Havørredsommer på klippeøen

En af årets havørreder fra båd.Bornholm levede nok ikke helt op til sit navn som solskinsøen, selvom rekorden for flest soltimer igen igen tilfaldt Østersøens perle. Men intet er så skidt så det ikke er godt for noget og selvom vandet og luften ikke lige er på sommermodus, så har og er det stadig gode forhold for havørrederne som trives rigtig godt omkring øen.

Rift om pladserne til årets brakvandscup

110 både deltager i årets brakvandscup ved MønDen 1. juli åbnede tilmeldingen til Dansk Brakvands Cup 2017, og interessen for at deltage har været så stor, at alle pladser allerede er besat.


Konkurrencen afholdes i farvandet omkring Møn, og det er Møn Trolling, der står som arrangør.

Bornholmerlaksen gik til Christiansø

 Jens Jensen - 20,8 kilo/116 cmHvert år dyster de lokale trollingfisker på øen om at fange sæsonens største laks. Noget som har haft tradition i Øens Trollingklub i nu mere mange år.

God optakt til DM i trolling

Uffe Nielsen fik en god optakt til weekendens DM i trolling.Fredag den 2. juni tog Uffe B. N. Nielsen sammen med vennerne Søren Seneca Nielsen og Nicolai Bang ud fra havnen i Rødvig på Stevns i båden Cille. Hensigten var at træne lidt op til årets DM i trolling, der afvikles den 3-4. juni med netop Rødvig som udgangspunkt.

Fem laks i båden

JLaksene vejede mellem 6 og 9 kgan Aage Andersen fra Præstø og hans makker Erik var søndag den 7. maj tidlig på færde med deres båd Team Kloge Aage. Allerede kl. 4.45 sejlede de ud fra Klintholm Havn på Møn og satte kursen mod 40-meteren, hvor de havde grejet i vandet kl. 5.30.


Det blev en fantastisk fiskedag, hvor de endte med at hjembringe fem laks mellem 6 og 9 kg, mens tre undermålere blev genudsat.

Stilhed før stormen på Bornholm

Eller omvendt når man ser på vejret, for er der er kun få timer til at TMB 2017 går i luften og vinden har her til aften lagt sig sådan at starten skulle gå som planlagt kl. 12 samt 10 minutter senere for de  mindre både.

TMB 2017, godt eller dårligt?

Lige nu i skrivende stund blæser vinden med fuld styrke over Bornholm og med 12-15 m/s er der kun enkelte store både som har taget chancen på læsiden af øen for at få trollinggrejet søsat. Det er dog svære forhold og den seneste tid har generel budt på mange dage med hård vind, sådan at vandet omkring øen er godt rørt rundt hvis man kan sige det sådan og de ellers gode “bobler” med lidt varmer vand er væk.

Klintecup Møn måtte tage reservedagen i brug

Årets Klintecup Møn blev vundet af Bo Christensen fra Team LivaDen store trollingkonkurrence Klintecup Møn, der var udset til at blive afviklet den 14-15. april, blev ramt af hårdt vejr, så fiskeriet de planlagte dage måtte aflyses, og først på reservedagen søndag den 16. april kom bådene på vandet.

Store Østersølaks fra Kriegers Flak

 Søren satte både ny bådrekord og ny PR med laksen på 18,2 kgForåret har budt på mange store trollinglaks fra pladserne omkring Kriegers Flak i Østersøen, og Søren Seneca Nielsen har haft en god andel i fangsten af to af dem.


Flot vejr og flot laks

Efter en lang fight landede Jan en flot laks på 15,2 kgJan Aage Andersen fra Præstø benyttede det flotte vejr lørdag den 1. april til en trollingtur på Østersøen sammen med sin søn. Båden blev sat i ved Klintholm Havn kl. 5.30, og en time senere lå de ude ved 40-meteren og begyndte at sætte stængerne. Arbejdet blev dog hurtigt afbrudt, da dagens første laks allerede huggede, da kun halvdelen af stængerne var sat.

Udgiv indhold