Masser af makrel

Der blev fyldt godt op i kurvene, da der blev sat ny bådsrekord.Der var rigtig gang i makrelfiskeriet, da turbåden Juventus var på Øresund først i denne uge.

Efter en søndag, hvor vind og strøm drillede, kom der gang i sagerne, og resultatet blev flere flotte makreller over kiloet samt en ny bådsrekord på 631 stk. fordelt på de 12 deltagere, som Juventus kan have med ud.

Lange-rekord på Fyrholm

Martin Mortensens lange på 8,2 kg var ny bådrekord på FyrholmDa turbåden Fyrholm lørdag den 12. august var på langtur til Kattegat blev resultatet bl.a. en ny bådrekord for lange. Turen gav flere langer, og den største på 8,2 kg blev fanget af Martin Mortensen.

Vejret var med deltagerne, og der blev fanget godt med forskellige arter ud over de fine langer.

Helsingør Nordhavn går i FISK

Nordhavnen vil byde på masser af fiskeaktiviteter den 3. septemberMan kan komme ombord på en fiskekutter, filetere sin egen aftensmad, finde rundt i makrellens indre eller lade fingrene løbe over det kolde skind på en levende fisk i rørebassinet, når Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri (FSK) inviterer til arrangement på Nordhavnen i Helsingør søndag den 3. september 2017, kl. 11.00-16.00.

Havørredsommer på klippeøen

En af årets havørreder fra båd.Bornholm levede nok ikke helt op til sit navn som solskinsøen, selvom rekorden for flest soltimer igen igen tilfaldt Østersøens perle. Men intet er så skidt så det ikke er godt for noget og selvom vandet og luften ikke lige er på sommermodus, så har og er det stadig gode forhold for havørrederne som trives rigtig godt omkring øen.

Surfcasting DM 2017

I år afholdes det officielle danske mesterskab i surfcasting af Danmarks Sportsfiskerforbunds Surfcastingsektion, i samarbejde med Dansk Surfcastingklub, den 22. til 24. september på Sejerø. Det er et åbent arrangement, så alle kan deltage.

DM i Makrelfiskeri 2017

Odsherreds Sportsfisker Forening afholder d. 19. og 20. august Danmarksmesterskaber i makrelfiskeri. Der fiskes fra Odden Havn, i egen båd eller kutter. Danmarksmesteren er den, der fanger den tungeste makrel.

Oversigt over kategorier:

Prøv snorkelstierne i Øresund

Følg snorkelstien og oplev livet under overfladen i ØresundFor sjette år i træk kan man opleve en række forskellige snorkelstier på havbundene omkring Helsingør og omegn.

Børnenes Lystfisker Akademi på Øresund

Selvom mange var begyndere, kom der fisk på dækBørnenes Lystfisker Akademi, der arrangerer fisketure for børn, har flere gange været med turbåd på Øresund denne sommer. Sidste gang var fredag den 14. juli, hvor det var børn og forældre fra Boligselskabet KAB, der var med.

Rift om pladserne til årets brakvandscup

110 både deltager i årets brakvandscup ved MønDen 1. juli åbnede tilmeldingen til Dansk Brakvands Cup 2017, og interessen for at deltage har været så stor, at alle pladser allerede er besat.


Konkurrencen afholdes i farvandet omkring Møn, og det er Møn Trolling, der står som arrangør.

Analyse fastslår: Risiko for lakselus i Kattegat

Regeringen ønsker at give tilladelse til otte nye havbrug i Kattegat, men en ny analyse fastslår, at der vil være risiko for udbrud af parasitten lakselus. Lukkede, landbaserede anlæg er i stedet vejen frem.

Udgiv indhold