Natdyk på Øresundsakvariet

 Tania Lundberg LykkegaardPå Kulturnatten fredag den 29. september inviterer Øresundsakvariet i Helsingør alle interesserede til at medbringe lommelygte og tage et ”natdyk” og møde i nataktive dyr i akavrierne.

30 tons til Græse Å

ROLK gav smagsprøver ved Fiskens Dag

Pia Rangan gav smagsprøver på tang fra fjordenDen 16. september var det Fiskens Dag på Roskilde Havn, hvor Roskilde Oplevelseshavn (ROH) og Roskilde og Omegns Lystfiskerklub (ROLK) i fællesskab stod bag en lang række aktiviteter.

Begejstret for Møn

Lasse fandt nogle fine ørreder i det grumsede vand under klintenOmkring 70 engagerede lystfiskere havde fundet vej til årets Møn Session, der blev afviklet i weekenden den 15-17. september. Blandt deltagerne var Lasse Elmgren, der havde taget den lange vej helt fra Randers for at deltage i løjerne.

Vinderfisk og ny PR

Mikes havørred var både ny PR og vinderfisk i Snurrebasse-cuppenFredag den 15. september var Mike Alstrøm sammen med en kammerat taget til Østfalster tidligt om morgenen for at fiske efter havørred.

Efter tre timers fiskeri og flere fisk på land kom de til en af Mikes foretrukne pladser, men han lod lige sin makker prøve først, mens han fik en smøg.

Dramatisk afslutning på DM i fladfisk

De 150 både gav den gas ved starten på konkurrencen150 både med 400 mand ombord deltog den 9-10. september i Danmarksmesterskabet i Fladfisk, der for 8. gang blev afholdt fra Onsevig Havn på Nordvestlolland. Deltagerne kom fra hele landet, i alt var bådene hjemhørende på 80 forskellige postnumre i Danmark.

Geddesjov ved planetariet

Henrik fik en fin gedde i farvandet ud for planetarietI anledning af Naturens Dag søndag den 10. september havde Fiskeringen og grejforretningen Sport Dres arrangerer fisketur til St. Jørgenssøerne i København. Den mulighed havde Henrik Kjeldsen benyttet sig af, og han fortæller om begivenheden:

Team Stormen forsvarede mesterskabet

Nichlas (tv) og Paw lagde hårdt ud på førstedagen af DMTeam Stormen har sat sig suverænt på tronen, når det gælder DM i fladfisk, der blev afviklet den 9-10. september med Onsevig Havn på Lolland som udgangspunkt.


For to år siden blev det til en andenplads i teamkonkurrencen, sidste år vandt teamet, og det kunststykke gentog de igen i år.

Færgemanden deler guldkasketter ud

Christian Lauridsen og hans søn Lucas fik guldkasketter af Carsten Færgemand (th)Hvis man lejer båd hos Carsten Færgemand Hansen fra Mønbådene i Stege, for man ikke bare chancen for at fange en stor gedde ude i brakvandet. Hvis man er så heldig og/eller dygtig at fange en gedde på en meter eller længere fra en af Carstens både, får man en guldkasket, hvor fangerens navn og geddens længde er broderet bagpå.

Stor kystørred fra Stevns

En smuttur til Stevns gav Lasse en ny havørred-PRDa Lasse Lyng, der til daglig er bosat i Oslo, var hjemme i Danmark på et kort besøg, lagde han vejen forbi Hunters House, hvor han talte med sin gode ven Mikkel Poppelhøj. Han foreslog ham at tage til Stevns for at fiske, for der var rigtig gode chancer netop nu.

Udgiv indhold