Å og Inderfjord åbner

Frederik Augustesen vandt sidste års premiere-konkurrence i Odense Å og Inderfjord med en flot, flot havørred på over 5 kg, fanget lige inden konkurrencen sluttede.2017-premieren i Odense Å og Inderfjord foregår den 4. marts. Der må fiskes fra kl. 7.00.
 

Nytårstorsken reddet

Lige pludselig var der masser af torsk. Bjarne Nielsen med torsken på 12,1 kg - turens største - fra Nordsøen.

Det har i lang

To store laks, en kæmpe rødspætte og to vægtige skrubber

Laksen på 14,5 kg fangede John Holst ved Møn.Her hvor fiskeåret 2016 snerper til, begynder der for alvor at blive kamp om præmierne i Fyns Amts Avis' fiskekonkurrence.

John Holst, Vindeby Vinkelvej 10 på Tåsinge, plejer at blande sig i dysten. Ligeså i år. I denne uge har han tilmeldt i alt fem fangster til konkurrencen: To store laks, en kæmpe rødspætte og to vægtige skrubber.

Stor spætte fra sundet

Udover 23 andre fladfisk fangede Erik Krelskov denne rødspætte på 1,43 kg i Svendborgsund.Det er nogle alvorligt store fladfisk, der bliver fanget i Svendborgsund i disse år.

Seneste melding kommer fra Erik Krelskov, Fyrrevang 9 i Vindeby på Tåsinge. Den 28. august var han en tur på Svendborgsund, og det gav fangst.

Fra Limfjorden til Sydlangeland

Frygtet krabbe fanget i Nyborg Fjord

Uldhårskrabben, som blev fanget i 2012, var på cirka 30 cm, inklusive benene.Først var det i Vindinge Å på Østfyn i 2012, så i det lille vandløb Ålebækken på Nordfyn og nu også i Nyborg Fjord.

Alle moder- og faderfisk i hus

En enkelt laks blev det til - formentlig vildfaren. Den blev fanget i Vindinge Å og straks genudsat. Her fremvist af Søren Knabe.I de svære år tidligere måtte de fynske elfiskere ud med elektroderne til lidt ind i januar for at skaffe nok moder- og faderhavørreder til klækkeriet på Fyns Laksefisk ved Odense.

Karpe-skønhed på 12,5 kg

Efter et par hurtige billeder genudsatte Jesper Eriksen karpen på 12,5 kg fra en lille sø.Jesper Eriksen fra Svendborg er karpefisker om en hals og kender nogle af de gode sydfynske søer med karper rigtig godt.

For et par måneder siden valgte han at besøge en lille sø, som indtil videre i år har givet ham to karper over 10 kg i år.

Ikke så mange ”Assenslaks”

En stor del af de undslupne 80.000 regnbueørreder fra det kæntrede havbrug ved Assens er selvfølgelig blevet fanget - af sportsfiskere, fritidsfiskere og erhvervsfiskere.

To havbars fra Vestkysten

Den største af Bjarne Nielsens vestkyst-bars var på 2,2 kg og 56 cm.- De har ikke været svære at fange, men det har været meget svært at fange fisk over mindstemålet. De lystfiskere, jeg har talt med, har haft samme oplevelse.

Udgiv indhold