Fisk hvor du bor

På Naturens Dag den 10. september bliver der mulighed for at fiske i St. Jørgen søerneDen 10. september 2017 afvikler Friluftsrådet Naturens Dag, og i den forbindelse inviterer Fiskeringen i samarbejde med Sport Dres til lystfiskeri i St. Jørgen søerne i København under overskriften ”Fisk hvor du bor”.

Suder med smag for majs

Simon Jeff Wendel Nielsen, der driver Iglekærsø Put and Take på Lolland, er en alsidig mand, der dyrker mange former for lystfiskeri. Søndag den 6. august besøgte han en sø ved Sakskøbing for at fiske efter sudere.

Sommerferie-kvalitets-tid

To knægte og en suderHvad skal man dog bruge den sidste sommerferie-kvalitets-tid til, inden skolen begynder igen? Det fandt de to juniorer fra Kalundborg Sportsfiskerforening, Christian og Markus ud af, for de to knægte nåede lige en sidste ferie-fisketur.

Flot suder fra Lolland

Simon med den flotte suderSimon Nielsen fra Lolland tog for nyligt ud til en lokal sø sammen med nogle venner, og planen var at fange sudere. Fiskeriet gik fint, og der blev hurtigt fanget nogle gode fisk. I en af pauserne sad Simon og spiste pizza, da bidmelderen fortalte ham, at der var bud efter agnen. Han mærkede straks, at det var en god fisk, og efter 5-7 minutter kunne han lande en fantastisk smuk suder på 3,78 kg.

Døde fisk skyldes varmen

Der er frit fiskeri i den dejlige Hulemose Sø i Nyråd på Sydsjælland.Bekymrede karpefiskere har kontaktet Vordingborg Kommune, idet der blev fundet nogle døde fisk ved Hulemose Sø i Nyråd. Fiskerne var helt naturligt bekymrede for søens fine bestand af karper og suder.

Fredfisk for alle

Camilla skulle hente kæresten ved en sø og fangede samtidig en kæmpe spejlkarpe for øjnene af fiskevennerne.Nu hvor solen bager, og alt er grønt og frodigt, er det højsæson for fredfiskeri.

Barndommens glæde

Allan Kofoed med suder på 2,5 kg.Allan Kofoed har rejst Nordkalotten tyndt med fluestangen i hånden, og mange er de stallinger, bækørreder, rødinger og laks der har smagt på Allans fluer.

Dunja fanger også sudere


Dunja med en af årets mange fangster.
Dunja Hansen kan andet end at fange havørreder på kysten, og suderne må nu altså også stå for tur.

Personlig rekord på sidste tur

 3,4 kg.Den storfangende fynske medefisker Allan Nielsen har været på årets sidste suder-tur. Og den gav en personlig rekord. I dagene op til turen havde Allan Nielsen forfodret lidt i denne suder-sø, der er kendt for få, men pænt store fisk.

Skovsøen gemte på en kæmpesuder

Det lykkedes endelig for Claus Banholtz at fange en suder over 4 kg. Claus Banholtz fra Nive Å’s Lystfiskerforening havde længe haft som mål at fange en suder på +4 kg, og en aften sidst i maj lykkedes det endelig.

Udgiv indhold