Årets event for sportsfiskere

Danmarks Sportsfiskerforbund havde en velbesøgt stand med bl.a. information og magasinerOutdoor 2017 - Natur, Jagt & Sportsfiskeri, løber af stablen for femte gang den 10. til den 12. februar 2017. Messen henvender sig til alle natur-entusiaster og især sportsfiskere. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

5000 besøgte Jagt- og Fiskerimessen i Aars

Aalestrup Naturefterskole havde stor søgning til deres spændende og velbemandede stand.Sidste år startede Jagt- og Fiskerimessen i Aars og strakte sig over en enkelt dag med ca. 2000 besøgende. Succesen var imidlertid så markant, at messen i år blev udvidet til to dage og det resulterede i knap 60 stande og 5000 besøgende.

Årets første messe i Aars

Fiskeri messe 2015.Så er der godt nyt til alle messenørder. Årets første store jagt- og fiskerimesse løber af stablen næste weekend d.27-28 februar på Messevej i Aars, der er hovedbyen i Vesthimmerlands Kommune.

Messen blev afholdt for første gang sidste år og blev så stor en publikumssucces, at det ifølge arrangørerne var oplagt at gentage arrangementet i år.

Fantastiske messetilbud til nye medlemmer

Kom og mød Danmarks Sportsfiskerforbund på den store Fly Festival i Kolding den 11. og 12. april. Du kan møde medlemmer fra DSF’s bestyrelse samt få gode tips og binde fluer med de dygtige DSF-instruktører.

Fly Festival 2015 arrangeres af Federation of Flyfishers Danmark – FFFD – og byder på mere end 50 grejudstillere, foredragsholdere, fluebindere og fluekastere. Og så afvikler DSF og FFFD DM-finalen i fluebinding for juniorer og seniorer. Se mere på www.flyfestival.dk
  

Mød Trend Å Lystfiskeriforening i weekenden

Mød medlemmer fra Trend-foreningen på messen i Aars.Foråret er messernes tid. Forrige weekend afholdtes en stor og velbesøgt outdoor-messe i Aalborg Kultur og Kongres Center og denne weekend er der en fiskeri- og jagtmesse i Aars, der er hovedbyen i Vesthimmerlands Kommune.

Outdoor 2015 var en succes

Danmarks Sportsfiskerforbund havde en velbesøgt stand med bl.a. information og magasiner.Forrige weekend var der Outdoor messe i Aalborg, og rigtig mange havde benyttet lejligheden til at se og opleve denne spændende messe.

Fisk, fugle og fluer på Outdoor Messen 2015

Foredrag om fiskeri i ødemarken
Spændende foredrag for de fiskeriinteresserede på Outdoor messen 2015. Thomas Weiergang fortæller lørdag og søndag kl. 15.30 om tørflueteknikker, til fiskeri efter havørreder og laks og giver råd og tips, til at fange de eftertragtede fisk.

Årets event for sportsfiskere

Messen bliver fuld af fjer og dyb koncentration når fluebinderne viser de nyeste mønstre og storfangende fluer frem.Outdoor 2015 - Natur, Jagt & Sportsfiskeri, løber af stablen for fjerde gang den 6. til den 8. februar 2015.

Skjern Å festivalen fortsætter i 2016

Der var stor interesse for at se de mange dygtige kastere på festivalen.- Skjern Å Lystfiskerfestival 2014 er nu vel overstået. Festivalen blev en succes både for aktører og gæster, der alle bidrog til et par hyggelige, spændende og gode dage, skriver en af de aktive bagmænd, Nils Mogensen Svalebøg.

Vellykket lystfiskerfestival

Pengene fra auktionen vil gå til et godt formål.Weekendens store sportsfiskerevent Skjern Å Lystfiskerfestival i Skarrild blev en god oplevelse for de mange hundrede mennesker, der lørdag og søndag strømmede til for at opleve nogle af Danmarks bedste fluebindere, fluekastere, foredragsholdere og de mange forskellige udstillere.

Udgiv indhold