7,5 kilo havørred fra Limfjorden

Troels Skorup Morgen med sin drømme havørred på 7,5 kiloEr der store havørreder i Limfjorden? Det tænker rigtig mange lystfiskere når de står ude i fjorden og slapper af med deres store passion - havørredfiskeri. De store fanges hvert år, men ikke ret mange kommer til flertallets kendskab. Denne lokalredaktør har fanget en af disse nyheder og ovenikøbet med et godt billede af havørreden.

Ørred, tobis og hundestejle

Tobisen havde spist en hundestejle, inden den selv blev spistDa Ramazan Cetin fra København rensede den havørred på 66 cm, han havde fanget på sin kysttur søndag den 23. april, ventede der ham en overraskelse, for havørreden havde bl.a. spist en rigtig stor tobis, og da han kiggede nærmere på tobisen, opdagede han, at den havde spist en hundestejle.

Laks gav alle sved på panden

Lasse Kjær var sammen med sin far Nils Ole og Robert Horup igen taget ud til Flads Å, hvor Nils og Robert dagen før begge havde fanget flotte premierelaks på 92 og 98 cm. Lasse håbede på at gøre dem kunsten efter, hvilket også lykkedes, idet han efter 6 år fangede sin anden laks på 90 cm og fordoble sin personlige rekord fra 4 til 8 kilo.

Vegetar-laks fra Varde Å

Missionen fuldført: Torben med vegetar-laksenMange af Sportsfiskerens læsere husker sikkert en længere artikel for et par år siden om den finurlige sydvestjyske laksefisker, Torben Brodersen. Artiklen satte fokus på hans hjemmelavede spinnere fremstillet af utraditionelle materialer – tit ud fra devisen: Jo mærkelige, jo bedre.

God afslutning på Møn

Ugens bedste fisk vejede 3,75 kgEfter en uges fiskeri på Møn var det en dødtræt Knud Dalgaard, der vendte hjem til Helsingør lørdag den 8. april. Sammen med sin kammerat Donald fra Randers var han rundt på næsten alle pladser, hvilket jo indebærer en masse ture op og ned ad lange, stejle trapper.
Den fiskemæssige status ved ugens afslutning sagde 18 havørreder pænt fordelt med ni til hver.

Tog grundig revanche på Stevns

Kim fik to store havørreder på samme tur til StevnsEfter en uge på Bornholm med skuffende fiskeri tog Kim Duebjerg Rospendowski fra Ballerup en tur til Stevns fredag den 7. april, og man må sige, at det lykkedes for ham at revanchere sig.

Bedste laksestart i Gudenå nogensinde

Her en lille up-date på det fremragende laksefiskeri vi har oplevet på Bjerringbro-foreningens (BSFs) vand igennem forårssæsonen, skriver formand Jon Rose.

Vi har haft en start på laksefiskeriet, der ikke er set før på BSFs vand. Indtil den 4. april er der registreret 69 stk. blanke opgangslaks. Fine fisk uden garnskader med en gennemsnitsvægt på 8,0 kg.

To gode dage på Stevns

Torsdag aften var det OLR-wobleren, der duedeTorsdag den 6. april tog Gorm Andersen fra København på en hurtig aftentur til Stevns. Her mødte han en fisker, der sagde, at der var for meget skidt i vandet, men Gorm gik alligevel i gang og kunne konstatere, at det kun var et problem på de inderste 20 meter. Længere ude var forholdene fine, og flere havørreder huggede da også lige i nedslaget.

Sportsfiskeren #2 lander i påsken

Laksepremieren står for døren, kysten er begyndt at vågne op og pighvarren søger netop nu ind på det lave vand. Sportsfiskeren #2 er fyldt med lækkert læsestof om forårets mange fiskemuligheder.

God fornøjelse!

Husk at du som medlem altid kan logge ind og læse magasinet online.  

Familiefiskedag ved Roskilde

Hele familien kan være med, når der medefiskes efter skallerSøndag den 23. april, kl. 11-15 inviterer Roskilde og Omegns Lystfiskerklub (ROLK) familiefiskedag ved Himmelev Søerne. Det er et åbent arrangement, hvor alle er velkomne og ROLK sørger for ekstra fiskestænger, så man skal bare møde op.

Udgiv indhold