Seksdobbelt laksehug

Henrik Winther fra Broager på Als benyttede det gode vejr lørdag den 11. marts til at køre den lange tur til Møn med trollingbåden på slæb.

Fra Klintholm Havn sejlede han ud i farvandet nord for Kriegers Flak, og her fik han fuld valuta for alle anstrengelserne.

Få ledige pladser til Klintecup

Det er snart sidste udkald, hvis man vil deltage i Klintecup Møn.Trollingkonkurrencen Klinte Cup, der har udgangspunkt i Klintholm Havn på Møn, afvikles i påskedagene fredag den 14. april og lørdag den 15. april 2017 med søndag som reservedag, hvis der ikke kan fiskes de andre dage.

TMB udsolgt!!!

Tejn Havn 2016TMB alias Trolling Master Bornholm melder i dag udsolgt og alle de planlagte 350 pladser er dermed besat. Man skal dog ikke fortvivle helt hvis man har sat sig for at prøve lykken og være med i 2017. For som altid oprettes der en venteliste som giver mulighed for at være med i konkurrencen i tilfælde at nogen må melde fra. Så hold dig opdateret på TV2 Bornholms hjemmeside hvis du leger med tanken om at deltage.

Dobbelthug og ny PR

Peters laks på 13 kg var ny personlig rekordPeter Ozol-Lennert fra Lyngby er ved at klargøre sin egen trollingbåd, men indtil den er sejlklar, har han haft lejlighed til at komme ud på Østersøen med Team Blue Bird med Brian Milkowski ved roret.


Trolling Master Bornholm i gang

Hallen i Tejn under TMB 2016.Ikke helt endnu, dog er tilmeldingen til 2017 blevet åbnet.

Her den første dag i oktober er starten gået for tilmeldingen til næste års Trolling Master Bornholm i 2017. Det blev dog ikke helt så hektisk som i nogle af de tidligere år, så som sidste år, hvor knap 150 både tilmeldte sig i løbet af den første dag.

Turbåd på trollingfiskeri

Skipper Peder Elbergs laks på 12,9 kg var ny personlig rekordTurbåden Jaws, der normalt huserer i Øresund, har midlertidigt kastet sig over trollingfiskeri efter laks i Østersøen. Sidst i april foregik det med udgangspunkt fra Simrishamn, inden Jaws tog videre til Trollingmaster på Bornholm.

Blink med patina gav ny bådrekord

Mads Jensen havde held med sit valg af blinkDet gav en ny bådrekord for havørred, da Mads Jensen fra Frederiksværk var på Øresund søndag den 10. april.

Han var inviteret med på tur af Nichlas Iversen fra Team Stormen Fishing, og de startede deres fiskeri efter torsk på dybt vand, men da det ikke gav resultat, valgte de at trolle efter havørred i stedet.


Ny Bornholmsk Trolling konkurrence.

Trolling Cup ved Nexø for første gang.  Der varmes op i Nexø til årets højdepunkt på havet.

Der er ikke længe til at årets største fiske konkurrence løber at stablen på Nordbornholm og mange fra nær og fjern tager allerede til øen nogle dage inden for at varme op eller bare får at nyde lidt tid på havet.

Bornholmerlaks på 14 kg

Bjarne Nielsen har været på trolling-fiskeri ved Bornholm. Fiskeriet gav dette pragteksemplar på 14 kg.Den kendte Svendborg-lystfisker Bjarne Nielsen har i en uge været på Bornholm for at fiske sammen med kysteksperten Esben Bech.

Trolling Master Bornholm 2016.

Sidste års vinderfisk fra TMB 2015.Selvom der er meget lang tid til foråret 2016, lidt lune dage og blandt andet sol og blanke laks omkring farvandet på Bornholm, så skulle du måske alligevel skænke det en tanke allerede nu. For det lader til at næste års trollingstævne på øen bliver en stor succes, i skrivende stund er der allerede tilmeldt 276 både.

Udgiv indhold