Hat trick ved Lillebælt

Forleden søgte jeg ud til Lillebælt for at se, om rygterne talte sandt om makreller langs kysterne. Da strømmen var i det rette hjørne sidst på eftermiddagen gik turen over til Strib. Efter nogen tid valgte jeg at traske lidt op og ned ad stranden mellem fyrtårnet og den nye Lillebæltsbro for at kigge lidt på forholdene.

Hornfisk til alle.

Søndag den 28. maj var det tid for Sportsfiskerforeningen for Grenaa og Omegn årlige kysttur efter hornfisk. Mødestedet var brændestablen ved Åle Bugt; men på grund af vinden fra syd flyttede man om forbi Fornæs fyr.

En del hornfisk i super vejr

En af deltagerne i Svendborg-foreningens hornfisk-fiskeri.Sjældent har vejrguderne begavet Lystfiskeriets Dag, der i år var den 21. maj, med så godt vejr, noget som hornfiskene holder af.

Fiskeri efter havets balletdansere

En af deltagerne ved sidste års Lystfiskeriets Dag ved Skårupøre Sund, William, med en virkelig flot hornfisk, havets balletdanser, som den kaldes.Alle og enhver er velkomne til at komme og lære, hvordan man fanger en hornfisk, også kaldet havets balletdanser, når

Hornfiskefestival 2017

Deltag i Hornfiskefestivalen d. 20.-21. maj i Kalundborg og se, om det er dig, der løber med én af de flotte præmier for den længste hornfisk.

Til Hornfiskefestivalen kåres den længste hornfisk i tre klasser, og der er flotte præmier fra Abu Garcia og Smoke It All til alle vinderne.

Der konkurreres i tre kategorier; en børnekategori, en juniorkategori og en kategori for voksne.

Sportsfiskeren #3

Endelig slog foråret igennem, og med det blev der for alvor skudt gang i fiskesæsonen. Samtidig er Sportsfiskeren #3 landet – og denne udgave afspejler, at foråret og forsommeren byder på et mangfoldigt fiskeri. Fra redaktionen skal der derfor lyde et stort knæk og bræk, samt god fornøjelse med magasinet.

Husk at du som medlem altid kan logge ind og læse magasinet online.

Vellykket test af blink

To timers morgenfiskeri gav både havørreder og hornfisk på SydfalsterDa Niklas Wiinholt Petersen fra Nykøbing Falster besøgte den lokale grejforretning Mertz i Nykøbing, var hensigten at købe nogle Snurrebasser. De var imidlertid udsolgt, så i stedet blev han tilbudt en gratis Seeker fra Savage Gear, så han kunne teste den.


Konkurrence i godt vejr

Gert Lüders Jensen fangede årets største havørred ved Frederiksværk KonkurrencenFrederiksværk Konkurrencen, der blev afviklet søndag den 7. maj, havde samlet omkring 50 deltagere og de blev forkælet med godt fiskevejr, der tillod dem at fiske på såvel Nordkysten som i Roskilde Fjord.
Resultatet blev, at der blev indvejet ni havørreder, tre skrubber og 14 hornfisk.

Far, jeg har fisk!

”Når hornfisken strømmer ind på kysterne, er der mange af os havørredfiskere, der bliver irriteret. Men hvad man ikke kan gøre noget ved, må man vende til noget godt”, fortæller Morten Jacobsen, -ét af vores Forbundsbestyrelsesmedlemmer. Derfor overtalte Morten Jacobsen sin 10-årige søn, Elliott, til en tur på kysten efter trompetål.

Samme vinder af kystcup i Limfjorden 2017

Vindere og fangere af de største havørreder og hornfisk på konkurrencedagen. Forrest i billedet sidder Jesper med vinderfisken.   Kystcup i Limfjorden blev afholdt lørdag den 29. april for 16. gang.

Udgiv indhold