Geddesjov ved planetariet

Henrik fik en fin gedde i farvandet ud for planetarietI anledning af Naturens Dag søndag den 10. september havde Fiskeringen og grejforretningen Sport Dres arrangerer fisketur til St. Jørgenssøerne i København. Den mulighed havde Henrik Kjeldsen benyttet sig af, og han fortæller om begivenheden:

Stor INTERNATIONAL FISKEKONKURRENCE i Kolding

I weekenden fredag den 29. september til søndag den 1. oktober indbyder Kolding Sportsfiskerforening for ikke mindre end 47. gang til deres store Internationale Fiskekonkurrence med mange flotte præmier.

Gratis fiskeri i Sct. Jørgen Søerne

I forbindelse med Naturens Dag 2017 søndag den 10. september, afvikler Fiskeringen i samarbejde med Sport Dres et gratis lystfiskeriarrangement – "Fisk hvor du bor". Det foregår i Sct. Jørgen Søerne i det indre København.

Der kan fiskes i Sankt Jørgens Sø, både det nordlige og sydlige bassin, undtagen "Svineryggen" i det sydlige bassin.

Tidspunkt: Søndag d. 10/9 2017 kl. 10.00 til 14.00.

Flot fremmøde og fine fangster ved børnekonkurrence i Vojens

Sønderjysk Sportsfiskerforening afholdt søndag d. 13 august igen deres årlige fiskekonkurrence i Fuglesøen i Vojens for skolebørn i byerne Vojens, Haderslev og Gram før skolestart.
 
De første mødte frem over en time før konkurrence start for at sikre sig favoritpladsen. Vejret viste sig fra den gode side med solskin og en svag vind fra vest. Der mødte 20 deltagere + deres forældre op for at deltage i det spændende arrangement, før skolebøgerne kaldte næste dag!
 

Fisk hvor du bor

På Naturens Dag den 10. september bliver der mulighed for at fiske i St. Jørgen søerneDen 10. september 2017 afvikler Friluftsrådet Naturens Dag, og i den forbindelse inviterer Fiskeringen i samarbejde med Sport Dres til lystfiskeri i St. Jørgen søerne i København under overskriften ”Fisk hvor du bor”.

Suder med smag for majs

Simon Jeff Wendel Nielsen, der driver Iglekærsø Put and Take på Lolland, er en alsidig mand, der dyrker mange former for lystfiskeri. Søndag den 6. august besøgte han en sø ved Sakskøbing for at fiske efter sudere.

Glenstrup sø efter befrielsen

Det ferske vand fra søen kan nu strømme frit til Limfjorden til gavn for smådyr og fisk. Den 6. juni 2017 blev en 900 år gammel spærring fra Glenstrup Sø til Limfjorden fjernet. En ålekiste måtte lade livet så fisk og smådyr igen kan vandre frit, skriver nordjyske.dk. Åbningen har skabt fri passage fra søen til Skals Å og videre til Limfjorden.

Gratis karpefiskeri

Hjælp med opfiskningen af karper i LadegårdssøenHar man lyst til en gratis karpefisketur, er chancen der i weekenden den 7.-9. juli, hvor Ølsted og Frederiksværk Sportsfiskerforening inviterer til at fiske i Ladegårdssøen.


Karper med historisk vingesus

”Sagnlandet” i Lejre Kommune bød i slutningen af maj måned på et par oplevelser, der lå lidt ud over det almindelige program, idet man havde valgt at sætte særligt fokus på fisk og fiskeri. Bredden af Videsø dannede rammen om “Sagnlandet går i fisk”.

Sportsfiskeren #4 – Årets sommernummer er landet

Årets sommerudgave af Sportsfiskeren er netop landet! Magasinet byder på en bred vifte af artikler om alt fra havfiskeri efter Nordsøens havkatte over karpefiskeri i landets søer og moser til laks og ørredfiskeri nord for polarcirklen.

På redaktionen vil vi gerne ønske dig en god og fiskerig sommer fyldt med eventyr og rekordfangster.

Udgiv indhold