OSK med egen bålhytte

Odense Sportsfisker Klub har fået en fin bålhytte ved klubhuset - for egne penge og med støtte fra Friluftsrådet samt Fiskeskolen Fyn.- Nogle gange er man bare mere end heldig, går de og siger til hinanden i Odense Sportsfisker Klub (OSK).

Samme størrelse, samme sted - for 65 år siden

Harry Andersen som 12-13 årig med gedden på godt 10 kg, fanget i en mose ved Vissenbjerg.Som 12-13 årig fangede Harry Andersen en stor gedde i en mose ved Vissenbjerg, en gedde på godt 10 kg. Og lidt før jul gentog Harry Andersen, der i dag er 78 år,  præstationen: En gedde på 10,4 kg, 111 cm lang.

Fuldstændig samme sted, i samme mose.

Hæder til Frode Thorhauge

Søren Knabe overrakte prisen – en god stor skjulesten – til Frode Thorhauge.Efter 10 års indsats som fynsk miljøkoordinator for Danmarks Sportsfiskerforbund blev Frode Thorhauge forleden hædret. Det skete på Vandpleje Fyns repræsentantskabsmøde sidst i januar - og med prisen ”Årets Vandpleje Fynbo”. Prisen er selvfølgelig en sten, i rigtig skjulestenstørrelse!

Fynsk ”Seatrout battle” fortsætter

”Sea Trout Battle om Fyn” går ind i sin anden sæson.

Filmmanden Niels Vestergaard har tidligere lanceret film med Claus Eriksen og Thomas Hansen, der kæmper om at fange de fleste og de største havørreder.

Nu kommer filmene fra anden sæson, hvor ”kampen” går over fire dage. Filmen om 1. dag udkommer 1. februar, og om 2. dag den 15. februar. De næste to følger i marts.

Klar til påskekonkurrence

Sidste års påskekonkurrence blev vundet af Rasmus Folke Olsen med en havørred på 4,9 kg - renset.Påskekonkurrencen, en af Fyns mest traditionsrige fiskekonkurrencer, nærmer sig, og arrangøren, Faaborg Sportsfiskerklub, er ved at have det meste klar.

Kom og bind en flue

Alle og enhver kan - ganske gratis - deltage i Svendborg Sportsfiskerforenings Fluebinder Workshop.

Mandage og tirsdage i januar, februar og marts vil foreningens klubhus være åbent for alle, der kunne tænke sig at binde fluer.

Plads til 150 ved Havørredens Dag

Chris Halling kommer med et oplæg om nattefiskeri efter havørreder - ”Det er helt sort” - ved Havørredens Dag. Havørreden har fået sin egen dag på Fyn.

Vandpleje Fyn, Fyns Laksefisk og Havørred Fyn er igen gået sammen om en aften i havørredens tegn. Det bliver den 8. februar hos Fyns Laksefisk i Odense.

Å og Inderfjord åbner

Frederik Augustesen vandt sidste års premiere-konkurrence i Odense Å og Inderfjord med en flot, flot havørred på over 5 kg, fanget lige inden konkurrencen sluttede.2017-premieren i Odense Å og Inderfjord foregår den 4. marts. Der må fiskes fra kl. 7.00.
 

Nytårstorsken reddet

Lige pludselig var der masser af torsk. Bjarne Nielsen med torsken på 12,1 kg - turens største - fra Nordsøen.

Det har i lang

To store laks, en kæmpe rødspætte og to vægtige skrubber

Laksen på 14,5 kg fangede John Holst ved Møn.Her hvor fiskeåret 2016 snerper til, begynder der for alvor at blive kamp om præmierne i Fyns Amts Avis' fiskekonkurrence.

John Holst, Vindeby Vinkelvej 10 på Tåsinge, plejer at blande sig i dysten. Ligeså i år. I denne uge har han tilmeldt i alt fem fangster til konkurrencen: To store laks, en kæmpe rødspætte og to vægtige skrubber.

Udgiv indhold