Få deltagere, men fine fisk ved konkurrencen i Vidå

Forrige uge måtte Sportsfiskerforeningen Vidå desværre aflyse et fiskearrangement for børn og unge, da vandet stod alt for højt til at man kunne fiske ude i Magisterkogen. Derfor var man lidt spændt på, hvordan forholdene ville være i weekenddagene 23. og 24. september, når man afholdt fiskekonkurrence.

Foreningsture fra Korsør til Karup

Jesper Thykjær fra Korsør Lystfiskerforening fortæller ivrigt, at foreningen har haft stor succes med at arrangere ture til Jylland, nærmere bestemt til Karup Å.

Hver gang deltager 8-10 foreningsmedlemmer, som lejer sig ind i Skiveforeningens klubhus. I år har KLF afholdt 5 ture til den midtjydske perle.

Sved, snavs og store smil i Truelsbækken

30 tons til Græse Å

Skive-foreningen køber Hagebro Kro

Den i lystfisker-kredse landskendte Hagebro Kro ved bredden af Karup Å har i en årrække levet en omtumlet tilværelse For nylig kastede de nuværende forpagtere håndklædet i ringen med det resultat, at ejeren valgte at sætte den gamle, hyggelige kro til salg.
 

Lidt om Idom Å

Holstebro Kommune har nu færdiggjort arbejdet med fjernelse af stemmeværket i Idom Å ved Idom Dambrug som et led i statens vandplan for Nissum Fjord 2010-2015, fortæller Jakob Larsen, der er biolog ved Holstebro Kommune.
 
Vandløbet er blevet genslynget i efteråret 2016 og der blev set gydende laks her umiddelbart efter udlægningen af 150 m3 gydegrus.
 

Superb havørred fra Varde Å

Jeg syntes lige at jeg vil dele mit livs fisk med jer skriver unge Simon Knudsen fra Varde Sportsfiskerforening og fortsætter:
 
Den 19. september besluttede min fiskekammerat og jeg spontant at tage en tur ud til Varde Å, da vi havde set at vandstanden var faldet væsentligt efter alt den regn, der faldt i forrige uge.
 

500 år gammel spærring ved Hyldal Mølle er snart fortid

 Niels SørensenRebild Kommune er i gang med at forbedre faunapassage og fjerne stuvezone ved Hyldal Mølle i Hyldal Møllebæk. Den forbedrede faunapassage åbner for ca.

Stor havørred på 7,2 kilo vandt Uggerby Å cup

Årets vinder, af Uggerby å cup 2017, blev Allan Jensen fra Morild, med en havørred på hele 7,2 kg fordelt på 86 cm. Den blev fanget på en lille wobler.Nordjyllands største fiskekonkurrence ved navn Uggerby Å Cup blev en succes med 190 deltagere heraf var hele 37 juniorer.

Ny gydeplads i Tværbækken

 Jonas HøholtI lørdags skulle første skridt i vandplejeudvalgets 3-års plan gennemføres: En større gydebanke blev anlagt i Tværbækken, der er et lille, værdifuldt  tilløb til Trend Å, fortæller Jonas Høholt.

Udgiv indhold