Drømmefisken fra Isefjorden

Den havørred, Jens Grønlund fra København, fangede på flue i weekenden, i den nordvestlige del af Isefjorden, overgår selv de mest optimistiske kystfiskeres sødeste og ikke mindst, vildeste drømme. Det var en kæmpe!

Den blev ikke vejet, men med sine 98 cm er der tale om én af de største fluefangede havørreder, fanget på kysten i Danmark.

Kystgedde og storørred

Ole Rådhedes OLR-woblere kan også fange gedderEfter 14 dage med influenza var det i stedet fiskefeber, der havde ramt Ole Rådhede og lokket ham med på kysten ved Stevns lørdag den 18. februar sammen med sin makker Jan.


Fremme ved pladsen kunne de se, at vandstanden var 40-50 cm under normalen, men alligevel gik der ikke længe, inden de havde kontakt med de første fisk.

Her er så storgedden fra Gudenå

Forleden berettede sportsfiskeren.dk om det spændende vinterfiskeri på Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforenings lange strækning af Gudenå.

Her nævnte vi bl.a. at årets hidtil største gedde blev fanget på flue den 29. januar af Jesper Soele. Det foregik på zone 4 og kæmpen vejede 12,2 kilo fordelt på 118 cm.

Bliv klar til forårsfiskeriet

Keld Juul Michaelsen deler ud af sine erfaringer ved foredraget den 28. februar i Hundested- Hvis du som jeg er vild med sølvtøj, så få tips og tricks denne aften, så du kommer videre i jagten på den fantastiske havørred og bliver klar til forårsfiskeriet, sådan lyder opfordringen fra Keld Juul Michaelsen, der er Fishing Zealand guide og står for et foredrag på Halsnæs Bryghus i Hundested.

Godt geddefiskeri i Gudenå

Husk at alle gedder skal rapporteres på foreningens hjemmeside uanset om de genudsættes eller ejVinterens geddefiskeri på Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforenings strækning af Gudenå fra Tange og ned til Nybro er kommet godt i gang siden premieren den 16. januar.

Fynsk ”Seatrout battle” fortsætter

”Sea Trout Battle om Fyn” går ind i sin anden sæson.

Filmmanden Niels Vestergaard har tidligere lanceret film med Claus Eriksen og Thomas Hansen, der kæmper om at fange de fleste og de største havørreder.

Nu kommer filmene fra anden sæson, hvor ”kampen” går over fire dage. Filmen om 1. dag udkommer 1. februar, og om 2. dag den 15. februar. De næste to følger i marts.

Overspringere fra Lindenborg Å

En smuk blank og stærk havørred på 2,8 kilo fanget af Rasmus Hasselbalch på flue.Lindenborg Å leverer varen, fortæller en paveglad og -stolt, Rasmus Hasselbalch fra Aalborg.

Kom og bind en flue

Alle og enhver kan - ganske gratis - deltage i Svendborg Sportsfiskerforenings Fluebinder Workshop.

Mandage og tirsdage i januar, februar og marts vil foreningens klubhus være åbent for alle, der kunne tænke sig at binde fluer.

Glo-premiere og fiske-premiere

Der var kun 5 parkerede biler at se langs den nedre del af Trend Å, da jeg i mandags kørte til glo-premiere sidst på formiddagen. Højtryksvejr med hård nattefrost som optakt til en solrig dag afholdt mange fra at tage en fridag og det var stort set kun pensionister, som troppede op i klubhuset midt på dagen til en hyggesnak og en tallerkenfuld  af Leon Madsens varme suppe med boller.
 

Bliv laksefluefisker på en uge ved Gaula

Gaula-kurset behøver næppe nærmere præsentation. Det er det ældste, bedste og mest velrenommerede af sin art i Skandinavien og tilmed det billigste - og dermed den korteste genvej til at lære kunsten at fiske efter laks med tohånds fluegrej.

Det sker i uge 33, hvor de fleste laks er trukket op i elven. To kilometer af Gaulas bedste og mest naturskønne fluevand med fristende og udfordrende pools står eksklusivt til rådighed for deltagerne.

Udgiv indhold