Ny gedde-PR til Ljubisa i Slivsø

Det er vist ikke længere nogen hemmelighed, at den for 12 år siden gendannede Slivsø ved landsbyen Hoptrup mellem Haderslev og Aabenraa de sidste sæsoner har kastet flere store gedder af sig til både medlemmer af Sønderjysk Sportsfiskerforening og dagkortsfiskere.

LYSTFISKERIETS DAG 21. maj ved Kolding Slotsø

Gedde på 4,8 kilo fanget af Mille på Lystfiskerets Dag ved Slotssøen i 2015Også i år danner Kolding Slotsø ramme om LYSTFISKERIETS DAG den 21. maj fra kl. 10.00 til 15.00.

Sportsfiskeren #3

Endelig slog foråret igennem, og med det blev der for alvor skudt gang i fiskesæsonen. Samtidig er Sportsfiskeren #3 landet – og denne udgave afspejler, at foråret og forsommeren byder på et mangfoldigt fiskeri. Fra redaktionen skal der derfor lyde et stort knæk og bræk, samt god fornøjelse med magasinet.

Husk at du som medlem altid kan logge ind og læse magasinet online.

Gedde premiere ved Mjels Sø

Guido med gedden, der rakte til tredjepladsenNordborg Sportsfiskerforening på Als afholdt 6. maj geddepremiere ved Mjels Sø, hvor deres trofaste tysk medlem Guido selvfølgelig deltog. Han har om nogen knækket koden til søens store gedder og aborrer, og var tidlig på plads og fangede skam også en flot gedde på 98 centimeter, der dog kun rakte til tredjepladsen, fortæller han.

Godt morgenfiskeri ved geddepremieren

xPeter Fog Pedersen nåede at fange en fin gedde inden turen gik til HamborgGeddepremieren den 1. maj havde ikke overraskende fået flere af Nive Å’s Lystfiskerforenings medlemmer ud til fiskevandene, og med formand Klaus Vestergaard i spidsen blev der selvfølgelig også fanget gedder.

Spækket søørred

Mads Gregersen med en sublim og gudesmuk søørred fra Gudenåsystemet.Søørredbestanden i de danske søer er de seneste år vokset markant. En af dem som har opdaget det er Mads Gregersen fra Horsens. For nylig fik han et synligt bevis på, at søørrederne stortrives ved at fange et pragteksemplar på knap 60 cm.

Sportsfiskeren #2 lander i påsken

Laksepremieren står for døren, kysten er begyndt at vågne op og pighvarren søger netop nu ind på det lave vand. Sportsfiskeren #2 er fyldt med lækkert læsestof om forårets mange fiskemuligheder.

God fornøjelse!

Husk at du som medlem altid kan logge ind og læse magasinet online.  

Vægtig dame

Den store gedde var resultatet af flere dages ihærdig indsatsKlaus Vestergaard, der er formand for Nive Å’s Lystfiskerforening, havde taget fri i den sidste uge af marts for at hellige sig jagten på de helt store gedder op mod fredningen.


Familiefiskedag ved Roskilde

Hele familien kan være med, når der medefiskes efter skallerSøndag den 23. april, kl. 11-15 inviterer Roskilde og Omegns Lystfiskerklub (ROLK) familiefiskedag ved Himmelev Søerne. Det er et åbent arrangement, hvor alle er velkomne og ROLK sørger for ekstra fiskestænger, så man skal bare møde op.

Fangede vinderfisken i tredje kast

Ronnie fangede vinderfisken allerede i tredje kastKenneth Goldmark fra København vandt sidste år geddekonkurrencen i søerne i København, men sådan gik det ikke i år. Han fik til gengæld lov til både at afkroge og fotografere vinderfisken.

Den blev nemlig fanget af hans kammerat Ronnie Kristensen, som for første gang var med på geddefiskeri og fangede sine allerførste gedder. 


Udgiv indhold