Ny lystfiskerfestival i Aalborg

Lær at fange og spise en fisk - helt gratisNu går den for alvor i fisk på kulturhuset Trekanten. For i weekenden 20. og 21 maj holder kulturhuset en Lystfiskerfestival, der tilbyder alt for dem, der vil ud med snøren. Det bliver to dage for hele familien, med en hel del forskellige aktiviteter. Det er GRATIS at deltage i Lystfiskerfestivalen og du behøver ikke at melde dig til. De to dage kommer til indeholde en masse spænde ting, se mere herunder.

Ørreddage med foredrag

Mogens Winther har flere gange været på den amerikanske østkyst for at fiske efter Striped Bass, Bluefish og False Albacore.Tidligere begyndte Langelandske Ørreddage altid med et foredrag aftenen inden. Den tradition bliver genoplivet på fredag.

Plads til 150 ved Havørredens Dag

Chris Halling kommer med et oplæg om nattefiskeri efter havørreder - ”Det er helt sort” - ved Havørredens Dag. Havørreden har fået sin egen dag på Fyn.

Vandpleje Fyn, Fyns Laksefisk og Havørred Fyn er igen gået sammen om en aften i havørredens tegn. Det bliver den 8. februar hos Fyns Laksefisk i Odense.

Mød manden bag Havørredens hemmeligheder

Mød manden bag kameraet, Niels VestergaardTorsdag den 9. februar kan man møde Niels Vestergaard, der er manden bag videoserien Havørredens hemmeligheder, ved et arrangement på restaurant Store Børn på Roskilde Havn.


Åbent arrangement i Brede Å Lystfiskerforening med Rene Gerken

Onsdag den 25. januar inviterer Brede Å Lystfiskerforening alle til foreningens flotte klubhus på Mølleparken 251 i Løgumkloster, hvor den kendte guide, fiskerejsearrangør og kasteinstruktør René Gerken klokken 19 fortæller spændende lystfiskerhistorier fra hele verden.

Årets event for sportsfiskere

Danmarks Sportsfiskerforbund havde en velbesøgt stand med bl.a. information og magasinerOutdoor 2017 - Natur, Jagt & Sportsfiskeri, løber af stablen for femte gang den 10. til den 12. februar 2017. Messen henvender sig til alle natur-entusiaster og især sportsfiskere. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

En sang fra de varme lande

Tag med Gordon på spændende fiskeri i FloridaTorsdag den 19. januar 2017, kl. 19.00-21.30 inviterer Roskilde og Omegns Lystfiskerklub (ROLK) til en foredragsaften med titlen ”En sang fra de varme lande”.

Det er Gordon Henriksen, der står for sangen og indholdet er rejseoplevelser fra varme og eksotiske himmelstrøg.

Hvad er bæredygtigt lystfiskeri?

Gordon sætter fokus på bæredygtigt lystfiskeri ved arrangementet i Lejre- Bæredygtigt lystfiskeri er et kompliceret og meget bredt begreb, og mange er nysgerrige på, hvordan bæredygtigheden kommer konkret til udtryk i blandt andet i mit personlige og i Fishing Zealands arbejde, udtaler Gordon Henriksen og fortsætter:

Havørredaften med fokus på Stevns

Henrik Qvirin Reiter deler ud af sin viden ved arrangementet den 18. oktoberRødvig Kro og Badehotel, Stevns Kommune og Fishing Zealand inviterer til Havørredaften på Rødvig Kro og Badehotel d. 18. oktober kl. 18.30.

Foredrag om Predator-fiskeri i Roskilde

Henrik Larsen deler ud af sine erfaringer ved foredraget i Roskilde.Predatorfiskeren Henrik Larsen fra Team Pure Fishing gæster Roskilde tirsdag den 8. marts, kl. 18.00. Her holder han foredrag om fiskeri efter aborrer, gedder og sandart med Roskilde og omegns Lystfiskerklub (ROLK) og Fishing Zealand som arrangører.

Udgiv indhold