God dag på sundet

Nikolaj og hans kæreste Eglé fik nogle fine torsk med hjem fra ØresundAndreas Peter Rasmussen fra fiskeprogrammet Modhug var tirsdag den 10. januar ude og fiske på Øresund med turbåden Fyrholm på en tur arrangeret af Garmin Danmark.

Vellykket torskefestival

Kenn Holm fangede dagens største torsk på 16,8 kgSøndag den 8. januar afviklede Sport Dres sin årlige Torskefestival på Øresund, og resultatet med over 200 fisk til indvejning var rigtig godt på en dag med stille, diset vejr.


Kolde gevinster på Øresund

Dagens første hug var en torsk på et par kiloMed udsigt til stille vand på Øresund fredag den 6. januar havde Anders Larsen fra Ølstykke fået overbevist sin chef om, at han skulle holde en fridag, så han kunne komme ud med sin kajak. Hensigten var at se, om han kunne få fuldt hus på den nye torskekvote med fem torsk pr. dag.

Da han kom ud på vandet kl. 12 var der fem minusgrader, stille vejr og rigtig god sigt helt til Sverige.

Mange fangster midt i storbyen

Marius fangede dagens største torsk og vandt et fiskehjulDe centrale dele af Københavns Havn lagde torsdag den 29. december bolværk til et vellykket arrangement, hvor alle kunne deltage i en fiskekonkurrence og samtidig få øjnene op for de fiskemuligheder, der er i havnen.

Nytårstorsken reddet

Lige pludselig var der masser af torsk. Bjarne Nielsen med torsken på 12,1 kg - turens største - fra Nordsøen.

Det har i lang

Nytårstorskekonkurrence i Københavns Havn

Den 2Alexander Lindholmer Nepper fanger jævnligt gode torsk i Københavns Havn9. december 2016, kl. 10.00 – 16.30 danner Københavns Havn rammen om en fiskekonkurrence, hvor det gælder om at fange den største nytårstorsk.


Fantastiske Øresund

 Tania Lundberg LøkkegaardMarinbiolog og akvariechef ved Øresundsakvariet, Jens P. Jeppesen har gjort status for året 2016 og meldingen er klar: 2016 var et fantastisk år for de marine dyr i Øresund.

Fanger torsk midt i København

Jannick anslog den flotte torsk til 3,5 kgFor kun en måned siden flyttede Jannick Rottensten fra Bornholm til København, men allerede nu har han fået godt styr på de lokale fiskemuligheder på havnen.


Torsk mellem sildene

Der bliver fanget flotte torsk mellem sildene i ØresundDer er masser af sild i Øresund lige nu, og mellem sildene svømmer torskene rundt og tager for sig af retterne. Det giver godt med torsk, hvis man ellers bruger den rigtige teknik.

Onsdag den 9. november var en af de dage, hvor mange af kunderne på Elida Fishings både havde heldet med sig.

Torsk på gummijigs

Fiskeri med gummijigs giver Gordon gode fangster på ØresundGordon Henriksen fra Fishing Zealand var onsdag den 9. november på Øresund sammen med Anders Nicander fra Fiskejournalen i Sverige.

Han skulle lave en artikel om fiskeriet på Øresund, om Fishing Zealand og om Gordons fiskeri med gummijigs. 


Udgiv indhold