Frederiksværk-konkurrencen 2017

Travlhed ved indvejningsbordet Årets Frederiksværk-konkurrence afholdes søndag den 7. maj med Ølsted og Frederiksværk Sportsfiskerforening som arrangør. 


Der må fiskes fra kl. 05.00 på strækningen fra Kronborg til Hundested, samt i hele Roskilde Fjord. 


Kystcup i Limfjorden 29. april

Vindere og fangere fra kystcup i 2016. Lørdag d 29. april 2017 afholder jægeren og lystfiskeren for 16. gang den årlige kystfiskekonkurrence i Limfjorden. Der er præmier til hornfisk og havørreder og lodtrækninger mellem deltager.
Det er en god dag hvor alle har gode chancer for frisk luft og fisk på land.Fishing Zealand støtter Danmarks Indsamling 2017

Støt en god sag og kom på fisketur med vikingeskibFishing Zealand og Lejre Kommune er gået sammen om at støtte Danmarks Indsamling 2017. Det sker gennem arrangementet ”Sejl, fisk og spis som en viking”, hvor 20 personer kan komme på en guidet fisketur på Roskilde Fjord ombord på et rigtigt vikingeskib.

Varieret fiskeri på Nordkysten

Turen bød på fem arter. En af dem denne fine makrel.Grejet var målrettet havørrederne, men der kom hele fem arter på land, da Gorm Andersen fra København sammen med sin makker fiskede på den sjællandske nordkyst søndag den 28. august.


Da de var fremme på pladsen om morgenen fik makkeren hurtigt små havørreder, mens det var en havbars, der først fik smag for Gorms Snurrebasse.

Stor Lange på 22 kilo til havkonkurrence

Solen skinnede igen over Lejre

Glæde over den første fiskefangst nogensinde.Arrangementet Sol over Lejre blev lørdag den 28. maj for andet år i træk afviklet ved Gershøj Havn, og igen i år havde over 400 mennesker fundet vej til den lille havn ved Roskilde Fjord.

Lystfiskeriets Dag ved Alrø-Dæmningen

Horsens og Omegns Sportsfiskerforenings (HOSF) arrangement på Lystfiskeriets Dag var henlagt til Alrø-dæmningen i Horsens Fjord. Der var inviteret via Forbundets hjemmeside, Facebook og omtale i Horsens Folkeblad.

Det var fint, at juniorerne og medlemmer af foreningen mødte op, men vi fik også via avisomtalen nye mennesker at se. I alt var ca. 20 kommet for at checke hornfiskene.

William fangede den største

William fangede dagens største og flotteste hornfisk.For Svendborg Sportsfiskerforening blev Lystfiskeriets Dag søndag den 15. maj først en succes - og så sluttede det hele brat, da regnen begyndte at vælte ned.

Smag på Sol over Lejre

Alle kan prøve at fange hornfisk, når det går løs i Gershøj.Lørdag den 28 maj vil solen skinne over Lejre fra kl.10.00, når Fishing Zealand og Gershøj Fritidsfiskerforening inviterer til endnu en omgang Sol over Lejre med Gershøj Havn som fysisk ramme og Roskilde

Kulde og pinsemaden holdt medlemmer hjemme

Sportsfiskerforeningen Vidå havde inviteret medlemmerne til en kystur over til Aabenraa Fjord ved Felsbæk i Pinsen.

Måske var det kølige vejr eller familiebesøg skyld i, at der kun mødte en håndfuld deltagere, men trods regnbyger ogen generende, kold vind fra nordvest blev der alligevel fanget en lille havørred, der fik friheden igen, samt 5 hornfisk – herunder et flot eksemplar til fiskepigen Laura.

Udgiv indhold