God dag på sundet

Nikolaj og hans kæreste Eglé fik nogle fine torsk med hjem fra ØresundAndreas Peter Rasmussen fra fiskeprogrammet Modhug var tirsdag den 10. januar ude og fiske på Øresund med turbåden Fyrholm på en tur arrangeret af Garmin Danmark.

Vellykket torskefestival

Kenn Holm fangede dagens største torsk på 16,8 kgSøndag den 8. januar afviklede Sport Dres sin årlige Torskefestival på Øresund, og resultatet med over 200 fisk til indvejning var rigtig godt på en dag med stille, diset vejr.


Nytårstorsken reddet

Lige pludselig var der masser af torsk. Bjarne Nielsen med torsken på 12,1 kg - turens største - fra Nordsøen.

Det har i lang

To store laks, en kæmpe rødspætte og to vægtige skrubber

Laksen på 14,5 kg fangede John Holst ved Møn.Her hvor fiskeåret 2016 snerper til, begynder der for alvor at blive kamp om præmierne i Fyns Amts Avis' fiskekonkurrence.

John Holst, Vindeby Vinkelvej 10 på Tåsinge, plejer at blande sig i dysten. Ligeså i år. I denne uge har han tilmeldt i alt fem fangster til konkurrencen: To store laks, en kæmpe rødspætte og to vægtige skrubber.

Stor spætte fra sundet

Udover 23 andre fladfisk fangede Erik Krelskov denne rødspætte på 1,43 kg i Svendborgsund.Det er nogle alvorligt store fladfisk, der bliver fanget i Svendborgsund i disse år.

Seneste melding kommer fra Erik Krelskov, Fyrrevang 9 i Vindeby på Tåsinge. Den 28. august var han en tur på Svendborgsund, og det gav fangst.

Masser af sild

Der var masser af sild, da afsnittet om sildefiskeri skulle i kassenI sidste uge var Gordon Henriksen og Niels Vestergaard igen på Øresund for at lave endnu et afsnit af Fiskeguiden.

Denne gang gjaldt det sildefiskeri, og ikke helt overraskende blev der fanget masser af fisk.


Optagelserne foregik ombord på turbåden Arresø med skipper Karsten Kure ved roret.

Torsk mellem sildene

Der bliver fanget flotte torsk mellem sildene i ØresundDer er masser af sild i Øresund lige nu, og mellem sildene svømmer torskene rundt og tager for sig af retterne. Det giver godt med torsk, hvis man ellers bruger den rigtige teknik.

Onsdag den 9. november var en af de dage, hvor mange af kunderne på Elida Fishings både havde heldet med sig.

Torsk på gummijigs

Fiskeri med gummijigs giver Gordon gode fangster på ØresundGordon Henriksen fra Fishing Zealand var onsdag den 9. november på Øresund sammen med Anders Nicander fra Fiskejournalen i Sverige.

Han skulle lave en artikel om fiskeriet på Øresund, om Fishing Zealand og om Gordons fiskeri med gummijigs. 


Alsidigt fiskeri på Øresund

Fladfisketurene på Jaws har givet rigtig store rødspætterPå Øresund oplever turbådene alsidigt fiskeri her i det sene efterår. Juventus, der sejler fra Helsingør, melder om godt med sild og torsk i øjeblikket.

Torskene fanges oppe i vandet ved sildene. Største i sidste weekend var på 7,9 kg. Fladfisketurene har budt på både rigtig gode og mindre gode dage, alt efter vind og strøm.

Fiskede efter sild - fangede havørred

 Søren Rasmussen med havørreden, som han fangede under sildefiskeri ved værftet.Det går jo ikke altid, som de kloge fiskeri-eksperter prædiker - heldigvis. En stor havørred på en 100 grams pirk under sildefiskeri i Svendborgsund... Nej vel.

Udgiv indhold