Store aborrer spiser skaller i Ryå

Christian Romanius Jakobsen med en af de store og stribet aborre fra Ryå i NordjyllandEt hold på 4 mand tog den 8. januar hul på årets første fisketur i 2017. De startede dagen med at fange skaller med et kastenet. Skallerne stod tæt for kun et kast og nettet var fyldt.

En sang fra de varme lande

Tag med Gordon på spændende fiskeri i FloridaTorsdag den 19. januar 2017, kl. 19.00-21.30 inviterer Roskilde og Omegns Lystfiskerklub (ROLK) til en foredragsaften med titlen ”En sang fra de varme lande”.

Det er Gordon Henriksen, der står for sangen og indholdet er rejseoplevelser fra varme og eksotiske himmelstrøg.

Vellykket testtur

Kristian havde held med teste fiskeriet på FuresøEfter mange ture til Esrum Sø i løbet af det sidste halve år valgte Kristian Storm Petersen i november at tage en testtur på Furesø til en afveksling.

Resultatet blev rigtig godt med mange gedder oppe til afkrogning. 
Turens største gedde målte et stykke over meteren.

Karpe-skønhed på 12,5 kg

Efter et par hurtige billeder genudsatte Jesper Eriksen karpen på 12,5 kg fra en lille sø.Jesper Eriksen fra Svendborg er karpefisker om en hals og kender nogle af de gode sydfynske søer med karper rigtig godt.

For et par måneder siden valgte han at besøge en lille sø, som indtil videre i år har givet ham to karper over 10 kg i år.

De unge bruger gummi….!

Med formanden for Korsør Lystfiskerforening, Flemming Petersen i spidsen, trodsede 15 friske KLF’ere en kold, men meget smuk søndag morgen sidst i oktober.

Dagens fiskemæssige indhold stod på blandet fiskeri i Ellemosen, hvor også lodsejer og samarbejdspartner Kaj Johansen, mødte op.

Åben Å konkurrence i Køge

Tryggevælde Å er rammen om konkurrencen den 13. novemberSøndag den 13. november inviterer Køge Sportsfiskerforening og Aktiv Fritid i Køge alle lystfiskere til efterårskonkurrence i Tryggevælde Å.

Fisk, fang og fotografer

Tidligere vinder af fisk-foto-konkurrencen – med gedde på 108 cm.En noget anderledes fiskekonkurrence kan prøves søndag den 16. oktober. I al sin enkelhed går det ud på at fiske, fange en gedde og fotografere fangsten.

International Fiskekonkurrence i Kolding

For 46 år siden afholdt Kolding Sportsfiskerforening sin første Internationale Fiskekonkurrence.

Nu er det igen blevet tid til at få ny snøre på hjulet og hvæsse krogene, når konkurrencen atter løber af stablen fredag den 30. september til søndag den 2. oktober. Som altid er rammen om konkurrencen foreningens flotte klubhus,  Storhytten på adressen: Koldingvej 101, Vester Nebel, 6040 Egtved.

Sommerferie-kvalitets-tid

To knægte og en suderHvad skal man dog bruge den sidste sommerferie-kvalitets-tid til, inden skolen begynder igen? Det fandt de to juniorer fra Kalundborg Sportsfiskerforening, Christian og Markus ud af, for de to knægte nåede lige en sidste ferie-fisketur.

Lær at medefiske

Mange oplever at fange deres første fisk ved medekurserne i KøgeKøge Mede Team har haft stor succes med at afholde medekurser ved Tryggevælde Å, og søndag den 11. september går det løs igen.

Kurserne har tiltrukket rigtig mange børn og ledsagende voksne fra lokalområdet, og Claus Foss fra medeteamet står sammen med en større flok instruktører klar til at hjælpe med både grej, agn og vejledning.

Udgiv indhold