En legende takker af

Publiceret den 24.09.2016 - 12:56

Når sæsonen i Mörrumsåen 2016 slutter fredag den 30. september er det også et farvel til en af de mest kendte ansigter på Kronolaxfiskets kontor. Eva-Britt Berglund med det store smil slutter af efter en lang årrække hos Kronolaxfisket.

Faktisk blev Eva-Britt ansat i 1988 og bortset fra to år i 2006 og 2007, hvor hun var udlånt til Harasjömåla, så har hun været på kontoret i Mörrum i alle årene.

Mens skiftende fiskemestre og pladschefer, seks styks i alt, er gledet ud i glemselens tåger vil Eva-Britt blive husket lang tid fremover.

En fluefisker sagde for nogle år siden, at han ikke vidste om Morrum var mest kendt for berømte Pool 1 eller den hjælpsomhed Eva-Britt havde ydet ham og hans venner gennem tiderne.

Der er ingen tvivl om at pladsen på den anden side af skranken i receptionen er en af Kronolaxfiskets mest udsatte poster, da der er direkte kontakt til de mange lystfiskere, der hvert år besøger Mörrum.

Brok over for lidt vand, for meget vand eller sågar dårligt vejr er blevet klaret med et stort smil fra Eva-Britts side. Men på fredag den 30. september er det slut for hendes vedkommende. Eva-Britt forsikrer dog om at afløserne Slavica Karlsson og Sofia Dahl er værdige afløsere som garanteret vil holde det høje serviceniveau på kontoret i hævd.

Eva-Britt benytter denne lejlighed til at sende en hilsen til de mange danske lystfiskere hun har mødt gennem tiderne og ønsker dem Knæk & Bræk i mange år i Mörrumsåen fremover.