Gedder på gummi

Gummi i god kvalitet kunne lokke de forsigtige gedderDer blev afprøvet nye agn, Da Dennis BomBom var på tur til brakvandet i Stege Nor på Møn mandag den 20. marts.
På en dag, hvor gedderne var forsigtige, fik han masser af kontakter, og mange førte til hug og godt med action.

Stor gedde på egen jerkbait

Trods østenvind og kulde fik Johannes en flot gedde op til afkrogningJohannes Bang, der er manden bag de hjemmeproducerede geddeagn fra JB-baits, besøgte det syddanske brakvand lørdag den 4. marts. Det resulterede i en fin gedde på 106 cm og 8 kg, og den blev selvfølgelig taget på en af hans hjemmelavede jerkbaits.

Samme størrelse, samme sted - for 65 år siden

Harry Andersen som 12-13 årig med gedden på godt 10 kg, fanget i en mose ved Vissenbjerg.Som 12-13 årig fangede Harry Andersen en stor gedde i en mose ved Vissenbjerg, en gedde på godt 10 kg. Og lidt før jul gentog Harry Andersen, der i dag er 78 år,  præstationen: En gedde på 10,4 kg, 111 cm lang.

Fuldstændig samme sted, i samme mose.

Her er så storgedden fra Gudenå

Forleden berettede sportsfiskeren.dk om det spændende vinterfiskeri på Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforenings lange strækning af Gudenå.

Her nævnte vi bl.a. at årets hidtil største gedde blev fanget på flue den 29. januar af Jesper Soele. Det foregik på zone 4 og kæmpen vejede 12,2 kilo fordelt på 118 cm.

Tre gedder over én meter

Unge Mikkel Munk havde tilmeldt sig et kursus i dørgefiskeri efter vintergedder på Tange Sø arrangeret af Danmarks Sportsfiskerforbund.

Mikkel kom til at dele både med Kristian Pedersen og de havde Kasper Bach i både som guide og underviser.

Storgedde på langsom sild

Den store gedde huggede på en langsomt fisket sild helt nede ved bundenPå en vanskelig dag lykkedes det alligevel Kristian Storm Petersen at overliste en af de helt store gedder på Esrum Sø og dermed få en superstart på det nye fiskeår.


Søndag den 22. januar var han sejlet ud på søen i stille gråvejr, og det blev også en fiskemæssigt stille dag, indtil han fik overlistet den store gedde.

Store aborrer spiser skaller i Ryå

Christian Romanius Jakobsen med en af de store og stribet aborre fra Ryå i NordjyllandEt hold på 4 mand tog den 8. januar hul på årets første fisketur i 2017. De startede dagen med at fange skaller med et kastenet. Skallerne stod tæt for kun et kast og nettet var fyldt.

En sang fra de varme lande

Tag med Gordon på spændende fiskeri i FloridaTorsdag den 19. januar 2017, kl. 19.00-21.30 inviterer Roskilde og Omegns Lystfiskerklub (ROLK) til en foredragsaften med titlen ”En sang fra de varme lande”.

Det er Gordon Henriksen, der står for sangen og indholdet er rejseoplevelser fra varme og eksotiske himmelstrøg.

Vellykket testtur

Kristian havde held med teste fiskeriet på FuresøEfter mange ture til Esrum Sø i løbet af det sidste halve år valgte Kristian Storm Petersen i november at tage en testtur på Furesø til en afveksling.

Resultatet blev rigtig godt med mange gedder oppe til afkrogning. 
Turens største gedde målte et stykke over meteren.

Karpe-skønhed på 12,5 kg

Efter et par hurtige billeder genudsatte Jesper Eriksen karpen på 12,5 kg fra en lille sø.Jesper Eriksen fra Svendborg er karpefisker om en hals og kender nogle af de gode sydfynske søer med karper rigtig godt.

For et par måneder siden valgte han at besøge en lille sø, som indtil videre i år har givet ham to karper over 10 kg i år.

Udgiv indhold