Dramatisk afslutning på DM i fladfisk

De 150 både gav den gas ved starten på konkurrencen150 både med 400 mand ombord deltog den 9-10. september i Danmarksmesterskabet i Fladfisk, der for 8. gang blev afholdt fra Onsevig Havn på Nordvestlolland. Deltagerne kom fra hele landet, i alt var bådene hjemhørende på 80 forskellige postnumre i Danmark.

Team Stormen forsvarede mesterskabet

Nichlas (tv) og Paw lagde hårdt ud på førstedagen af DMTeam Stormen har sat sig suverænt på tronen, når det gælder DM i fladfisk, der blev afviklet den 9-10. september med Onsevig Havn på Lolland som udgangspunkt.


For to år siden blev det til en andenplads i teamkonkurrencen, sidste år vandt teamet, og det kunststykke gentog de igen i år.

To blåfinnede tun fanget og mærket

Den ene tun som desværre døde ved mærkningsforsøget er her fotograferet med fangeren Peter Edvardsen fra Team Blikfang - Skipper Tore Svendsen.Lørdag den 9. september startede det danske mærkningsprojekt for blåfinnede tun i Skagen.

Færgemanden deler guldkasketter ud

Christian Lauridsen og hans søn Lucas fik guldkasketter af Carsten Færgemand (th)Hvis man lejer båd hos Carsten Færgemand Hansen fra Mønbådene i Stege, for man ikke bare chancen for at fange en stor gedde ude i brakvandet. Hvis man er så heldig og/eller dygtig at fange en gedde på en meter eller længere fra en af Carstens både, får man en guldkasket, hvor fangerens navn og geddens længde er broderet bagpå.

400 lystfiskere deltaget i DM i fladfisk

DM i Makrelfiskeri 2017

Odsherreds Sportsfisker Forening afholder d. 19. og 20. august Danmarksmesterskaber i makrelfiskeri. Der fiskes fra Odden Havn, i egen båd eller kutter. Danmarksmesteren er den, der fanger den tungeste makrel.

Oversigt over kategorier:

Sportsfiskeren #4 – Årets sommernummer er landet

Årets sommerudgave af Sportsfiskeren er netop landet! Magasinet byder på en bred vifte af artikler om alt fra havfiskeri efter Nordsøens havkatte over karpefiskeri i landets søer og moser til laks og ørredfiskeri nord for polarcirklen.

På redaktionen vil vi gerne ønske dig en god og fiskerig sommer fyldt med eventyr og rekordfangster.

Stor torsk på 13 kilo til Havkonkurrence

De 2 glade gæstefiskere fra Team NO-Luck med konkurrencens største fisk - Skipper Kent Morel tog billedet af torsken på 13 kilo.Nordjydsk Småbådsklub (NJSK) har for tredje gang holdt den populære NJSK Havkonkurrence i weekenden den 21-22. maj 2017.

Sportsfiskeren #3

Endelig slog foråret igennem, og med det blev der for alvor skudt gang i fiskesæsonen. Samtidig er Sportsfiskeren #3 landet – og denne udgave afspejler, at foråret og forsommeren byder på et mangfoldigt fiskeri. Fra redaktionen skal der derfor lyde et stort knæk og bræk, samt god fornøjelse med magasinet.

Husk at du som medlem altid kan logge ind og læse magasinet online.

Første fladfisketur gav PR

”På trods af en kraftig vind begav “Bjarke, båden Helle og jeg”, os ud på vores første fladfisketur i 2017, turen gik til Havnsø, hvor vi kunne ligge lidt i læ for den kraftige vind fra sydøst. Alle de kendte blev testet, dog uden resultat.

Der var ingen fladfisk, så vi måtte prøve noget nyt og sejlede derfor ned til Stenværket lidt nord for Havnsø. Vi fiskede på et nyt sted imellem Stenværket og Campingpladsen.

Udgiv indhold