Drømmefisken fra Isefjorden

Den havørred, Jens Grønlund fra København, fangede på flue i weekenden, i den nordvestlige del af Isefjorden, overgår selv de mest optimistiske kystfiskeres sødeste og ikke mindst, vildeste drømme. Det var en kæmpe!

Den blev ikke vejet, men med sine 98 cm er der tale om én af de største fluefangede havørreder, fanget på kysten i Danmark.

Alsiske Kystfiskeres Forårskonkurrence 3.-5.marts

Foreningen Alsiske Kystfiskere indbyder alle til deres Forårskonkurrence, men da der kun sælges et begrænset antal deltagerkort i de lokale grejbutikker, skal man nok ikke vente alt for længe, hvis man vil have chance for at vinde 1. præmien på 4000,- for største havørred, 1000,- for største regnbueørred og 800,- for største torsk. Prisen for et deltagerkort er 100,- for seniorer og 50,- for juniorfiskere.

Kystgedde og storørred

Ole Rådhedes OLR-woblere kan også fange gedderEfter 14 dage med influenza var det i stedet fiskefeber, der havde ramt Ole Rådhede og lokket ham med på kysten ved Stevns lørdag den 18. februar sammen med sin makker Jan.


Fremme ved pladsen kunne de se, at vandstanden var 40-50 cm under normalen, men alligevel gik der ikke længe, inden de havde kontakt med de første fisk.

God kompensation for tabt storørred

To flotte fisk fra en god dag på Stevns.Det blev en fantastisk kysttur til Stevns for Alan Lund Garner fra Vallensbæk, da han fiskede ved klinten lørdag den 18. februar sammen med sin kammerat Carsten.


Først var Alan godt på vej til at forbedre sin personlige rekord, da en stor havørred huggede på hans wobler. Efter 3-4 minutter var den kun 10 meter fra land og fremviste et imponerende haleror, men desværre stak den af med wobleren.


Fantastisk debut på Stevns

Det var Olivers første havørred over mindstemåletDet var deres første tur til Stevns, da Claus Wesselhoff Petersen og Oliver Bjerre besøgte klintekysten fredag den 17. februar. For Claus blev det en ren nultur, men det gjorde ikke så meget.

Bornholm levere sølvet

Fiskeriet på øen har været lidt op og ned den sidste tid, men et vejrskifte er aldrig helt forkert og kan ret så ofte give pote!

Gode dage ved Stevns

Ramazan har et godt tag på de sølvblanke ved StevnsRamazan Cetin fra København benytter enhver ledig time til at komme ud til kysten i sin jagt på de sølvblanke havørreder, og onsdag den 15. februar var chancen der.

Dagen bød på flot vintervejr ved Stevns Klint, og resultatet var otte havørreder oppe til afkrogning. Dagens største målte 47 cm.


Spørgeskemaundersøgelse om lystfiskerturisme

Fishing Zealand er partner i det EU-støttede projekt CATCH, der omhandler bæredygtig lystfiskerturisme omkring Østersøen. I den forbindelse er der lavet en spørgeskemaundersøgelse, der skal undersøge hvilke kriterier lystfiskere lægger vægt på, når de vælger fiskedestination. 

Bliv klar til forårsfiskeriet

Keld Juul Michaelsen deler ud af sine erfaringer ved foredraget den 28. februar i Hundested- Hvis du som jeg er vild med sølvtøj, så få tips og tricks denne aften, så du kommer videre i jagten på den fantastiske havørred og bliver klar til forårsfiskeriet, sådan lyder opfordringen fra Keld Juul Michaelsen, der er Fishing Zealand guide og står for et foredrag på Halsnæs Bryghus i Hundested.

Flot debut på Stevns

Da Bobbi endelig kom over mindstemålet, skete det med manérPå sin allerførste kysttur til Stevns lykkedes det Bobbi Leth fra København at fange sin første havørred over mindstemålet, og man må sige, at det skete med manér.
Han var sammen med nogle venner på Stevns lørdag den 4. februar og fik turens eneste fisk, der huggede på en Snurrebasse str. 2.

Udgiv indhold