Flere pighvar til Kim

Kim fanger sine pighvar på en SandEel kystwoblerKim Christoffersen fra Roskilde har i den grad knækket koden i forhold til at fange pighvar fra kysten på Sjælland.


Vi har tidligere skrevet om flere flotte fangster, og tirsdag den 6. juni havde han heldet med sig igen. Efter nogle dage med dårligt fiskeri, fordi der var meget møg i vandet, vendte vinden i dag, så da Kim kom ud til sine pladser, var det igen muligt at fiske.

Kun to torsk over 10 kg

Florian Koschei fangede den 25. maj en torsk på 10,75 kg - forårets/forsommerens hidtil største indvejet hos Angelcentrum i Spodsbjerg.De udenlandske fisketurister - mest fra Tyskland og Holland - har ikke manglet i Spodsbjerg Turistbådehavn de seneste måneder. Men det har de store torsk.

Kim gjorde det igen

Kim fangede en flot pighvar på 3,7 kg den 29. majDen 20. maj skrev vi her på Sportsfiskeren.dk om Kim Christoffersens bemærkelsesværdige pighvarfangster på de sjællandske kyster, og nu har han gjort det igen, og denne gang var resultatet en imponerende fisk på 3,7 kg og 61 cm.


Pighvar fra de sjællandske kyster

Kims største pighvar i år vejede 2,6 kgKim Christoffersen fra Roskilde har haft succes med noget, som mange drømmer om at opnå. Han har nemlig haft stort held med at fiske målrettet efter pighvar på de sjællandske kyster.


I år har han fisket efter dem indenfor den sidste uge, og det har giver fem fisk, der alle har været over 40 cm med den største på 2,6 kg.


Sportsfiskeren #2 lander i påsken

Laksepremieren står for døren, kysten er begyndt at vågne op og pighvarren søger netop nu ind på det lave vand. Sportsfiskeren #2 er fyldt med lækkert læsestof om forårets mange fiskemuligheder.

God fornøjelse!

Husk at du som medlem altid kan logge ind og læse magasinet online.  

Dansk Mesterskab Open i Pighvarfiskeri igen i år

Efter succes i 2016 afholders igen 6. maj den store pighvarkonkurrence ved Vejers Strand. Konkurrencen er et DM Open i pighvar, hvorfor alle fra både Danmark og udland er velkomne til at komme og deltage i den store konkurrence.

Der vil blive præmier for mere end 15000.- og blive uddelt præmier til de 3 største pighvar og flest pighvar. Desuden vil der også blive præmie for største anden art fladfisk på dagen, samt præmierækker til børnene, der deltager.

På pighvar-kursus

 Leonard MuysLeonard Muys er en af de mange, der på den ene eller anden måde arbejder med lystfiskerturismen på Langeland. I en årrække har han arrangeret ture, kurser og events af forskellig slags.

Koden knækket

En god dag med både hvarrer, rødspætte og makrel.At fange pighvar og slethvar på lystfiskergrej er ikke nogen helt let sag, men Stig Bülow fra Hornbæk ser ud til at have knækket koden efter mange forsøg indenfor de sidste tre år. 


Stig fisker fra småbåd på Lappegrunden nord for Helsingør på 8-13 meter vand. Her er bunden stenet, og strømmen løber med 1-2 knob, og det er to ting, der er afgørende for at fange hvarrerne.

Stor pighvar fra Svendborgsund

Pighvar i stedet for torsk. Tim Aaberg med den fine fangst fra Svendborgsund.Man kan hverken bestemme størrelsen eller arten, når man tager på lystfiskeri. Hvis man altså er så heldig at fange noget.

Det gjorde Tim Aaberg, Svendborg, da han lørdag den 7. november tog en tur ud på Svendborgsund.

Stor pighvar med mærke

Ved første øjekast vakte det mærke, som DTU Aqua modtog med posten for nogle dage siden, stor undren. Mærket havde siddet i en pighvar, og var blevet indsendt af Restaurant AOC, som ligger i København. Det var et såkaldt t-bar mærke – et mærke som typisk bliver brugt, når marine udsatte fisk skal kunne genkendes fra vilde fisk. Vi undrede os, fordi det var et gammelt mærke, så det dermed måtte stamme fra en gammel pighvar.

Udgiv indhold