20 fisk på sin første fisketur

Line fangede en stør på 7,5 kg på sin allerførste fisketur20 fisk oppe til afkrogning med den største på 7,5 kg på sin allerførste fisketur. Det var hvad Line Skjødt Petersen fra Ishøj oplevede lørdag den 1. september, da hun var på tur til Hove Put & Take sammen med sin far og lillebror.

Stor regnbue fra Gunderup Fiskesø

Gunderup Fiskesø vest for Farsø i Vesthimmerland er kendt jævnlige fangster af velvoksne regnbueørreder og ejer, Karl Emil Nielsen fortæller, at nu er chancen for at fange en af kæmperne øget, idet
Den populære put-&-take har fået en ny leverandør af fisk.
 

Tre nordjyder på sjællandsk eventyr

Simon Sørensen fra Strandby i Vesthimmerland har sendt redaktionen denne hotte beretning og en stak foto fra en vellykket tur til Hove Put-&-take – der brander sig som Sjællands smukkeste fiskesøer:
 
Vi startede fredagen med, at min makker, Mark, og jeg mødtes og fyldte bilen godt op med grejer og forfoder til fiskene. Derpå kørte vi ud for at hente vor fælles fiskeven, Michael,  inden vi satte kurs mod færgehavnen i Aarhus.
 

Fangede stør på 195 cm

Allan Nielsen med den voldsomt store stør fra Blue Rock ved Ollerup: 195 cm lang og en vægt på 53-53,5 kg.For mange lystfiskere er det nok lige i overkanten - en fangst på over 50 kg og 195 cm lang. Men ikke for Allan Nielsen fra Grønnemose ved Aarup. Han er helt vild med at fange store fisk; også så store.

Ny Put & Take ved Støvring

Steven med en af søens stærke regnbueørreder fanget på gul powerbait.Lørdag den 1. juli 2017 åbnede en helt ny put and take sø i Nordjylland. Den hedder ”Buderupholm Fiskesøer” og lægger i et af de smukkeste område i Danmark. Indvielsen blev fejret med en stor udsætning af regnbueørred, guldørred, tigerørred, bækørred og kildeørred.

Fiskekonkurrence for skolebørn i Haderslev Kommune

Igen i år afholder Sønderjysk Sportsfiskerforening fiskekonkurrence for skolebørn i Haderslev kommune i Fuglesøen. Datoen for arrangementer er søndag  den 13. august fra klokken 10 om formiddagen til klokken 14 om eftermiddagen.

Lystfiskeryngel i svøb

Der blev lagt masser af sjæl i kastetræningen, som sluttede med en lille konkurrence i præcisionskastI 25 år har først Ungdomsskolen i Aalestrup Kommune – og de seneste 10 år Vesthimmerlands Kommune - afholdt en populær sommerskole, hvor børn og unge tilbydes omtrentlig 30 forskellige aktiviteter i den første uge af skolernes sommerferie.

Vanløse Fiskesø tog imod på Lystfiskeriets Dag

Fight i vandet. Mor har fået bid ! Zach, hans far og de andre følger spændte med.I Vanløse Fiskesø ved St. Merløse på Midtsjælland, blev Lystfiskeriets Dag fejret med en fantastisk dag med mange besøgende.

Store karper i Roskilde Fiskeland

Vægten nåede op på næsten 18 kg, da Morten Nimgaard besøgte Roskilde Fiskeland.Fredag den 26. maj var Morten Nimgaard fra Køge på tur med sin forening til Roskilde Fiskeland, hvor der blev trukket lod om pladserne, og Morten og hans makker var så heldige, at de fik søens ”karpeplads”, så forventningerne var store, og de spottede da også hurtigt nogle fisk.


Lystfiskeriets Dag i Vejen

Janik Østergaard, dagens vinder og storfangerFor 5. år i træk har Vejen og Omegns Sportsfiskerforening i samarbejde med Dansk Sportsfiskerforbund arrangeret årets Lystfiskeriet Dag i foreningens egen lystfiskersø i Drostrup.

Udgiv indhold