Fik flot steelhead på nyt spot

Mike fik en steelhead på 2,7 kg på det nye spotTidligere tog Mike Alstrøm fra Maribo mest ud til søerne efter gedder, men i dag er det mest det salte vand fra kyst eller mole, det gælder, og målet er især at fange havørred.

Godt samarbejde om store Gaula-laks

Anne Katrine og Tom samarbejde fint om at få laksen på landDa Anne Katrine Corfitz fra Birkerød for tre år siden som 10-årig krogede en stor Gaula-laks, hjalp Tom Olsen hende med at få den sikkert på land. I år er de igen på tur sammen, og denne gang blev rollerne byttet om, da Tom krogede en laks på beat Evjen om morgenen onsdag den 14. juni. 


Gylden time ved Gaula

Rino sluttede den gyldne time af med en laks på knap 14 kgTre laks i løbet af en time fanget indenfor en kort strækning på 100 meter var det flotte resultat, da en gruppe danskere fra Nordsjælland fiskede ved Gaula om morgenen onsdag den 14. juni.


Stor deltagelse ved natkystkonkurrence

Mette Buhl Jensen fangede tre havørreder over mindstemåletVejret var med arrangørerne, og hele 44 lystfiskere havde valgt at deltage, da der blev afviklet natkystkonkurrence den 10.-11. juni på den sjællandske nordkyst.


Stor ørred efter kun en måned ved kysten

Nikolajs tredje kystørred var et flot eksemplar på 4,1 kgNikolaj Bünger fra Greve var tidligt oppe mandag den 12. juni, og allerede kl. 4 om morgenen var han klar på en plads, der kun krævede 15 minutters kørsel fra hjemmet. Egentlig en vinterplads, men Nikolaj vidste at den kunne overraske. Det var også tilfældet denne gang, for efter at have kæmpet med hornfisk og rimter, kom der et solidt hug, da klokken nærmede sig otte.

Niels fik holdet første laks

Niels Corfitz fangede en laks på 9 kg på beat EvjenFamilien Corfitz fisker denne uge ved Gaula i Norge sammen med vennerne Tom Olsen og Rino Hansen. Vandføringen i Gaula har været så høj, at laksene ikke har kunnet passere Gaulfossen, så de har kun fisket på de strækninger, de har nedenfor fossen. Det gælder især beat Evjen, som siden sæsonstart den 1. juni har givet i alt 21 laks på til 17,5 kg.

Så skal der ryddes op

Kom og gør en forskel ved Oceankajen den 17. juni.Oceankajen, der ligger yderst på Nordhavnen i København, er blevet en meget populær fiskeplads med mange besøgende, og desværre har det sat sine spor i området.

Flere pighvar til Kim

Kim fanger sine pighvar på en SandEel kystwoblerKim Christoffersen fra Roskilde har i den grad knækket koden i forhold til at fange pighvar fra kysten på Sjælland.


Vi har tidligere skrevet om flere flotte fangster, og tirsdag den 6. juni havde han heldet med sig igen. Efter nogle dage med dårligt fiskeri, fordi der var meget møg i vandet, vendte vinden i dag, så da Kim kom ud til sine pladser, var det igen muligt at fiske.

Ny overnatningsmulighed ved Klintholm Havn

Det er nu muligt at overnatte på Klintholm Havn i forbindelse med fisketurenMorten Andersen, der driver MarinaPark på Klintholm Havn på Møn, har netop fået færdiggjort ni Cabins, der udlejes til overnatning, og etableringen er ikke mindst sket med henblik de mange trollingfiskere, der benytter Klintholm som udgangspunkt for deres ture på Østersøen.

Fælles erklæring om beskyttelse af Øresund

Danmarks Sportsfiskerforbund er medunderskriver af fælles erklæring om øget beskyttelse af ØresundDanmarks sportsfiskerforbund sender sammen med Øresundsakvariet, 14 danske og svenske kommuner. Länsstyrelsen i Skåne, samt en række øvrige NGO’er en fælles erklæring til den danske og svenske regering om beskyttelse af naturen i Øresund.

Udgiv indhold