Laks på 19 kilo fra Skjern Å

I mandags gik Erling Pedersen og hyggede sig med sit fluegrej, da han krogede en laks af usædvanlige dimensioner – selv efter vestjyske forhold.

Det foregik ved Skjern Å på Borris-stykket opstrøms Borriskrog Bro og da kæmpen omsider var på land viste vægten 19 kilo og målebåndet 114 cm.

Det er den største danske å-laks, der er fanget denne sæson.


 

Fed fluefanget Limfjordsørred

Den eneste havørred som Steffen tog med hjem var den velnærede og smukke limfjordørred på 3,35 kilo. Alle andre fik lov at svømme videre.Fredag den 14. april var Steffen Winblad ude at lufte sin fluestang i Limfjorden. Han fiskede i den sydvestlige del af Limfjorden - Sydthy.

DM i fluekast på Ledreborg Slot

DM i fluekast vil i år blive afviklet på Sjælland, Ledreborg Slot lørdag d. 27 maj 2017. Det sker i forbindelse med Ledreborgs store livsstilsmesse, og vi håber som arrangører, at messen vil kunne åbne øjnene for sporten blandt flere og måske skabe større publikumsinteresse.

Fantastisk time på Møn

Ole fik tre havørreder over 3 kg indenfor én timeDa Ole Martin Gilbu fra Norge besøgte Møn i marts sammen med nogle fiskekammerater, oplevede de fint fiskeri, så Ole var ivrig efter at komme tilbage igen. Resultatet blev, at han fik overtalt familien til at tage med på påskeferie på Møn, så Skærtorsdag var han tilbage på pladserne.
De første dage bød på meget vind og svære forhold, så det gav ikke mange fisk.

Tysk fisketurist gjorde det igen

Igen i år var heldet med Andreas Jendrichowski på Nordlangeland. Denne gang med en havørred på 4,1 kg og 73 cm.Med en stor havørred fra Nordlangeland snuppede den tyske fisketurist Andreas Jendrichowski sidste år en af præmierne i Fyns Amts Avis' fiskekonkurrence. Det gør han nok igen i år.

Bedste laksestart i Gudenå nogensinde

Her en lille up-date på det fremragende laksefiskeri vi har oplevet på Bjerringbro-foreningens (BSFs) vand igennem forårssæsonen, skriver formand Jon Rose.

Vi har haft en start på laksefiskeriet, der ikke er set før på BSFs vand. Indtil den 4. april er der registreret 69 stk. blanke opgangslaks. Fine fisk uden garnskader med en gennemsnitsvægt på 8,0 kg.

Tag med til himmelske Helge Å

Danmarks Sportsfiskerforbund og Instruktørerne inviterer i pinsedagene d. 2.-5. juni på tur til den fabelagtige Helge Å i Sydsverige. Åen byder på et fantastisk fluefiskeri efter smukke ørreder. Flueskolen, som kurset hedder, er for dig mellem 14 og 20 år, og på turen vil to af vores dygtige instruktører sørge for god stemning, ørreder på krogen og ikke mindst hjælpe dig med at blive en bedre fluefisker.

Sportsfiskeren #2 lander i påsken

Laksepremieren står for døren, kysten er begyndt at vågne op og pighvarren søger netop nu ind på det lave vand. Sportsfiskeren #2 er fyldt med lækkert læsestof om forårets mange fiskemuligheder.

God fornøjelse!

Husk at du som medlem altid kan logge ind og læse magasinet online.  

Fisk til alle kursister

Rune sluttede kurset af med at lande en fin ørred på 65 cmRune Westphal havde inviteret til kursus på Møn i dagene fra søndag den 26. marts til fredag den 31. marts. Overskriften var ”Sådan fanger du kystens kæmper”, og selv om det ikke lykkedes at finde nogle af de helt store, lykkedes det alligevel at fange fire havørreder over 60 cm.

Fangede vinderfisken på Møn

Årets vinder Mihai Trif Nicodim  skal nu en tur til KenyaDen store kystkonkurrence Kystcup 2017 fandt sin afgørelse søndag den 2. april. Efter to fiskedage blev Mihai Trif Nicodim kåret som vinder og modtog førstepræmien, der var et gavekort på en fiskerejse til Kenya med Atlantik Travel. Mihai indvejede en havørred på 70 cm og 4 kg, som blev fanget på flue på Møn.

Udgiv indhold