Spækket søørred

Mads Gregersen med en sublim og gudesmuk søørred fra Gudenåsystemet.Søørredbestanden i de danske søer er de seneste år vokset markant. En af dem som har opdaget det er Mads Gregersen fra Horsens. For nylig fik han et synligt bevis på, at søørrederne stortrives ved at fange et pragteksemplar på knap 60 cm.

Vægtig dame

Den store gedde var resultatet af flere dages ihærdig indsatsKlaus Vestergaard, der er formand for Nive Å’s Lystfiskerforening, havde taget fri i den sidste uge af marts for at hellige sig jagten på de helt store gedder op mod fredningen.


Afslutning med manér

Kenneth Goldmark sluttede af med manér inden fredningenFredag den 31. marts var sidste udkald før geddernes fredning, og det benyttede Kenneth Goldmark fra København til en tur til Stege Nor sammen med gode venner fra Saltwaterpikefishing.


Gedder på gummi

Gummi i god kvalitet kunne lokke de forsigtige gedderDer blev afprøvet nye agn, Da Dennis BomBom var på tur til brakvandet i Stege Nor på Møn mandag den 20. marts.
På en dag, hvor gedderne var forsigtige, fik han masser af kontakter, og mange førte til hug og godt med action.

Stor gedde på egen jerkbait

Trods østenvind og kulde fik Johannes en flot gedde op til afkrogningJohannes Bang, der er manden bag de hjemmeproducerede geddeagn fra JB-baits, besøgte det syddanske brakvand lørdag den 4. marts. Det resulterede i en fin gedde på 106 cm og 8 kg, og den blev selvfølgelig taget på en af hans hjemmelavede jerkbaits.

Samme størrelse, samme sted - for 65 år siden

Harry Andersen som 12-13 årig med gedden på godt 10 kg, fanget i en mose ved Vissenbjerg.Som 12-13 årig fangede Harry Andersen en stor gedde i en mose ved Vissenbjerg, en gedde på godt 10 kg. Og lidt før jul gentog Harry Andersen, der i dag er 78 år,  præstationen: En gedde på 10,4 kg, 111 cm lang.

Fuldstændig samme sted, i samme mose.

Her er så storgedden fra Gudenå

Forleden berettede sportsfiskeren.dk om det spændende vinterfiskeri på Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforenings lange strækning af Gudenå.

Her nævnte vi bl.a. at årets hidtil største gedde blev fanget på flue den 29. januar af Jesper Soele. Det foregik på zone 4 og kæmpen vejede 12,2 kilo fordelt på 118 cm.

Tre gedder over én meter

Unge Mikkel Munk havde tilmeldt sig et kursus i dørgefiskeri efter vintergedder på Tange Sø arrangeret af Danmarks Sportsfiskerforbund.

Mikkel kom til at dele både med Kristian Pedersen og de havde Kasper Bach i både som guide og underviser.

Storgedde på langsom sild

Den store gedde huggede på en langsomt fisket sild helt nede ved bundenPå en vanskelig dag lykkedes det alligevel Kristian Storm Petersen at overliste en af de helt store gedder på Esrum Sø og dermed få en superstart på det nye fiskeår.


Søndag den 22. januar var han sejlet ud på søen i stille gråvejr, og det blev også en fiskemæssigt stille dag, indtil han fik overlistet den store gedde.

Store aborrer spiser skaller i Ryå

Christian Romanius Jakobsen med en af de store og stribet aborre fra Ryå i NordjyllandEt hold på 4 mand tog den 8. januar hul på årets første fisketur i 2017. De startede dagen med at fange skaller med et kastenet. Skallerne stod tæt for kun et kast og nettet var fyldt.

Udgiv indhold