Fine fangster på familiefiskedagen

Hovedparten af de fremmødte juniorer stillede op til gruppefotografering med deres fine fangsterTre juniorpiger og 12 –drenge samt et tilsvarende antal voksne dyrkede familiefiskeriets glæder i det fineste forårsvejr, da ”Smoltene” fra juniorafdelingen i Trend Å Lystfiskeriforening indbød til Lystfiskeriets Dag sammen med ejer

Flot tilslutning til Lystfiskeriets Dag hos Sønderjysk Sportsfiskerforening

En time før lukketid taltes mere end 35 biler foran Sønderjysk Sportsfiskerforenings egen Put &  take vand, Dyringkær. Formanden Preben Nielsen var da også mere end glad for den store interesse for arrangementet, som trak mere end 97 registrede deltagere i løbet Fiskeriets Dag,

LYSTFISKERIETS DAG ved Dyringkær Put and Take i Haderslev

Søndag den 21. maj kan alle med en lystfisker gemt i maven prøve fiskeriet i Dyringkær Put and Take ganske gratis på LYSTFISKERIETS DAG mellem klokken 9.00 og 13.00.

Sønderjysk Sportsfiskerforening
er vært ved arrangementet, der afholdes ved Dyringkær Put And Take Sø på adressen Ribe Landevej 152, 6100 Haderslev (følg skiltene).

Sportsfiskerforeningen Aabenraa og Rødekro Fiskepark inviterer til Lystfiskeriets Dag

Søndag den 31. maj er der fiskedag for hele familien, hvor alle kan lære at fiske. Således også ved Rødekro Fiskepark, der sammen med Sportsfiskerforeningen Aabenraa inviterer til familiedag og børnekonkurrence. Der vil være hjælpere til alle nybegyndere, og fiskestænger kan lejes for 50,- kroner.

Knapt 100 børn til ”Put i Påsken”

I år var fjerde år, put&take-søer på Sjælland og Fishing Zealand arrangerede gratis fiskeri for børn i påsken.

Fishing Zealand lægger vægt på, at det er vigtigt at give børn mulighed for at stifte bekendtskab med lystfiskeri og natur. ”Derfor er vi glade og stolte af, at vi har haft godt og vel 90 børn på gratis fisketur i påsken”, fortæller Claus Eklundh, der var headmaster for arrangementerne.

Glade børn fik en fiskeoplevelse

Børnene var naturligvis stolte over deres fangsterI påskedagene stod Fishing Zealand bag fire arrangementer, hvor børn kunne fiske gratis i ørredsøer på Sjælland. Det ene arrangement fandt sted ved Ladegårdssøen ved Frederiksværk, hvor Ølsted og Frederiksværk Sportsfiskerforening havde sørget for friske fisk i søen.

Giv børnene en gratis fiskeoplevelse i påsken

Fishing Zealand stiller grej og guider til rådighed ved turene i påskenFishing Zealand inviterer i samarbejde med Iglekær Put & Take, Kaldredgård Put & Take og Ørsted Fisk & Golf traditionen tro børn på gratis fisketur i påsken. Her stilles alt lige fra fiskevand, fiskegrej og fiskeguider gratis til rådighed.

Fisk og fiskeburgere til Sune

Sune fik fanget godt med regnbueørreder på turenOnsdag den 24. august blev en helt speciel dag med mange oplevelser for Sune Kiær Laursen fra Randers.

Han havde nemlig fået en guidet tur med Gordon Henriksen i gave af sin farmor, og sammen med sin far var han taget hele vejen fra Randers til Ørsted Fisk & Golf syd for Køge.


Opfindsom odder

Viborg Sportsfiskerforening får opdrættet sine udsætningsfisk på lokale Skalmstrup Dambrug. Det har en odder fundet ud af og takket være et vildtkamera er det kommet en fin lille film ud af dens anstrengelser.

Læs selv de sjove kommentarer og se filmen via foreningens facebookside.

Populært Put & Take genåbner

Lørdag den 19. marts 2016 klokken 9.00 genåbner Harlev Put & Take efter mere end to års lukning.

Pr 1. februar 2016 overtog Mary Jane og Henrik Christensen sammen med sønnen Nicki Harlev Put & Take efter Kirsten Grann, som valgte at lukke stedet efter ægtefællens død i 2013.

Udgiv indhold