Lakseeventyret fortsætter i Gudenå

DÅrets hidtil største vejede 12,7 kilo og var 108 cm lang fanget på spinner af Jakob Klitgaard Nielsen på zone 5.et tidlige forårsfiskeri i nedre Gudenå er det bedste i flere år og vækker genklang blandt danske og udenlandske laksefiskere.

Sportsfiskerforeningen ALS afholder FISKEWEEKEND - med favoralbelt tilbud til nye medlemmer

Så er foråret lige på trapperne og Sportsfiskerforeningen ALS indbyder igen til deres store fiskekonkurrence FISKEWEEKEND i dagene 7. til 9. april.

Tilbud til nye medlemmer

Årets anden tur gav fangst

- En frisk og fin tur - med fangst af havørred på 57 cm, fortæller Preben Have.Fangst-chancerne er jo lidt ujævne i det tidlige forår. For Preben Have, Simmerbølle på Langeland, var der fisk på land ved årets tur nr. 2 i februar.

Pladsskifte gav storørred

Gorm fik en ny PR, da han skiftede til vind og farvet vandDa Gorm Andersen besøgte Stevns onsdag den 15. marts sammen med sin kammerat Asbjørn, lagde de ud på en plads, hvor der ikke var så meget vind. Efter et par timer måtte de erkende, at der heller ikke var mange fisk, så i stedet fandt de en anden plads med mere vind og grums i vandet.

En uforglemmelig weekend

Gudenåen har for alvor igen gået ind i toppen af de danske lakseåer.

Først lagde Jens Sørensen den 8. marts ud med en laks på 11,08 kg. og 100 cm. Herefter fulgte en weekend som vil blive talt om i mange år blandt Langå Sportsfiskerforenings medlemmer. Fem store laks blev hevet op af Gudenåen omkring Langå.

Havørred efter fyraften

Fra Aabenraa har Preben Larsen sendt os denne spændende fangstberetning:

Egentlig var det ikke planen, at jeg ville ud at fiske i weekenden, da det var min arbejds-weekend. Men da jeg kom hjem og opdagede, at konen var kørt på besøg hos sin mor, så jeg mit "snit" til en hurtig tur ud til Aabenraa Fjord før aftensmad. Da jeg kom ned til stranden var planen at affiske en strækning på omkring 6-700 meter frem og tilbage, hvilket gerne tager halvanden time.

Vestjyllands smukkeste fjordkonkurrence

Tidligere vindere og fangere til Thylands Fjordcup i LimfjordenDen 1. og 2. april afholder Thylands Lystfiskerforening for tredje gang Thylands Fjordcup og det er for alle.

Massivt hug tæt på land

Fisken huggede massivt kun 10 meter fra landFredag den 10. marts havde Steffen Bak Schultz fra Ballerup tidligt fri fra sit arbejde, og kursen blev sat mod Stevns, hvor han mødtes med en af sine venner, der allerede havde fisket en længere strækning af. Forholdene var rigtig fine, men der havde ikke været nogen fisk.

Blanklaks fra Bjerringbro

Blondie tog årets første blanklaks på Bjerringbro-strækketNæppe havde min gode kollega, Laurits Flowbinner, beskrevet fangsten af Jens Sørensens gudesmukke, nystegne laks på godt 11 kilo fra Langå-foreningens vand, før der nu også meldes om blanklaks fra Bjerringbro og Omegns strækning af Gudenå.

Fine film fra Skjern og Karup Å

I efteråret 2016 fik de to gutter, Nikolaj Korsholm og Peter Andreas Christensen, en opgave om at producere to film fra henholdvist Karup og Skjern Å.

De to film skal vise den fantastiske natur, vi har lige ude foran vores dør, samt det fantastiske fiskeri vi har fået opbygget i Danmark takket være ildsjæle, der brænder for lystfiskeriet og fiskene  i vore vandløb, fortæller Nikolaj Korsholm, der i øvrigt også er en erfaren instruktør i Danmarks Sportsfiskerforbund.Udgiv indhold