Surfcasting DM 2016

I år afholdes det officielle danske mesterskab i surfcasting af Danmarks Sportsfiskerforbunds Surfcastingsektion, i samarbejde med Dansk Surfcastingklub den 23. til 25 september på Sydals. Det er et åbent arrangement, så alle kan deltage.

Danmarksmesterskab i Surfcasting 2015

Spinnefiskerne var for længst gået hjem, og fluefiskerne havde slet ikke overvejet det. Men for en surfcaster er barske forhold bare berigende. De kastede deres agn direkte ud gennem strid blæst i Kattegats salte vand – og fangede fisk. Masser af fisk.

Danmarks Mesterskaberne i Surfcasting

DM i surfcasting

I år afholdes det officielle danske mesterskab i surfcasting af Danmarks Sportsfiskerforbunds Surfcastingsektion i samarbejde med Dansk Surfcastingklub den 26. til 28. september ved Jammerbugt. Det er et åbent arrangement, så alle kan deltage.

Surfcasting DM 2014

Weekenden den 26.-27.-28. september 2014 afholdes DM i surfcasting. 

I år afholdes det officielle danske mesterskab i surfcasting af Danmarks Sportsfiskerforbunds Surfcastingsektion i samarbejde med Dansk Surfcastingklub den 26. til 28. september ved Jammerbugt.

Det er et åbent arrangement, så alle kan deltage.

Dato: 
26 September, 2014 (Hele dagen) - 28 September, 2014 (Hele dagen)
Sted: 
Forventet sted, Jammerbugten

2. Grand Prix (kastekonkurrence)

Forventet ved Lyngbygaard, ved Aarhus. Mere info når arrangementet er endelig fastlagt.

Dato: 
31 August, 2014 (Hele dagen)
Sted: 
Forventet ved Lyngbygaard, ved Aarhus

Kastelandskamp DK 2014

Forventet i Givskud - Give området. Mere info når arrangementet er endelig fastlagt

Dato: 
25 April, 2014 (Hele dagen) - 27 April, 2014 (Hele dagen)
Sted: 
Forventet i Givskud

1. Grand Prix (kastekonkurrence)

Søndag den 13. april 2014 på Sjælland. Mere info når arrangementet er endelig fastlagt.

Dato: 
13 April, 2014 (Hele dagen)
Sted: 
Sjælland

DM i surfcasting 2013

Anden del af Danmarksmesterskabet handler om at kaste længst.Enhver surfcasters motto: "Giv mig en kyst, og jeg fanger fisk", blev virkelig udfordret, da Danmarksmesterskabet 2013 i surfcasting skulle afholdes på Falsters smukke østkyst. Måske var det stranden ved Cortselitze, Hr. Oehlenschläger tænkte på, da han skrev "...det står med brede bøge, nær salten østerstrand"? Måske ikke.

Kast på over 200 meter

De bedste surfcastere kaster mere end 200 meter. Den allerbedste fik loddet 215 meter ud.Danmarks bedste surfcastere dystede på Langeland - i at kaste længst og fange flest fisk. Med 13 fangne fisk og et kast på 205 m sikrede Tage Nielsen sig Danmarksmesterskabet i surfcasting.

Udgiv indhold