Stor vinderfisk ved venskabelig dyst

Allan Westphal fangede den imponerende vinderfisk på 8,5 kgFiskeklubberne Spinfluen i Faxe og Lejfi på Fyn sætter to gange om året hinanden stævne for at afvikle en hyggelig og venskabelig dyst på kystfiskeri.

Norsk fiskeeventyr på Møn

Det er den unikke natur og det gode fiskeri, der lokker Ole Martin Gilbu sydpåOle Martin Gilbu fra Norge har gennem flere år jævnligt besøgt Møn for at fiske efter havørred.

Fangede vinderfisken i tredje kast

Ronnie fangede vinderfisken allerede i tredje kastKenneth Goldmark fra København vandt sidste år geddekonkurrencen i søerne i København, men sådan gik det ikke i år. Han fik til gengæld lov til både at afkroge og fotografere vinderfisken.

Den blev nemlig fanget af hans kammerat Ronnie Kristensen, som for første gang var med på geddefiskeri og fangede sine allerførste gedder. 


Elskov på akvariet

 Lars Åge Laursen.I den sidste måned og marts måned ud har publikum og havbiologer på Øresundsakvariet kunne følge med i torskens gydning i det store stenrevsakvarium. Når torsk gyder går det hårdt for sig og især hannerne gør sig store anstrengelser når de skal kurtisere hunnerne. 

Blank sidegevinst

Rart med en blank sidegevinst, når gedderne ikke er i stødetGedderne var meget forsigtige, da Stephan Kyhl Østergaard fra København fiskede sammen med en kammerat på brakvandet ved Møn. Turen gav kun to gedder i båden, så det var en velkommen sidegevinst, der kom ombord.


Ugen før havde en af hans kammerater fået en havørred i samme område, så Stephan forsøgte sig med den mindste Westin Swim, der var i æsken.

Smoltfælder i Faxe

To smoltfælder som denne i Havelse Å skal vise, hvor mange smolt der trækker ud.Søndag den 26. marts bliver der opstiller to smoltfælder i Faxe Å-systemet. Den ene opstilles i selve Faxe Å, mens den anden placeres i tilløbet Lilleå.


Gedder på gummi

Gummi i god kvalitet kunne lokke de forsigtige gedderDer blev afprøvet nye agn, Da Dennis BomBom var på tur til brakvandet i Stege Nor på Møn mandag den 20. marts.
På en dag, hvor gedderne var forsigtige, fik han masser af kontakter, og mange førte til hug og godt med action.

Kenneth gjorde det igen

Kenneth har et særligt tag på de store StevnsørrederFor tredje gang på lige så mange år lykkedes det Kenneth Larsen fra Køge at fange en rigtig stor havørred på kysten ved Stevns.

Sammen med sin kammerat Michael var han klar ude ved vandet kl. 5.30 i det allerførste morgenlys søndag den 19. marts. 


To store blankfisk til makkerpar

Davids blanke torpedo tømte næsten hjulet for lineDavid Semajer-Garic fra København fisker tit på Stevns sammen med sin makker Yasin Deliali, og i denne uge har de været afsted flere gange, for nu er der nemlig så lyst, at man kan nå en hurtig tur enten før eller efter arbejde.


Havørred fra geddevand

Havørred huggede på en rød-hvid geddeflueRino Hansen fra Frederiksværk gjorde torsdag den 16. marts lokalredaktøren selskab på en pontonbådstur på det sydsjællandske brakvand.

Med på turen var også journalist Sara Amos Pedersen, der skulle skyde nogle billeder til en kommende artikel om lystfiskermuligheder i området.

Udgiv indhold