Makrel fra molen

 Andreas havde held med fluestangen på molen i GillelejeAndreas Sørensen fra Gilleleje har tidligere i år haft held med at fiske makrel fra molen i Gilleje. Det har været med blink og sildeforfang, men da han var ude igen den 17. juli havde han taget fluestangen og en synkende line med. Det viste sig at være effektivt, for allerede i tredje kast fik han en fin makrel.

Hat trick ved Lillebælt

Forleden søgte jeg ud til Lillebælt for at se, om rygterne talte sandt om makreller langs kysterne. Da strømmen var i det rette hjørne sidst på eftermiddagen gik turen over til Strib. Efter nogen tid valgte jeg at traske lidt op og ned ad stranden mellem fyrtårnet og den nye Lillebæltsbro for at kigge lidt på forholdene.

Sportsfiskeren #4 – Årets sommernummer er landet

Årets sommerudgave af Sportsfiskeren er netop landet! Magasinet byder på en bred vifte af artikler om alt fra havfiskeri efter Nordsøens havkatte over karpefiskeri i landets søer og moser til laks og ørredfiskeri nord for polarcirklen.

På redaktionen vil vi gerne ønske dig en god og fiskerig sommer fyldt med eventyr og rekordfangster.

Fishing Zealand støtter Danmarks Indsamling 2017

Støt en god sag og kom på fisketur med vikingeskibFishing Zealand og Lejre Kommune er gået sammen om at støtte Danmarks Indsamling 2017. Det sker gennem arrangementet ”Sejl, fisk og spis som en viking”, hvor 20 personer kan komme på en guidet fisketur på Roskilde Fjord ombord på et rigtigt vikingeskib.

Fantastiske Øresund

 Tania Lundberg LøkkegaardMarinbiolog og akvariechef ved Øresundsakvariet, Jens P. Jeppesen har gjort status for året 2016 og meldingen er klar: 2016 var et fantastisk år for de marine dyr i Øresund.

Ulovlig og uhygiejnisk salg af fisk

Hold godt øje med smileyrapporten ved køb af fisk og støt kun dem der fanger fisk på lovlig vis.Onsdag den 7. december blev en driftig, uautoriseret fiskehandler på Fjordgade 5 i Gjøl lukket af NaturErhvervstyrelsen (Tidl. Fiskerikontrollen) og Fødevarestyrelsen, skriver nordjyske.dk.

Varieret fiskeri på Øresund

Viggo fangede torsk op til 10 kg på turen med Juventus den 8. septemberFra turbådene lyder det samstemmende, at Øresund lige nu byder på et varieret fiskeri efter både torsk, sild og ikke mindst makrel.

- Sildene har nu invaderet den sydlige del af Øresund, og står stort set overalt fra 15 og ned til bunden. Samtidig med sildene er der også trukket endnu flere makreller ind i sundet.

Vildt makrelfiskeri på Øresund

Jesper fangede en ny DM-rekord for fluefanget makrel på 1225 gEn vild dag med makrelfiskeri i særklasse blev kronet med en ny DM-rekord i fluefanget makrel. Bag bedriften stod Jesper Larsen fra Græsted, som fredag den 9. september tilbragte dagen ude på Øresund i sin båd.

I løbet af dagen fangede Jesper over hundrede makreller, som han lokkede hen til båden ved hjælp af chum.

Makreller på Nordkysten

Gorm Andersen fik flotte makreller på NordkystenMens havørredfiskeriet på den nordsjællandske kyst mest har budt på undermålsørreder i det sommervarme vand, har flere haft held med makreller.


Det var også tilfældet for Gorm Andersen, der var på kysten onsdag den 7. september. Turen gav 10 havørreder op til 45 cm samt to flotte makreller, som kom med hjem. Alle blev fanget på spin.

Mågesjov og makreller på Øresund

Dagen gav mange makreller og der var nogle rigtig store i mellemDet var mågerne, der viste vej til makrellerne, da Peter Ozol-Lennert sammen med sin kammerat Christian Hansen var på småbådstur på Øresund søndag den 4. september.


Udgiv indhold