Ny PR efter mange nulture

Nulturene blev afløst af en ny personlig rekordEfter utallige nulture var der endelig held i sprøjten, da Jan Chuan Hua Pedersen fra København tog til Stevns sammen med en fiskekammerat mandag den 15. august. De ankom til spottet lige før solnedgang i en let sydøstenvind. Der var ingen tang i vandet, og det så rigtig giftigt ud.

Fantastiske uge 32

En af de mange dygtige kystfiskere her i det østjyske, Jon Park Petersen rapporterer om et helt forrygende godt fiskeri i uge 32.

Jon beretter fra sit fine fiskeri: ”Temperaturen og vindforholdene har været gode. Dette har udmundet sig i 19 havørreder på sammenlagt 5 små hurtige ture, hvor vinden og vandstanden er blevet brugt som vigtige parametre for mit fiskeri.”

Stor åben fiskekonkurrence hos Sydvestjydsk Sportsfiskerforening

Kongeåen nedenfor Nielsby DambrugI weekenden 25. til 27. august afholder Sydsvestjydsk Sportsfiskerforening igen sin store fiskekonkurrence, der igen i år bliver afholdt ved Kongeåen. Som sidste år afholdes konkurrencen igen i Jested et langt spinnekast fra Kongeåen. Der er som altid gratis camping i forbundelse med konkurrencen.

Karup Å konkurrencen i weekenden

Karup Å startede langsomt op i år, men nu er åen kommet i gear, og der fanges fisk dagligt, fortæller henrik Bønnelykke fra Karup Å Sammenslutningen.


Se blot fangstjournalen.

11-13 august, hvor årets Karup Å konkurrence, "Fra udløb til udspring", løber af stablen.


Så nåede russerlaksene også ned til Vidå

Forleden blev så den første pukkellaks fanget i Vidå Vandsystem, nærmere betegnet i Grønså. Hanfisken i fremskreden gydedraget og med en imponerende pukkel var 53 cm lang og vejede 1,3 kilo. Den eksotiske laksefisk blev fanget af Christian Adam på spinner. Det fortæller formanden for Sportsfiskerforeningen Vidå, Jens Chr.

Havørred på over 10 kg fra Simested Å

Så lykkedes det at komme over de magiske 10 kg, og så vidt vi ved, er det Danmarks største havørred i år, oplyser formanden for Viborg Sportsfiskerforening, Jørgen Buch.
 
Havørreden blev fanget på Viborg Sportsfiskerforenings 10 kilometer lange stykke af den smukke å den 27. juli, og den flotte fisk blev snuppet af vort medlem, Ivan Andersen.
 

Stor helt fra Ryå

Bent holder den sølvskinnende Helt i hånden – måske den 4. største helt. Den 29. juli var Bent Andersen på fisketur i Ryå. Han fiskede efter havørreder og pludselig var der bid på den vanlige Mepps spinner. Fisken lignede ikke en havørred for munden var mindre og der var ingen sorte prikker.

Deltag i Uggerby å cup 2017

Vinderhavørreden til Uggerby å Cup 2016.Sportsfiskerforeningen for Hjørring og Omegn afholder for 14. gang en stor fiskekonkurrence i Uggerby Å fra fredag den 8. september klokken 18.00 til søndag den 10. september klokken 12.00.

Sidste år var en succes med 250-300 deltagere heraf 40-50 juniorer. Foreningen råder over 50 km dejlig natur og fiskevand, så der er rigeligt, med plads til alle.

Tre generationer i Mørrumsåen

Jens Risum fra Kalundborg Sportsfiskerforening, samt sønnen Jakob og barnebarnet Christian var taget til Mørrumsåen i midten af juli, på trods af efterretninger om syge fisk i det sagnomspundne laksevand i Blekinge.

Fjeldørred XXL

Den 14-årige storfanger Miilu G. Schmidt fra Grønland har tidligere fanget store og flotte fjeldørreder. Allerede som 9-årig poserede han i Sportsfiskeren med to flotte eksemplarer på 65 og 66 cm. Men nu har han overgået sig selv.

Udgiv indhold