Fisk på sidste og første plads

Gorm blev belønnet for en ihærdig indsats på to kolde vinterdageSidste weekend bød på koldt vintervejr, men det afholdt ikke Gorm Andersen fra at tilbringe både lørdag og søndag ude ved de nordsjællandske kyster.


Lørdag var han sammen med et par kammerater rundt på flere pladser, uden der skete noget.

Kvalificer dig til DM i fluebinding

Du kan binde kvalifikationsfluerne ved arrangementet i FrederiksværkLørdag den 21. januar har alle interesserede chancen for at kvalificere sig til DM i fluebinding. Arrangementet afholdes i Festsalen ved siden af rådhuset i Frederiksværk på adressen Rådhuspladsen 1, 3300 Frederiksværk.


Der er åbent fra kl. 9.00, hvor der er gratis kaffe og brød. Senere på dagen kan der købes/bestilles smørrebrød. 


Stor havørred på fladfisketackle

Den store havørred huggede på et fladfisketackleTacklet var tiltænkt fladfiskene, men de mange perler og spinnerblade virkede også tillokkende på en stor havørred, da Micki Melander fiskede ved Københavns Nordhavn fredag den 13. januar.


God dag på sundet

Nikolaj og hans kæreste Eglé fik nogle fine torsk med hjem fra ØresundAndreas Peter Rasmussen fra fiskeprogrammet Modhug var tirsdag den 10. januar ude og fiske på Øresund med turbåden Fyrholm på en tur arrangeret af Garmin Danmark.

Mød manden bag Havørredens hemmeligheder

Mød manden bag kameraet, Niels VestergaardTorsdag den 9. februar kan man møde Niels Vestergaard, der er manden bag videoserien Havørredens hemmeligheder, ved et arrangement på restaurant Store Børn på Roskilde Havn.


ROLK i god udvikling

Uffe Clemmensen fremviser et håndgribeligt resultat af foreningens arbejde2016 var et rigtig godt år for Roskilde og Omegns Lystfiskerklub (ROLK). Det var nemlig både præget af mange vellykkede arrangementer i foreningen og af en pæn medlemsfremgang.

Vellykket torskefestival

Kenn Holm fangede dagens største torsk på 16,8 kgSøndag den 8. januar afviklede Sport Dres sin årlige Torskefestival på Øresund, og resultatet med over 200 fisk til indvejning var rigtig godt på en dag med stille, diset vejr.


Ny PR fra Stevns

Turen gav kun en fisk, men hvilken!Det var med forventning om god vind og store bølger, at Lucas Lund Msiska sammen med en kammerat tog til Stevns Klint lørdag den 7. januar, men det viste sig at vandet var helt fladt. Det forhindrede dog ikke Lucas i at fange en stor havørred, som samtidig var ny personlig rekord for ham.

Kolde gevinster på Øresund

Dagens første hug var en torsk på et par kiloMed udsigt til stille vand på Øresund fredag den 6. januar havde Anders Larsen fra Ølstykke fået overbevist sin chef om, at han skulle holde en fridag, så han kunne komme ud med sin kajak. Hensigten var at se, om han kunne få fuldt hus på den nye torskekvote med fem torsk pr. dag.

Da han kom ud på vandet kl. 12 var der fem minusgrader, stille vejr og rigtig god sigt helt til Sverige.

Mange fangster midt i storbyen

Marius fangede dagens største torsk og vandt et fiskehjulDe centrale dele af Københavns Havn lagde torsdag den 29. december bolværk til et vellykket arrangement, hvor alle kunne deltage i en fiskekonkurrence og samtidig få øjnene op for de fiskemuligheder, der er i havnen.

Udgiv indhold