Fisk på sidste og første plads

Gorm blev belønnet for en ihærdig indsats på to kolde vinterdageSidste weekend bød på koldt vintervejr, men det afholdt ikke Gorm Andersen fra at tilbringe både lørdag og søndag ude ved de nordsjællandske kyster.


Lørdag var han sammen med et par kammerater rundt på flere pladser, uden der skete noget.

Stor havørred på fladfisketackle

Den store havørred huggede på et fladfisketackleTacklet var tiltænkt fladfiskene, men de mange perler og spinnerblade virkede også tillokkende på en stor havørred, da Micki Melander fiskede ved Københavns Nordhavn fredag den 13. januar.


20 års fiskejubilæum på Ærø

Ina og Wolf Michael Hempler fra Nordtyskland har igen – denne gang for 20. gang – tilbragt en vinteruge med kystfiskeri på Ærø, hvor de oplevede et ”meget afvekslende vejrforhold!”, som de underdrevet karakteriserede opholdet.

Udover nogle farvede ørreder gav det dog også flere blanke grønlændere på den smukke ø midt i Lillebælt, skriver Ina og Wolf, der vedhæftede flere fine fangstfotos i deres mail til Sportsfiskeren.

Mød manden bag Havørredens hemmeligheder

Mød manden bag kameraet, Niels VestergaardTorsdag den 9. februar kan man møde Niels Vestergaard, der er manden bag videoserien Havørredens hemmeligheder, ved et arrangement på restaurant Store Børn på Roskilde Havn.


Bornholmsk sølv i andet forsøg

Janus Hjort Hansen er en af de lystfisker som gæster øen prøver lykken lige nu. Forholdene var dog ikke lige så lette for ja, vintervejret har jo også indfundet sig på øen.

Så det var nogle kolde timer derude og med to mistede fisk får man nu heller ikke lige varmen ude i det kolde vand, men næste dag skulle det hele vende sig til det bedre og ude i kastet huggede en af de gode som vi plejer at sige og efter en god fight kunne Janus få havørreden sikkert i nettet. 

Ny PR fra Stevns

Turen gav kun en fisk, men hvilken!Det var med forventning om god vind og store bølger, at Lucas Lund Msiska sammen med en kammerat tog til Stevns Klint lørdag den 7. januar, men det viste sig at vandet var helt fladt. Det forhindrede dog ikke Lucas i at fange en stor havørred, som samtidig var ny personlig rekord for ham.

Forsinket julesølv

Efter julemiddagen, slik og familiehygge indenfor vil man også gerne lige ud og mærke havet igen og ikke mindst lidt nap i den anden ende af stangen. En af dem som lige benyttede sig af muligheden mellen de mange blæsevejr er Søren Berthelsen fra Nexø som lige fik fralistet det lokale spot syd for Nexø, også kaldet Skansen, et par flotte sløvtorpedoer.

Mange fangster midt i storbyen

Marius fangede dagens største torsk og vandt et fiskehjulDe centrale dele af Københavns Havn lagde torsdag den 29. december bolværk til et vellykket arrangement, hvor alle kunne deltage i en fiskekonkurrence og samtidig få øjnene op for de fiskemuligheder, der er i havnen.

Over mindstemålet med manér

Det skete med maner, da Casper endelig fik sin første fluefangede havørred over mindstemåletAt fange en havørred over mindstemålet på flue fra kysten har været et mål for Casper Kenny Lundqvist i 2016, og her hvor året er ved at rinde ud, lykkedes det i den grad endelig for ham.

Hurtig gevinst på Stevns

Ørreden huggede allerede i tredje kastDa Christoffer Clausen fra København fiskede på Stevns søndag den 18. december, var der hurtig gevinst.

Udgiv indhold