Sportsfiskeren #3

Endelig slog foråret igennem, og med det blev der for alvor skudt gang i fiskesæsonen. Samtidig er Sportsfiskeren #3 landet – og denne udgave afspejler, at foråret og forsommeren byder på et mangfoldigt fiskeri. Fra redaktionen skal der derfor lyde et stort knæk og bræk, samt god fornøjelse med magasinet.

Husk at du som medlem altid kan logge ind og læse magasinet online.

Første fladfisketur gav PR

”På trods af en kraftig vind begav “Bjarke, båden Helle og jeg”, os ud på vores første fladfisketur i 2017, turen gik til Havnsø, hvor vi kunne ligge lidt i læ for den kraftige vind fra sydøst. Alle de kendte blev testet, dog uden resultat.

Der var ingen fladfisk, så vi måtte prøve noget nyt og sejlede derfor ned til Stenværket lidt nord for Havnsø. Vi fiskede på et nyt sted imellem Stenværket og Campingpladsen.

Flot vejr og flot laks

Efter en lang fight landede Jan en flot laks på 15,2 kgJan Aage Andersen fra Præstø benyttede det flotte vejr lørdag den 1. april til en trollingtur på Østersøen sammen med sin søn. Båden blev sat i ved Klintholm Havn kl. 5.30, og en time senere lå de ude ved 40-meteren og begyndte at sætte stængerne. Arbejdet blev dog hurtigt afbrudt, da dagens første laks allerede huggede, da kun halvdelen af stængerne var sat.

Fire laks på 40-meteren

Kenneth Larsen med dagens største laks på 10,3 kg.Lørdag den 11. marts bød på fint forårsvejr, og det var også så stille, at mange satte trollingbåden i vandet og tog ud for at fiske efter laks i Østersøen syd for Møn.


Blandt fiskerne var Kenneth Larsen fra Team Delfi, som satte båden i vandet i Klintholm Havn på Møn og satte kursen ud mod ”40-meteren”, som er trollingfiskernes foretrukne fiskeområde.


Få ledige pladser til Klintecup

Det er snart sidste udkald, hvis man vil deltage i Klintecup Møn.Trollingkonkurrencen Klinte Cup, der har udgangspunkt i Klintholm Havn på Møn, afvikles i påskedagene fredag den 14. april og lørdag den 15. april 2017 med søndag som reservedag, hvis der ikke kan fiskes de andre dage.

TMB udsolgt!!!

Tejn Havn 2016TMB alias Trolling Master Bornholm melder i dag udsolgt og alle de planlagte 350 pladser er dermed besat. Man skal dog ikke fortvivle helt hvis man har sat sig for at prøve lykken og være med i 2017. For som altid oprettes der en venteliste som giver mulighed for at være med i konkurrencen i tilfælde at nogen må melde fra. Så hold dig opdateret på TV2 Bornholms hjemmeside hvis du leger med tanken om at deltage.

To store laks, en kæmpe rødspætte og to vægtige skrubber

Laksen på 14,5 kg fangede John Holst ved Møn.Her hvor fiskeåret 2016 snerper til, begynder der for alvor at blive kamp om præmierne i Fyns Amts Avis' fiskekonkurrence.

John Holst, Vindeby Vinkelvej 10 på Tåsinge, plejer at blande sig i dysten. Ligeså i år. I denne uge har han tilmeldt i alt fem fangster til konkurrencen: To store laks, en kæmpe rødspætte og to vægtige skrubber.

Dobbelthug og ny PR

Peters laks på 13 kg var ny personlig rekordPeter Ozol-Lennert fra Lyngby er ved at klargøre sin egen trollingbåd, men indtil den er sejlklar, har han haft lejlighed til at komme ud på Østersøen med Team Blue Bird med Brian Milkowski ved roret.


SM i geddefiskeri

Konkurrencen udgik fra havnen i KarlskronaI dagene 21. og 22. oktober 2016 stævnede 187 småbåde ud fra Karlskrona i Blekinge for at deltage i finalestævnet i de svenske mesterskaber i geddefiskeri. Der var 2-3 mand på hvert team, og i alt 513 deltagere som fiskede rundt i den sydsvenske skærgård.

Stor fladfisk fra Svendborgsund

Turen på Svendborgsund gav godt med fladfisk, både rødspætter og scrubber. Den største, en rødspætte på 1,263 kg, blev fanget af Lennard Christensen.Onsdag den 19. oktober var Lennard Christensen, Aninevej 11 i Svendborg, en tur på det lokale sund sammen med to fiskekammerater. Vinden var rolig, og det var let gråvejr.

Udgiv indhold