Gratis karpefiskeri

Hjælp med opfiskningen af karper i LadegårdssøenHar man lyst til en gratis karpefisketur, er chancen der i weekenden den 7.-9. juli, hvor Ølsted og Frederiksværk Sportsfiskerforening inviterer til at fiske i Ladegårdssøen.


Karper med historisk vingesus

”Sagnlandet” i Lejre Kommune bød i slutningen af maj måned på et par oplevelser, der lå lidt ud over det almindelige program, idet man havde valgt at sætte særligt fokus på fisk og fiskeri. Bredden af Videsø dannede rammen om “Sagnlandet går i fisk”.

Sportsfiskeren #4 – Årets sommernummer er landet

Årets sommerudgave af Sportsfiskeren er netop landet! Magasinet byder på en bred vifte af artikler om alt fra havfiskeri efter Nordsøens havkatte over karpefiskeri i landets søer og moser til laks og ørredfiskeri nord for polarcirklen.

På redaktionen vil vi gerne ønske dig en god og fiskerig sommer fyldt med eventyr og rekordfangster.

Fiskeri for børn og unge i Kolding Slotsø 24, juni

Lørdag den 24. juni afholder Kolding Sportsfiskerforenings juniorafdeling igen sommerfiskeri fra kl 10 til 15, hvor børn og unge under 18 år kan prøve at fiske.

Hvis man ikke selv har fiskegrej, kan man denne dag låne fiskestænger og andet udstyr af foreningen.

Karper med smag for toastbrød

Kasper ramte en dag, hvor karperne var villige til at spise toastbrødKasper Christensen, der bor på Lolland, besøgte en af sine lokale karpesøer mandag den 22. maj. Vejret var varmt og vinden så stille, at det var til at spotte karperne i vandet, så planen var at servere noget toastbrød for dem og se, om de skulle være villige til at spise af det.


Lystfiskeriets Dag i Kolding Slotssø

Også Kolding Sportsfiskerforening afholdt Lystfiskeriets Dag den 21 maj og ligesom sidst, skete det ved Slotssøen midt i Kolding.

Ny gedde-PR til Ljubisa i Slivsø

Det er vist ikke længere nogen hemmelighed, at den for 12 år siden gendannede Slivsø ved landsbyen Hoptrup mellem Haderslev og Aabenraa de sidste sæsoner har kastet flere store gedder af sig til både medlemmer af Sønderjysk Sportsfiskerforening og dagkortsfiskere.

LYSTFISKERIETS DAG 21. maj ved Kolding Slotsø

Gedde på 4,8 kilo fanget af Mille på Lystfiskerets Dag ved Slotssøen i 2015Også i år danner Kolding Slotsø ramme om LYSTFISKERIETS DAG den 21. maj fra kl. 10.00 til 15.00.

Sportsfiskeren #3

Endelig slog foråret igennem, og med det blev der for alvor skudt gang i fiskesæsonen. Samtidig er Sportsfiskeren #3 landet – og denne udgave afspejler, at foråret og forsommeren byder på et mangfoldigt fiskeri. Fra redaktionen skal der derfor lyde et stort knæk og bræk, samt god fornøjelse med magasinet.

Husk at du som medlem altid kan logge ind og læse magasinet online.

Gedde premiere ved Mjels Sø

Guido med gedden, der rakte til tredjepladsenNordborg Sportsfiskerforening på Als afholdt 6. maj geddepremiere ved Mjels Sø, hvor deres trofaste tysk medlem Guido selvfølgelig deltog. Han har om nogen knækket koden til søens store gedder og aborrer, og var tidlig på plads og fangede skam også en flot gedde på 98 centimeter, der dog kun rakte til tredjepladsen, fortæller han.

Udgiv indhold