Flot fremmøde til flittig arbejdsdag

Vandplejeformand Johannes Christensen fra Trend Å Lystfiskeriforeningen havde det glade smil fremme, da en snes medlemmer meldte sig klar til en flittig arbejdsdag, hvor tilløbet  Holmegårdsbækken skulle gøres klar til at modtage gydende havørreder fra efteråret 2017.

Kulde gav ørredkonkurrence vanskelige forhold

Jagt- og Fiskerimagasinet, Aarhus havde i weekenden deres første forsøg med en større konkurrence, Havørred Djursland. Men det blev en svær weekend for deltagerne i ifølge kontaktpersonen fra Jagt- og Fiskerimagasinet, Mikael Lindbirk Mølgaard Olsen, der fortæller om konkurrencens forløb:

Far-og-søn-fiskeri

I starten af marts tog Peter M. Holmgren sig tid til lidt far-søn kvalitets-tid. Derfor tog han og sønnen Daniel på fisketur efter havørred i Isefjorden.

Første plads gav ikke noget, men Daniel fik her genopfrisket teknikken med bombarda og flue fra sidste vinter, hvor han fangede sin første havørred netop på bombarda. Desværre var havørreden sidste år under mindstemålet, så Daniel ville jo gerne….-fange en større!

Stor vinderfisk ved venskabelig dyst

Allan Westphal fangede den imponerende vinderfisk på 8,5 kgFiskeklubberne Spinfluen i Faxe og Lejfi på Fyn sætter to gange om året hinanden stævne for at afvikle en hyggelig og venskabelig dyst på kystfiskeri.

Norsk fiskeeventyr på Møn

Det er den unikke natur og det gode fiskeri, der lokker Ole Martin Gilbu sydpåOle Martin Gilbu fra Norge har gennem flere år jævnligt besøgt Møn for at fiske efter havørred.

Blank sidegevinst

Rart med en blank sidegevinst, når gedderne ikke er i stødetGedderne var meget forsigtige, da Stephan Kyhl Østergaard fra København fiskede sammen med en kammerat på brakvandet ved Møn. Turen gav kun to gedder i båden, så det var en velkommen sidegevinst, der kom ombord.


Ugen før havde en af hans kammerater fået en havørred i samme område, så Stephan forsøgte sig med den mindste Westin Swim, der var i æsken.

Grønlænder sprang selv på land

Grønlændere elsker SpejlægSidst i februar kom der endelig spandevis af regn efter en tør og mild vinter og i kombination med en solid vestenkuling trak der mange grønlændere op i Trend Å.

Kystlaks på mindst 7 kg

Meget flottere og blankere findes de ikke. Søren Rasmussen med havørreden på 92 cm fra Thurødæmningen.Søren Rasmussen fra Svendborg var i tirsdags taget en tur til Thurødæmningen for at fiske.

- Jeg ankom lige da det begyndte at lysne. Jeg havde vel taget 18-20 kast med min 18 grams blå Fynbo-wobler, da hugget kom, fortæller Søren Rasmussen, og fortsætter:

Årets anden tur gav fangst

- En frisk og fin tur - med fangst af havørred på 57 cm, fortæller Preben Have.Fangst-chancerne er jo lidt ujævne i det tidlige forår. For Preben Have, Simmerbølle på Langeland, var der fisk på land ved årets tur nr. 2 i februar.

Kenneth gjorde det igen

Kenneth har et særligt tag på de store StevnsørrederFor tredje gang på lige så mange år lykkedes det Kenneth Larsen fra Køge at fange en rigtig stor havørred på kysten ved Stevns.

Sammen med sin kammerat Michael var han klar ude ved vandet kl. 5.30 i det allerførste morgenlys søndag den 19. marts. 


Udgiv indhold