiskeriet omkring Als, kom så en glad fangstmelding dumpende fra Vagn Laursen, som få dage efter konkurrencen havde prøvet lykken et sted på verstsiden af Als.
 

Udgiv indhold