Fisk på sidste og første plads

Gorm blev belønnet for en ihærdig indsats på to kolde vinterdageSidste weekend bød på koldt vintervejr, men det afholdt ikke Gorm Andersen fra at tilbringe både lørdag og søndag ude ved de nordsjællandske kyster.


Lørdag var han sammen med et par kammerater rundt på flere pladser, uden der skete noget.

Vintergedder i Gudenå

Unge Mads Lærke har i en årrække genudsat adskillige supergedder, som den han fremviser her.Mandag den 16. januar byder ikke kun på grønlænder-premiere i vandløbene.

Bornholmsk sølv i andet forsøg

Janus Hjort Hansen er en af de lystfisker som gæster øen prøver lykken lige nu. Forholdene var dog ikke lige så lette for ja, vintervejret har jo også indfundet sig på øen.

Så det var nogle kolde timer derude og med to mistede fisk får man nu heller ikke lige varmen ude i det kolde vand, men næste dag skulle det hele vende sig til det bedre og ude i kastet huggede en af de gode som vi plejer at sige og efter en god fight kunne Janus få havørreden sikkert i nettet. 

Å og Inderfjord åbner

Frederik Augustesen vandt sidste års premiere-konkurrence i Odense Å og Inderfjord med en flot, flot havørred på over 5 kg, fanget lige inden konkurrencen sluttede.2017-premieren i Odense Å og Inderfjord foregår den 4. marts. Der må fiskes fra kl. 7.00.
 

Hurtig gevinst på Stevns

Ørreden huggede allerede i tredje kastDa Christoffer Clausen fra København fiskede på Stevns søndag den 18. december, var der hurtig gevinst.

Bækørred eller søørred?

Thomas Kirkebæk, der virker som skolelærer i Aalborg, stammer fra en lille landsby tæt ved Hald Sø syd for Viborg. Hans forældre er lodsejere ved et mindre vandløb med tilknytning til søen og i drengeårene har han haft mange mindeværdige fiskedage ved sit hjemmevand – og han har stadig fiskestangen med, når han besøger forældrene.

Fejlkrogede kæmpeørred under aborrefiskeri

Sidst i november var Kaspar Wendelin taget på tur til Køge Å. Hensigten var at fiske efter aborrer med jig, og Kasper havde taget sin lette 9 fods Quivertipstang med. Linen var kun 0,14 mm, og for enden sad en str. 10 krog.

- Jeg fiskede aborre med en lille bitte gummishad, da jeg kunne mærke noget. Stoppede op og ventede på, at aborrerne skulle hugge, mens gummifisken dalede mod bunden.

Mange gydefisk med svamp

En af de helt store havørreder fra Sønderup Å som formentligt blev angrebet af svamp med døden til følge. Lørdag den 20.

Held med egne woblere

Fabio havde held med sine hjemmelavede woblereFabio Vilasi laver selv sine woblere og nyder at komme ud på kysten for at afprøve dem.
Da han ankom til kysten på Stevns lørdag den 26. november, så forholdene perfekte ud, og det endte da også med at blive en supergod dag.

14 havørreder til 12 årige Kristoffer

Kristoffer Kristensen, der bor i Møldrup nord for Viborg, er kun 12 år men allerede bidt af en gal havørredfisker. 

Han er juniormedlem i både Viborg Sportsfiskerforening (VSF) og Trend Å Lystfiskeriforening og sammen med sin far, Rune, har han fisket begge foreningers attraktive fiskevande tynde i den forløbne sæson.

Udgiv indhold