Kulde gav ørredkonkurrence vanskelige forhold

Jagt- og Fiskerimagasinet, Aarhus havde i weekenden deres første forsøg med en større konkurrence, Havørred Djursland. Men det blev en svær weekend for deltagerne i ifølge kontaktpersonen fra Jagt- og Fiskerimagasinet, Mikael Lindbirk Mølgaard Olsen, der fortæller om konkurrencens forløb:

Far-og-søn-fiskeri

I starten af marts tog Peter M. Holmgren sig tid til lidt far-søn kvalitets-tid. Derfor tog han og sønnen Daniel på fisketur efter havørred i Isefjorden.

Første plads gav ikke noget, men Daniel fik her genopfrisket teknikken med bombarda og flue fra sidste vinter, hvor han fangede sin første havørred netop på bombarda. Desværre var havørreden sidste år under mindstemålet, så Daniel ville jo gerne….-fange en større!

Stor vinderfisk ved venskabelig dyst

Allan Westphal fangede den imponerende vinderfisk på 8,5 kgFiskeklubberne Spinfluen i Faxe og Lejfi på Fyn sætter to gange om året hinanden stævne for at afvikle en hyggelig og venskabelig dyst på kystfiskeri.

Norsk fiskeeventyr på Møn

Det er den unikke natur og det gode fiskeri, der lokker Ole Martin Gilbu sydpåOle Martin Gilbu fra Norge har gennem flere år jævnligt besøgt Møn for at fiske efter havørred.

Dansk Mesterskab Open i Pighvarfiskeri igen i år

Efter succes i 2016 afholders igen 6. maj den store pighvarkonkurrence ved Vejers Strand. Konkurrencen er et DM Open i pighvar, hvorfor alle fra både Danmark og udland er velkomne til at komme og deltage i den store konkurrence.

Der vil blive præmier for mere end 15000.- og blive uddelt præmier til de 3 største pighvar og flest pighvar. Desuden vil der også blive præmie for største anden art fladfisk på dagen, samt præmierækker til børnene, der deltager.

Blank sidegevinst

Rart med en blank sidegevinst, når gedderne ikke er i stødetGedderne var meget forsigtige, da Stephan Kyhl Østergaard fra København fiskede sammen med en kammerat på brakvandet ved Møn. Turen gav kun to gedder i båden, så det var en velkommen sidegevinst, der kom ombord.


Ugen før havde en af hans kammerater fået en havørred i samme område, så Stephan forsøgte sig med den mindste Westin Swim, der var i æsken.

Sportsfiskerforeningen ALS afholder FISKEWEEKEND - med favoralbelt tilbud til nye medlemmer

Så er foråret lige på trapperne og Sportsfiskerforeningen ALS indbyder igen til deres store fiskekonkurrence FISKEWEEKEND i dagene 7. til 9. april.

Tilbud til nye medlemmer

Kystlaks på mindst 7 kg

Meget flottere og blankere findes de ikke. Søren Rasmussen med havørreden på 92 cm fra Thurødæmningen.Søren Rasmussen fra Svendborg var i tirsdags taget en tur til Thurødæmningen for at fiske.

- Jeg ankom lige da det begyndte at lysne. Jeg havde vel taget 18-20 kast med min 18 grams blå Fynbo-wobler, da hugget kom, fortæller Søren Rasmussen, og fortsætter:

Årets anden tur gav fangst

- En frisk og fin tur - med fangst af havørred på 57 cm, fortæller Preben Have.Fangst-chancerne er jo lidt ujævne i det tidlige forår. For Preben Have, Simmerbølle på Langeland, var der fisk på land ved årets tur nr. 2 i februar.

Bornholmsk Firmadyst

Bor og arbejder man på solskinsøen så har de fleste også en relation til lystfiskeri, for en bekendt eller kollega er ofte en ligesindet i den her hobby. Det har nu været en tradition i mange år at afholde firmadyst på øen og som altid er det Bornholms Sportfiskerforening samt deres junior afdeling Laxene som står for arrangementet.

Udgiv indhold