Fine fangster på familiefiskedagen

Hovedparten af de fremmødte juniorer stillede op til gruppefotografering med deres fine fangsterTre juniorpiger og 12 –drenge samt et tilsvarende antal voksne dyrkede familiefiskeriets glæder i det fineste forårsvejr, da ”Smoltene” fra juniorafdelingen i Trend Å Lystfiskeriforening indbød til Lystfiskeriets Dag sammen med ejer

Flot tilslutning til Lystfiskeriets Dag hos Sønderjysk Sportsfiskerforening

En time før lukketid taltes mere end 35 biler foran Sønderjysk Sportsfiskerforenings egen Put &  take vand, Dyringkær. Formanden Preben Nielsen var da også mere end glad for den store interesse for arrangementet, som trak mere end 97 registrede deltagere i løbet Fiskeriets Dag,

LYSTFISKERIETS DAG ved Dyringkær Put and Take i Haderslev

Søndag den 21. maj kan alle med en lystfisker gemt i maven prøve fiskeriet i Dyringkær Put and Take ganske gratis på LYSTFISKERIETS DAG mellem klokken 9.00 og 13.00.

Sønderjysk Sportsfiskerforening
er vært ved arrangementet, der afholdes ved Dyringkær Put And Take Sø på adressen Ribe Landevej 152, 6100 Haderslev (følg skiltene).

Sportsfiskerforeningen Aabenraa og Rødekro Fiskepark inviterer til Lystfiskeriets Dag

Søndag den 31. maj er der fiskedag for hele familien, hvor alle kan lære at fiske. Således også ved Rødekro Fiskepark, der sammen med Sportsfiskerforeningen Aabenraa inviterer til familiedag og børnekonkurrence. Der vil være hjælpere til alle nybegyndere, og fiskestænger kan lejes for 50,- kroner.

Knapt 100 børn til ”Put i Påsken”

I år var fjerde år, put&take-søer på Sjælland og Fishing Zealand arrangerede gratis fiskeri for børn i påsken.

Fishing Zealand lægger vægt på, at det er vigtigt at give børn mulighed for at stifte bekendtskab med lystfiskeri og natur. ”Derfor er vi glade og stolte af, at vi har haft godt og vel 90 børn på gratis fisketur i påsken”, fortæller Claus Eklundh, der var headmaster for arrangementerne.

Glade børn fik en fiskeoplevelse

Børnene var naturligvis stolte over deres fangsterI påskedagene stod Fishing Zealand bag fire arrangementer, hvor børn kunne fiske gratis i ørredsøer på Sjælland. Det ene arrangement fandt sted ved Ladegårdssøen ved Frederiksværk, hvor Ølsted og Frederiksværk Sportsfiskerforening havde sørget for friske fisk i søen.

Giv børnene en gratis fiskeoplevelse i påsken

Fishing Zealand stiller grej og guider til rådighed ved turene i påskenFishing Zealand inviterer i samarbejde med Iglekær Put & Take, Kaldredgård Put & Take og Ørsted Fisk & Golf traditionen tro børn på gratis fisketur i påsken. Her stilles alt lige fra fiskevand, fiskegrej og fiskeguider gratis til rådighed.

Ørred på 10 kg på klasse 4 stang

Trods den lette fluestang fik Jonas sin 10 kg tunge ørred på land.Sammen med syv andre var Jonas Kærlin fra København taget på tur til Sverige tirsdag den 14. marts.

Målet var ørredsøen i Bondemölla, og her kom de til at opleve et fint fiskeri efter store regnbueørreder.
Resultatet blev 22 fisk, hvor syv var over 5 kg og fire var over 7 kg.

Fishing Zealand søger fem nye fiskeguider

Nu har du chancen for at blive fiskeguideGår du med en drøm at blive certificeret som fiskeguide, så har du nu chancen for at gøre drømmen til virkelighed.


I takt med at flere kommuner har tilsluttet sig Fishing Zealand, og interessen for lystfiskeri vokser, forventer Fishing Zealand, at der bliver brug for flere guider.

Funktionel designet fiskebro til handicappede

Vejen og Omegns Sportsfiskerforening kan med rette være stolt af en ny fiskebro, som foreningen har bygget ved deres fiskesø i Drostrup 5 km nord for Vejen.

Udgiv indhold