Fine fangster på familiefiskedagen

Hovedparten af de fremmødte juniorer stillede op til gruppefotografering med deres fine fangsterTre juniorpiger og 12 –drenge samt et tilsvarende antal voksne dyrkede familiefiskeriets glæder i det fineste forårsvejr, da ”Smoltene” fra juniorafdelingen i Trend Å Lystfiskeriforening indbød til Lystfiskeriets Dag sammen med ejer

Tæt på 3000 deltog i Lystfiskeriets Dag

Lystfiskeriets Dag 2017 blev markeret landet over med et forrygende fiskevejr. Måske var det derfor, at der i de tilbagemeldinger, vi har fået, spores godt humør og tilfredse arrangører.

Flot tilslutning til Lystfiskeriets Dag hos Sønderjysk Sportsfiskerforening

En time før lukketid taltes mere end 35 biler foran Sønderjysk Sportsfiskerforenings egen Put &  take vand, Dyringkær. Formanden Preben Nielsen var da også mere end glad for den store interesse for arrangementet, som trak mere end 97 registrede deltagere i løbet Fiskeriets Dag,

LYSTFISKERIETS DAG ved Dyringkær Put and Take i Haderslev

Søndag den 21. maj kan alle med en lystfisker gemt i maven prøve fiskeriet i Dyringkær Put and Take ganske gratis på LYSTFISKERIETS DAG mellem klokken 9.00 og 13.00.

Sønderjysk Sportsfiskerforening
er vært ved arrangementet, der afholdes ved Dyringkær Put And Take Sø på adressen Ribe Landevej 152, 6100 Haderslev (følg skiltene).

LYSTFISKERIETS DAG 21. maj ved Kolding Slotsø

Gedde på 4,8 kilo fanget af Mille på Lystfiskerets Dag ved Slotssøen i 2015Også i år danner Kolding Slotsø ramme om LYSTFISKERIETS DAG den 21. maj fra kl. 10.00 til 15.00.

Fiskeri efter havets balletdansere

En af deltagerne ved sidste års Lystfiskeriets Dag ved Skårupøre Sund, William, med en virkelig flot hornfisk, havets balletdanser, som den kaldes.Alle og enhver er velkomne til at komme og lære, hvordan man fanger en hornfisk, også kaldet havets balletdanser, når

Sportsfiskerforeningen Aabenraa og Rødekro Fiskepark inviterer til Lystfiskeriets Dag

Søndag den 31. maj er der fiskedag for hele familien, hvor alle kan lære at fiske. Således også ved Rødekro Fiskepark, der sammen med Sportsfiskerforeningen Aabenraa inviterer til familiedag og børnekonkurrence. Der vil være hjælpere til alle nybegyndere, og fiskestænger kan lejes for 50,- kroner.

Lystfiskeriets Dag ved Alrø-Dæmningen

Horsens og Omegns Sportsfiskerforenings (HOSF) arrangement på Lystfiskeriets Dag var henlagt til Alrø-dæmningen i Horsens Fjord. Der var inviteret via Forbundets hjemmeside, Facebook og omtale i Horsens Folkeblad.

Det var fint, at juniorerne og medlemmer af foreningen mødte op, men vi fik også via avisomtalen nye mennesker at se. I alt var ca. 20 kommet for at checke hornfiskene.

William fangede den største

William fangede dagens største og flotteste hornfisk.For Svendborg Sportsfiskerforening blev Lystfiskeriets Dag søndag den 15. maj først en succes - og så sluttede det hele brat, da regnen begyndte at vælte ned.

Lystfiskeriets dag hos Sønderjysk Sportsfiskerforening gav fisk til næsten alle

Igen i år afholdt Sønderjysk Sportsfiskerforening Lystfiskeriets Dag ved foreningens egen Dyringkær Put & Take sø lidt uden for Haderslev. I løbet af arrangementet mødte cirka 50 håbefulde lystfiskere op, som alle havde en fantastisk dag. Deltagere i alle aldre fiskede på livet løs og næsten fangede en fisk.

Udgiv indhold