Juniorlederkursus

Deltag på Danmarks fedeste fiskeuddannelse

Danmarks Sportsfiskerforbund afvikler hvert år i skolernes efterårsferie det traditionsrige Juniorlederkursus - Danmarks fedeste fiskeuddannelse for unge.

Klik her og læs meget mere om en hel uge med fisketure, grejfremstilling, foredrag, kammeratskab og højt humør. 

Aktivitetskalender

Kurser og arrangementer

Publiceret den 08.06.2009 - 16:35

Danmarks Sportsfiskerforbund tilbyder en lang række spændende kurser og arrangementer i løbet af året. En stor del af disse aktiviteter sker i samarbejde med vores dygtige instruktørsammenslutning, lokale sportsfiskerforeninger og andre organisationer.


 

 

 

 

 

Kystpakken til din forening
Få spændende og inspirerende undervisning ude i foreningen fra nogle af landets skarpeste kystfiskere. I samarbejde med forbundets instruktører tilbyder Danmarks Sportsfiskerforbund alle medlemsforeninger en færdig pakke med tre målrettede aktiviteter omkring kystfiskeri efter havørred. Læs mere om kystpakken her.

Book en instruktør
Mangler du en instruktør til at instruere i eksempelvis fluekast, fluebinding, eller holde et foredrag, så kan lokale foreninger under Sportsfiskerforbundet få en instruktør ud til deres klub. De betaler kun for instruktørens udgifter. Book en instruktør her.

Spørgsmål stilles til mabh@sportsfiskerforbundet.dk

Bliv fiskeguide

Danmarks Sportsfiskerforbund har i samarbejde med Aktiv Danmark udviklet en standard for guidekompetencer med det formål, at forbundet gerne ønsker at sikre et ensartet niveau, som giver bedre og lettere markedsføring af denne service til fisketurister i Danmark.

Det er forbundsinstruktør, forfatter og guide Bo Rønholt Frier, der har tilrettelagt kurset med udgangspunkt i sine mange fiskerejser og oplevelser både som fisker og som guide. Du kan kontakte Bo via mail: Bo Frier

Danmarks sportsfiskerforbund afvikler guidekurser og uddanner guider.

Læs mere om kursets indhold her