Grønlænder sprang selv på land

Grønlændere elsker SpejlægSidst i februar kom der endelig spandevis af regn efter en tør og mild vinter og i kombination med en solid vestenkuling trak der mange grønlændere op i Trend Å.

Sportsfiskerforeningen ALS afholder FISKEWEEKEND - med favoralbelt tilbud til nye medlemmer

Så er foråret lige på trapperne og Sportsfiskerforeningen ALS indbyder igen til deres store fiskekonkurrence FISKEWEEKEND i dagene 7. til 9. april.

Tilbud til nye medlemmer

Kenneth gjorde det igen

Kenneth har et særligt tag på de store StevnsørrederFor tredje gang på lige så mange år lykkedes det Kenneth Larsen fra Køge at fange en rigtig stor havørred på kysten ved Stevns.

Sammen med sin kammerat Michael var han klar ude ved vandet kl. 5.30 i det allerførste morgenlys søndag den 19. marts. 


Ørred på 10 kg på klasse 4 stang

Trods den lette fluestang fik Jonas sin 10 kg tunge ørred på land.Sammen med syv andre var Jonas Kærlin fra København taget på tur til Sverige tirsdag den 14. marts.

Målet var ørredsøen i Bondemölla, og her kom de til at opleve et fint fiskeri efter store regnbueørreder.
Resultatet blev 22 fisk, hvor syv var over 5 kg og fire var over 7 kg.

Vestjyllands smukkeste fjordkonkurrence

Tidligere vindere og fangere til Thylands Fjordcup i LimfjordenDen 1. og 2. april afholder Thylands Lystfiskerforening for tredje gang Thylands Fjordcup og det er for alle.

Forår og flot fisk

Allan fik en flot ørred på 4,4 kg på årets første forårsdagAllan Overgaard fra København var lørdag den 11. marts taget på kysttur til Stevns sammen med sin kammerat Michael Zinn. Efter de uden held havde prøvet et par pladser, var de egentlig på vej hjemover.

Fine film fra Skjern og Karup Å

I efteråret 2016 fik de to gutter, Nikolaj Korsholm og Peter Andreas Christensen, en opgave om at producere to film fra henholdvist Karup og Skjern Å.

De to film skal vise den fantastiske natur, vi har lige ude foran vores dør, samt det fantastiske fiskeri vi har fået opbygget i Danmark takket være ildsjæle, der brænder for lystfiskeriet og fiskene  i vore vandløb, fortæller Nikolaj Korsholm, der i øvrigt også er en erfaren instruktør i Danmarks Sportsfiskerforbund.Generalforsamling i HOF

Storå blev i 2016 Danmarks mest produktive laksevandHolstebro og Omegns Fiskeriforening, i daglig tale kendt som HOF, der er den ubestridte storebror blandt Storås foreninger og konsortier, afholdt generalforsamling i slutningen af februar.

Største på knap 3 kg i Odense

Tonni Mikkelsen med havørreden på lige knap 3 kg, som gav førstepræmien ved Odense-premierefiskeriet.Mange deltagere, bedste vejr i mange år, men ikke så mange fisk.

Sådan kan den korte konklusion på resultatet af premierefiskeriet i Odense Å og Inderfjord lørdag den 4. marts være.

Tysker fangede stor havørred på Møn

Det er de danske kyster på Møn og Fyn, der lokker, når Ole Wiechmann og Martin Haacker fra Tyskland fisker efter havørred på kysten, og i den forløbne uge har de fisket på Møn, som de regner for den bedste plads i Danmark.


Her har de fået mange mindre fisk og en enkelt, som skilte sig markant ud fra de øvrige. Den huggede torsdag, da de kastede til en anden fisk, som de havde set tæt ved land. Kun tre meter fra land på 40-50 cm vand sad Martins lille rejeflue pludselig fast.

Udgiv indhold