Koden knækket

En god dag med både hvarrer, rødspætte og makrel.At fange pighvar og slethvar på lystfiskergrej er ikke nogen helt let sag, men Stig Bülow fra Hornbæk ser ud til at have knækket koden efter mange forsøg indenfor de sidste tre år. 


Stig fisker fra småbåd på Lappegrunden nord for Helsingør på 8-13 meter vand. Her er bunden stenet, og strømmen løber med 1-2 knob, og det er to ting, der er afgørende for at fange hvarrerne.

Friske tobiser gav slethvar

Brian (tv) og Peter fik begge hvarrer med hjemTurbåden Juventus, der sejler fra Helsingør, laver ture, hvor der satses på pig- og slethvar. Sådan en tur havde Peter Henrik Andersen fra Hundested og Brian Rasmussen fra Melby tilmeldt sig lørdag den 16. juli, og de komme begge hjem med hvarrer.


Vejrguderne drillede igen ved DM i fladfisk

Den individuelle danmarksmester Jørgen Harreby fra Odense.Vejrguderne var igen på nakken af deltagerne ved DM i fladfisk fra småbåde, der som vanligt blev afholdt i den lille by Onsevig på Nordvestlolland i weekenden.

Pighvar på fjerdedagen

Brian Christensen med de to store pighvar - fanget på fjerdedagen.Brian Christensen fra Svendborg fanger mange fisk - og af forskellig slags.

600 fladfisk til 24 lystfiskere

Der er masser af flade til alle lystfiskere på Langelandsbæltet. Blandt andet til Jenny Jørgensen, her med en slethvar på 800 g.Det er højsæson for fiskeri efter fladfisk i Langelandsbæltet. De fleste kommer hjem fra turene med masser af de flade i poser og spande.

62 fisk til 119 deltagere

Præmievinderne ved den nye fynske fiskekonkurrence.Odense-forretningen Jagt og Fritids nye fiskekonkurrence havde 119 deltagere, og de indvejede tilsammen 62 fisk, oplyses det fra forretningen.

Konkurrencen var delt i flere afdelinger - der hver fik følgende præmievindere:
Havørred:
1: Jonas Thorborg - 55 cm, 1,770 kg.

Stor slethvar fra kysten

Brian Christensen snuppede den store slethvar på 1,790 kg fra kysten på Langeland.Med flid og viden kommer man langt. Brian Christensen, Svendborg, er en både meget flittig og erfaren sportsfisker. Gang på gang fanger han store fisk. Senest en slethvar på 1,79 kg og 50 cm, fanget fra kyst på en af Brian Christiansens hotspots på Langeland. Fisken er en personlig rekord.

Fladfisketure fra Hundested

Hjalmar laver nu igen fladfisketure fra Hundested.Turbåden Hjalmar er nu vendt tilbage til sin sommerhavneplads i Hundested og tilbyder ture efter fladfisk i Kattegat og Isefjord.


Heldigt sats efter hvarrer

Gulp viste sig at være en effektiv agn til slethvar.Et sats på pighvar og slethvar gav fint resultat, da turbåden Sandmanden var på Øresund søndag den 26. august med et hold lystfiskere fra virksomheden Thrane & Thrane i Lyngby.


Pighvar på 2,35 kg fra Langelandsbæltet

Ilocto og skipper Claus med den store pighvar på 2,35 kilo.

Det blæste en del, der var bølger og det regnede, da et hold fra foreningen Kystfiskerne søndag den 8. november drog på en fladfisketur på Langelandsbælt med M/S Fie. Men det gjorde ingenting for fiskeriet.

Udgiv indhold