Kystgedde og storørred

Ole Rådhedes OLR-woblere kan også fange gedderEfter 14 dage med influenza var det i stedet fiskefeber, der havde ramt Ole Rådhede og lokket ham med på kysten ved Stevns lørdag den 18. februar sammen med sin makker Jan.


Fremme ved pladsen kunne de se, at vandstanden var 40-50 cm under normalen, men alligevel gik der ikke længe, inden de havde kontakt med de første fisk.

God kompensation for tabt storørred

To flotte fisk fra en god dag på Stevns.Det blev en fantastisk kysttur til Stevns for Alan Lund Garner fra Vallensbæk, da han fiskede ved klinten lørdag den 18. februar sammen med sin kammerat Carsten.


Først var Alan godt på vej til at forbedre sin personlige rekord, da en stor havørred huggede på hans wobler. Efter 3-4 minutter var den kun 10 meter fra land og fremviste et imponerende haleror, men desværre stak den af med wobleren.


Gode dage ved Stevns

Ramazan har et godt tag på de sølvblanke ved StevnsRamazan Cetin fra København benytter enhver ledig time til at komme ud til kysten i sin jagt på de sølvblanke havørreder, og onsdag den 15. februar var chancen der.

Dagen bød på flot vintervejr ved Stevns Klint, og resultatet var otte havørreder oppe til afkrogning. Dagens største målte 47 cm.


Små grønlændere i Lerkendeldt Å

Lerkenfeldt Å nær landsbyen Gedsted er et af de vandløb i Vesthimmerlands Kommune, som åbnede 16. januar. Grønlænderfiskeriet er blevet markant dårligere de seneste år og er foreløbig en skuffelse denne sæson, fortæller Peter Bjerregaard, formand for Aalborg Sportsfisker. Foreningen tæller et halvt hundrede medlemmer og har fiskeretten på den nedre del af den klarvandede å.
 

Samme størrelse, samme sted - for 65 år siden

Harry Andersen som 12-13 årig med gedden på godt 10 kg, fanget i en mose ved Vissenbjerg.Som 12-13 årig fangede Harry Andersen en stor gedde i en mose ved Vissenbjerg, en gedde på godt 10 kg. Og lidt før jul gentog Harry Andersen, der i dag er 78 år,  præstationen: En gedde på 10,4 kg, 111 cm lang.

Fuldstændig samme sted, i samme mose.

Flot debut på Stevns

Da Bobbi endelig kom over mindstemålet, skete det med manérPå sin allerførste kysttur til Stevns lykkedes det Bobbi Leth fra København at fange sin første havørred over mindstemålet, og man må sige, at det skete med manér.
Han var sammen med nogle venner på Stevns lørdag den 4. februar og fik turens eneste fisk, der huggede på en Snurrebasse str. 2.

Fynsk ”Seatrout battle” fortsætter

”Sea Trout Battle om Fyn” går ind i sin anden sæson.

Filmmanden Niels Vestergaard har tidligere lanceret film med Claus Eriksen og Thomas Hansen, der kæmper om at fange de fleste og de største havørreder.

Nu kommer filmene fra anden sæson, hvor ”kampen” går over fire dage. Filmen om 1. dag udkommer 1. februar, og om 2. dag den 15. februar. De næste to følger i marts.

Årets største i Nordjylland vejede 10,7 kilo

Sune med sin monster havørred på 10,7 kilo fanget en august morgen på blink.Den største havørred som blev fanget i de nordjyske vandløb i 2016 vejede hele 10,7 kilo og blev fanget af Sune Mygind Møller den 13. august i Lindenborg Å. Til generalforsamlingen i januar 2017 modtog Sune stor hæder og en flot pokal med hans navn og havørreden proportioner indgraveret.

Held på den sidste plads

Ramazan blev belønnet for ihærdigt fiskeri på fire pladserKysten på Stevns bød på stille, spritklart vand, da Ramazan Cetin mandag den 23. januar var rundt for at prøve lykken på fire forskellige pladser.
Forventningerne var ikke store, for som mange andre spinnefiskere foretrækker Ramazan, at der er gang i vandet, som også gerne må være lettere grumset.

Fisk på sidste og første plads

Gorm blev belønnet for en ihærdig indsats på to kolde vinterdageSidste weekend bød på koldt vintervejr, men det afholdt ikke Gorm Andersen fra at tilbringe både lørdag og søndag ude ved de nordsjællandske kyster.


Lørdag var han sammen med et par kammerater rundt på flere pladser, uden der skete noget.

Udgiv indhold