Kolde gevinster på Øresund

Dagens første hug var en torsk på et par kiloMed udsigt til stille vand på Øresund fredag den 6. januar havde Anders Larsen fra Ølstykke fået overbevist sin chef om, at han skulle holde en fridag, så han kunne komme ud med sin kajak. Hensigten var at se, om han kunne få fuldt hus på den nye torskekvote med fem torsk pr. dag.

Da han kom ud på vandet kl. 12 var der fem minusgrader, stille vejr og rigtig god sigt helt til Sverige.

Flot havørred ad omveje

En fin trøstpræmie, når det nu ikke blev til Bonoto i denne omgang for Steen ThamsDa Steen Thams sammen med sin makker Jesper lagde afsted fra Amager om formiddagen tirsdag den 30. august, var kursen sat mod den svenske vestkyst omkring Varberg, hvor de fra deres pontonbåde ville satse på at fange tunarten Bonoto eller rygstribet Pelamide.


Foredragsrække fortsætter i 2016

Der er både fisk på menuen og på programmet, når Roskilde og Omegns Lystfiskerklub (ROLK) og Fishing Zealand fortsætter deres samarbejde med tre spændende foredrag i de første måneder af 2016. Stedet er Restaurant Store Børs i Roskilde, der sørger for en lækker fiskeanretning, inden foredragene går i gang.
 


Kajak Camp på makrelfestival

Er du kajakfisker, så saml alle dine kajak-buddies til dette års makrelfestival på Sjællands Odde i weekenden den 14. – 16. August. Dette år lægger op til perfekte forhold for kajakfiskeren. Vejret ser godt ud, så forudsætningerne for en vanvittig hyggelig weekend er allerede langt for dagen.

Rekordgedde på 21,1 kilo

Finn Sloth med den store gedde på 125,5 centimeter.Søndag den 22. februar vil blive en dag, som kajakfiskeren Finn Sloth Hansen sent vil glemme. Under fiskeri med kunstagn fra sin kajak fik han nemlig et alvorligt hug. Læs her, hvad Finn selv skriver om en uforglemmelig fiskedag.

Drømmenes dag

Heldige omstændigheder gav nytårstorsk

Det var et sammenfald af heldige omstændigheder, der gjorde det muligt for Tim Jensen fra Marbjerg at fange fem fine torsk fra sin kajak, da han var på Øresund fredag den 26. december.

Expedition "Den gamle mand og havet"

Søndag aften den 13. juli vises der et fantastisk fiske-eventyr på TV2.

Grov søørred fra Glenstrup Sø

Søørred fanget under geddefiskeri fra en kajak af Johnny Jørgensen.Det er efterhånden sjældent, at der fanges store søørreder i Glenstrup Sø.

Sportsfiskeren i marts

Nu har marts-udgaven af Sportsfiskeren været i trykken og er på vej til dig. Bladet ligger klar til forsendelse hos Post Danmark senest den 27. februar.

Kajak fisketur, Sønderjylland

Slivsø er Sønderjyllands tredje største sø, som har en stor bestand af store gedder og aborrer. I søen fanges der også ørreder, da søen løber i lillebælt via Hoptrup Å. På dagen vil der være fokus på søens "hotspots", hvor fiskeriet vil være tilrettet gedder og aborrer. Alle over 18 år kan deltage.

Dato: 
10 Maj, 2014 - 09:00 - 17:00
Sted: 
Vi mødes kl. 9.00 på "P-Pladsen", Bræåvej, 6100 Haderslev.
Udgiv indhold