Ørred, tobis og hundestejle

Tobisen havde spist en hundestejle, inden den selv blev spistDa Ramazan Cetin fra København rensede den havørred på 66 cm, han havde fanget på sin kysttur søndag den 23. april, ventede der ham en overraskelse, for havørreden havde bl.a. spist en rigtig stor tobis, og da han kiggede nærmere på tobisen, opdagede han, at den havde spist en hundestejle.

RSK Cup 2017

De tre medaljevindere til årets RSK CupRoskilde Sportsfiskerklubs årlige havfiskekonkurrence blev i år afviklet den 19. marts, hvor deltagerne tog ud fra Helsingør kl. 8 om morgenen med turbåden Fyrholm.


Klintecup Møn måtte tage reservedagen i brug

Årets Klintecup Møn blev vundet af Bo Christensen fra Team LivaDen store trollingkonkurrence Klintecup Møn, der var udset til at blive afviklet den 14-15. april, blev ramt af hårdt vejr, så fiskeriet de planlagte dage måtte aflyses, og først på reservedagen søndag den 16. april kom bådene på vandet.

Store Østersølaks fra Kriegers Flak

 Søren satte både ny bådrekord og ny PR med laksen på 18,2 kgForåret har budt på mange store trollinglaks fra pladserne omkring Kriegers Flak i Østersøen, og Søren Seneca Nielsen har haft en god andel i fangsten af to af dem.


Gode resultater af sedimentsundersøgelse

Biolog Peter Henriksen tager en af trådkurvene opFinkornet materiale - sediment – der driver med strømmen og aflejrer sig mellem gruset i ørredernes gydebanker, er et velkendt problem i mange vandløb.

Fantastisk time på Møn

Ole fik tre havørreder over 3 kg indenfor én timeDa Ole Martin Gilbu fra Norge besøgte Møn i marts sammen med nogle fiskekammerater, oplevede de fint fiskeri, så Ole var ivrig efter at komme tilbage igen. Resultatet blev, at han fik overtalt familien til at tage med på påskeferie på Møn, så Skærtorsdag var han tilbage på pladserne.
De første dage bød på meget vind og svære forhold, så det gav ikke mange fisk.

Glade børn fik en fiskeoplevelse

Børnene var naturligvis stolte over deres fangsterI påskedagene stod Fishing Zealand bag fire arrangementer, hvor børn kunne fiske gratis i ørredsøer på Sjælland. Det ene arrangement fandt sted ved Ladegårdssøen ved Frederiksværk, hvor Ølsted og Frederiksværk Sportsfiskerforening havde sørget for friske fisk i søen.

God guide og kørelejlighed gav stor ørred

Da Otto endelig kom over de 40 cm, skete det med manérDa Otto Herlev fra København endelig fangede en havørred over 40 cm på kysten, skete det med manér.

Frederiksværk-konkurrencen 2017

Travlhed ved indvejningsbordet Årets Frederiksværk-konkurrence afholdes søndag den 7. maj med Ølsted og Frederiksværk Sportsfiskerforening som arrangør. 


Der må fiskes fra kl. 05.00 på strækningen fra Kronborg til Hundested, samt i hele Roskilde Fjord. 


Ulovlig parkering et problem ved Bøgeskoven

Husk at parkere lovligt, hvis du fisker ved BøgeskovenBøgeskoven på Stevns er en velbesøgt kystplads, hvor man skal gå et pænt stykke fra parkeringspladserne for at nå frem. Men nogle vælger desværre at afkorte turen ved at parkere ulovligt inde i skoven, og så risikerer man at få en parkeringsbøde. Det skriver Dagbladet Stevns tirsdag den 11. april.

Udgiv indhold