”Fy Fan! Den är ju Skitstor!”

Sveriges mest populære livsstilsprogram Fiske-Feber har været på Fyn for at fiske havørreder.

Værten Claes ”Svartzonker” Claesson kendes af mange som en alsidig sportsfisker, og han havde inviteret en særlig gæst med til Fyn: Agneta Sjödin er hele Sveriges TV-darling – og desuden en fuldkommen uerfaren (havørred-) fisker.

Vinderfisk og ny PR

Mikes havørred var både ny PR og vinderfisk i Snurrebasse-cuppenFredag den 15. september var Mike Alstrøm sammen med en kammerat taget til Østfalster tidligt om morgenen for at fiske efter havørred.

Efter tre timers fiskeri og flere fisk på land kom de til en af Mikes foretrukne pladser, men han lod lige sin makker prøve først, mens han fik en smøg.

Gotland 2017

En glad Christian Rhode fremviser sin fine fangstÅrets første liniefagstur gik i år til den store, fiskerige svenske ø, Gotland, hvor eleverne fra fiskelinien skulle prøve kræfter med øens havørreder, fortæller Jacob Madsen, der er lærer på Naturefterskolen i Aalestrup.

Stor kystørred fra Stevns

En smuttur til Stevns gav Lasse en ny havørred-PRDa Lasse Lyng, der til daglig er bosat i Oslo, var hjemme i Danmark på et kort besøg, lagde han vejen forbi Hunters House, hvor han talte med sin gode ven Mikkel Poppelhøj. Han foreslog ham at tage til Stevns for at fiske, for der var rigtig gode chancer netop nu.

Masser af havbars på vestkysten

Jari med en smuk og stor havbars fra vestkysten Fiskeriet efter den stærke havbars er rigtig godt på den jyske vestkyst. Der er flere meldinger om fangst af denne sensommer gæst. En af dem som har haft stor succes er Jari. På bare 3 fisketurer er det blevet til 31 bars, hvoraf 13 var over mindstemålet på 42 cm.

Røg over Herslev Strand

Keld havde medbragt alle ingredienserne til et perfekt måltidLørdag den 9. september havde Lejre Kommune inviteret alle til arrangementet ”Røg over Herslev Strand”. Her var der om formiddagen instruktion i lystfiskeri og efterfølgende fisketur ud for Boserup Skov. Bagefter blev der røget fisk – og hele arrangementet var gratis.

Flere store havørreder til Christian

Christian genudsatte havørreden på 5,4 kgI starten af juli fangede Christian Cruckov Andersen fra Rødvig en flot havørred på 6,2 kg ved Stevns, bare se her, men dermed var det bestemt ikke slut med store Stevnsfisk til Christian.

Fiskeguide for Roskilde Kommune

Roskilde Kommune og Fishing Zealand har lavet en fin folder om fiskemulighederne i kommunenEt samarbejde mellem Roskilde Kommune og Fishing Zealand har nu resulteret i en ny folder, der fortæller detaljeret om fiskemulighederne i kommunen.

En dag værd at huske

Allan fik endelig indfriet sit mål om at fange en blank havørred på 5 kg fra kystenDet blev en mindeværdig dag for Allan Overgaard fra København, da han lagde vejen forbi Stevns om morgenen onsdag den 30. august. Han havde nemlig længe haft som mål at fange en havørred på 5 kg eller mere, og det lykkedes endelig denne morgen.

Isefjordsfangster

Overalt i Isefjorden er der henover sommeren blevet fanget mange makrel. De lystfiskere, der har fisket fra Munkholmbroen i syd og i nord ved Skansehage, har fanget hundredvis af makreller. Begge steder er top-lokaliteter og bestemt et besøg værd. Mellem makrellerne er der også fanget hornfisk. Fra båd er der ligeledes fanget et hav af makreller.

Udgiv indhold